Vernisáž se opravdu vydařila

Vernisáž kreseb Terezky Miholové ve Strašnickém divadle se velmi vydařila.

Byla hojně navštívena početnou kulturní veřejností  - a také dvěma dámami z OSPOD prahy 2, které se přišly osobně přesvědčit, zda zde Terezce nehrozí nějaké nebezpečí, aby ji sem matka mohla pustit.

Žádné nebezpečí jí samozřejmě nehrozilo, přesto byl otec požádán, zda by mohl vyloučit přítomnost dvou "závadových osob" - a sice Jany Hauskrechtové a předsedy K 213 Ing. Jiřího Fialy. I když to přislíbil, matka Terezku stejně nikam nepřivedla, takže jí bezdůvodně zkazila první opravdu významný zážitek.

První z dlouhé řady dalších, které jí teprve zkazí.

Všichni ostatní si ale zážitek zkazit nehodlali nechat, a tak se věnovali krásným a nápaditým kresbičkám (jako např. Hrad Buchlov na kopci, Povodeň, Vysychající krajina, apod. - na šestileté dítě docela nápadité kresbičky, nemyslíte ? ), stejně jako skvělému občerstvení (výborné bílé i červené víno, pivo, limonády, chlebíčky, babiččin štrůdl a vůbec samé skvělé pochutiny a poživatiny) - a s veselou myslí se s přicházejícím večerem loučili.

O kresbičky byl takový zájem, že někteří navrhovali je vydražit, takže se Terezka mohla dožít i svého prvního výdělku, získaného poctivou prací.

Na vernisáži nechyběl ani náš kameraman, a tak spolu s předsedou sdružení a šéfredaktorem stránek v jedné osobě natočili následující rozhovory s hlavními aktéry večera - i příběhu křivého obvinění ze sexuálního zneužívání (mimochodem, nikdo z těch, co si tato obvinění vymysleli, neměl ani zájem, ani odvahu si přijít tyto bláboly na veřejnost obhájit).

___________________________________________

Videoreportáže zde :

http://www.youtube.com/watch?v=nxAjKlmCMp4

 

http://www.youtube.com/watch?v=Ep-RZRV0Oh8

 

http://www.youtube.com/watch?v=5JPy0sPZY1g

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.