Chcete prolhané úředníky? Pak volte ODS!

youtubeChcete úředníky, co se zapírají, lžou, vytáčí se a hlavně vám nikdy na nic věcně neodpoví ? Pak volte ODS!!! Ministerstvo nespravedlnosti je bezesporu jedním z ústředních státních úřadů ovládaných ODS, resp. teploušem Pospíšilem (pro kterého má tato strana mimořádné pochopení).
Dnes jsme tam natáčeli v krátké době potřetí. Jak to dopadlo, můžete se sami přesvědčit ...

Jako obvykle, tři dny před natáčením byl slečně tiskové mluvčí zaslán mail s otázkami na které si budeme přát odpovědi a s termínem, kdy chceme přijít. Reakce žádná.  Když jsme dnes přišli na ministerstvo natáčet, slečna mluvčí byla - hádejte, kde?!! - no samozřejmě, že "mimo budovu" a nikdo nevěděl, kdy se vrátí a nikdo nevěděl, zda a kdo ji zastupuje, resp. ji nikdo nezastupuje.

Proč na tom ministerstvu tedy je a co tam vlastně dělá, když nikdy není tam, kde má být, ač je to její hlavní náplň práce a jinou ani nemá, nám rovněž nedokázal nikdo vysvětlit.

Pokud chcete, aby do dvou let takhle vypadaly všechny státní úřady, pak volte ODS, tu stranu mafiánských zbabělců, kšestmanů a zlodějů i zlodějíčků všeho druhu.

Natočili jsme si tedy reportáž sami, konečně žádná odpověď - taky odpvoěď .

Tady jsou naše natočené reportáže -

http://www.youtube.com/watch?v=iKDgF-T41hc

______________________________________
a tady zase mail zaslaný slečně tiskové mluvčí :

komu "Ludvíková Veronika Mgr." < This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript >
   
datum 11. října 2010 21:40
předmět Interview - pí Hrabiňská



Dobrý den, slečno tisková mluvčí,

je mi líto, že jsme se minulý pátek tak nehezky minuli, zvláště když jste ještě v 10.13 hodin byla u svého počítače (což byl čas, kdy jste mi odeslala mail a také kdy jsme Vám volali z vrátnice), ale věřím, že se Vám podaří to příště napravit.

Rádi bychom přišli znovu natáčet tento čtvrtek, tedy 14 října, opět dopoledne, mezi 9. a 11. hodinou a poprosím Vás o odpovědi na následující otázky (podotýkám, že máte celé úterý a středu na to, abyste si ty odpovědi mohla zajistit nebo zjistit):

1) Proč vaše ministerstvo zaměstnává pí Mgr. Hrabiňskou a co je její pracovní náplní ?

2) Proč tato paní postupuje svou práci bez vyřízení vyloučenému předsedovi vyloučeného soudu na Praze 9, který nikdy nic neudělal, a tudíž se od něj sotva dá očekávat, že něco udělá i v současnosti ?

3) Zda je podle názoru pana ministra kárným proviněním soudkyně, pokud bez postoupení odvolání odvolacímu soudu vyznačila na rozsudku právní moc ?

4) Co v takovém případě ministerstvo učiní, jakou zjedná nápravu, jak případně soudkyni potrestá a jak potrestá místopředsedu soudu, který její provinění programově kryje ?

5) Pokud vyznačením právní moci na nepravomocném rozsudku vznikla nějaká škoda (a v případě OS P-9 je to škoda několika milionů), jak bude ministerstvo postupovat při jejím odškodnění ?

Těším se ve čtvrtek na Vaše pravdivé a vyčerpávající odpovědi a jsem

S pozdravem


Ing. Jiří Fiala
_________________________________

Maskované ministerstvo nespravedlnosti s hlavami v písku.
Oni už ani neodpovídají z elektronické podatelny, že přijali vaše podání. Kdo ví co udělají s mým doporučeným dopisem, který jsem jim zaslal včera. Snad si jím nebudou doplňovat sortiment papíru na záchodech. Podobně krajský úřad odpoví , že podatelna je přeplněna a sbohem.
Nová doba děvčátka a chlapci. Na soudech pak nejsou schopni ani očíslovat stránky, odeslat dopis, vyjadřují se zmateně a zcestně. Prosím vás je zde ještě vůbec nějaká justice, kterou si platíme? Nebo kdo tam na těch židlích vysedává?

Doufám , že jeho veličenstvo pan ministr svůj urozený zadeček pozvedne a provede v justici rázné krůčky  na to šup. Jirka :-))
http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2636
__________________________________

Dobrý večer,

je to cca 1 hodina,co jsem zhlédl tragikomickou frašku na veřejnoprávní Čt1,pořad Máte slovo na téma justice.Už sestava učinkujících zločinců a komediantů (obhájkyně megazlodějů soudružka D.Kovářová,podvodník a lhář M.Benda,komediant Bok a další) dávala tušit nevšední představení.
Takže se diváci od soudružky D.Kovářové a soudce Libora Vávry dověděli,že naše justice je nezávislá,spravedlivá a nezkorumpovatelná,že to jsou jenom pomluvy a nikdy se stejně nic neprokáže.Jak by se mohlo něco prokázat,když policejnějusticní mafie táhne za jeden provaz,a nic neřeší i přesto,že uděláte práci za ně a všechny podvody a krádeže prokážete?!Na stížnosti v rozporu se zákonem neodpoví ani estébák John a teplouš Pospíšil!!!Takže jedinou chybou,kterou jsou schopni přiznat je,že ty skandální rozsudky dostatečně neodůvodní,abychom to my tupci pochopili,protože polovina účastníků sporů nebude nikdy spokojena!!!
Jestli to ti,kteří na vlastní kůži ještě neokusili zlovůli zločinného státu a jeho justiční mafie,ještě nepochopili a myslí si,že se jich to netýká,a v nadcházejících volbách se opět nic nezmění,tak jedinou cestou je občanská válka.Oko za oko,zub za zub a život za život.Na ty morální mrzáky nic jiného neplatí!!!

Josef Langhammer
____________________________________

Je to tak, ta hovada rozumějí jenom síle a strachu, žádnou sebereflexi od nich nikdy čekat nemůžete. To, že půlka účastníků řízení nebude nikdy spokojená, je samozřejmě kec a blábol, protože i ti, co by prohráli spor, když nemají pravdu, by samozřejmě vnitřně cítili, že neměli pravdu, a i když by nad tím nejásali, tak by to vnitřně přijali. Mimochodem, co tam dělala Kovářová  ? Nebyl to spíše pořad o paleontologii a posledních vykopávkách ? JF

____________________________________
O paleontologii a posledních vykopávkách to nejspíš nebylo,to by nemohla chybět další neopomenutelná členka zločinného gangu,mafiánka ladies Vesecká.
____________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.