Koudelka odměněn za politický proces proti K 213

Pokud snad ještě někdo pochybuje, co je naše justice zač, pak tahle informace ho určitě dorazí : Koudelka byl za zinscenovaný politický proces proti předsedovi K 213 - KDE BYL ROZSUDEK V PLNÉM ROZSAHU ZRUŠEN !! - odměněn povýšením na krajský soud.

Pokud se to zdá někomu neuvěřitelné nebo přehnané, tak je to holá skutečnost a  čistá realita české justice.
Návaznost na tiché ukončení politického procesu proti K 213 je zde přímo do očí bijící. Úvaha justičních zrůd byla jednoznačná - Fiala a spol. nám neskutečně pijí krev. Zavřít je nemůžeme, protože nám to vyšší - brněnské - soudy vždycky zruší.

A tak ho aspoň strčíme do vazby. A ať si tam posedí co nejdýl. Odškodné moc stejně nikdy nevysoudí, i kdyby, my ho platit nebudem, tak o co nakonec jde, že ?!!

A protože k podobné špinavosti by se normální, zdravě sebevědomý soudce sotva snížil. zvali si na to Koudelku - a slíbili mu za špinavou práci nemalou odměnu.

Ta teď bude předmětem našeho logického zájmu a budeme chtít jak povedení krajského soudu, tak i po ministerstvu spravedlnosti vysvětlení, jaká jsou vlastně kritéria pro vyzvednutí soudce na soud o stupeň výš - zda je to množství zrušených rozsudků (čím více, tím lépe), nebo zanedbávání nejzákladnějších povinností soudce anebo stupeň pohrdání zákonem a lidskými právy - opět : čím vyšší, tím lepší - a tím snazší vzestup po kariérním žebříčku.

Mezi námi : Každý právník, který zatím do tohoto případu jen nahlédnul, zkonstatoval, že tam ze strany soudu (tedy soudu kladenského) nebylo dobře vůbec nic - od zachovávání lhůt a práva obžalovaného na zvoleného obhájce až po neprovedené důkazní řízení a rozsudek samotný - a že je to v podstatě jednoznačně nejen důvod ke kárnému řízení vůči soudci, ale i k zahájení jeho trestního stíhání.

Namísto toho je Koudelka okamžitě odměněn kariérou na krajském soudě.

Alespoň nám blíže.

Alespoň akce, které jsme chystali spustit v Kladně, můžeme spustit přímo v Praze, kde jistě budou mít větší záběr a dopad na veřejné mínění.

Ovšem, nad tím, co je tady možné, skutečně zůstává rozum - alespoň slušného člověka - stát.
http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_na_ks_14_10_2010.jpg



Koudelka s typickým výrazem zákeřného psychopata opouští jednací místnost a snaží se vyhnout kamerám a fotoaparátům K 213.

http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_rozpis.jpg



Dnešní seznam projednávaných věcí senátu 11 To JUDr. Heleny Urválkové, kam byl psychopat Koudelka přičleněn jako soudce - zpravodaj. Ani to mu moc nešlo a ztěží dokázal svou zprávu přeslabikovat.



http://k213.files.wordpress.com/2010/10/ks_koud_01.jpeg

Usnesení, kterým byl celý Koudelkův rozsudek jako ryze nezákonný zrušen. Teď na tom samém soudě sedí Koudelka sám - t.j. mohl o odvolání proti vlastnímu rozsudku z Kladna teoretick rozhodovat i on sám.





http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_magor.jpg

Psychopat Koudelka už od pohledu připomíná spíše záběry z pořadu Na stopě (dříve FKÚ pátrá radí, informuje) nežli jakoukoliv podobu intelektuálního výkvětu, kterým by jinak bez přehánění měl soudce být.

_________________________________________

Jirko, jak dlouho žiješ v tomto Absurdistátu?

Je jen otázkou času, kdy se tento skvost objeví i v Brně na Joštové 8. Naše justice má stále nějaké překvapení pro nás. Olda Mezl
_________________________________________

Jirko,

s tím Koudelkou je to vrchol arogance. Původně jsem se domníval, že si pomstychtivá justice najde jenom vhodného hlupáka na špinavou práci.
Teď už mě mě však rychlost a forma  "odměny"  za tu katovskou práci a jeho zpackaný postup, účelový a zrušený rozsudek nepřekvapuje.
Kárnou žalobu a vyhazov může dostat i soudce krajského soudu. Máš také úplně pravdu v tom, že Praha je na cestování lepší destinace než Kladno.
Bohužel jeho plat jde  zase z daní občanů, ale až z něho bude splácet způsobenou škodu, bude ho to určitě hodně štvát. A.
________________________________________

A tak to už je úplně úchylné !! Š.
________________________________________

Jirko,

Po druhé světové válce si všichni zrušili jméno Adolf Hitler, jako v demokratické společnosti v Evropě nepoužitelné.Největší politický proces s Protistátním spikleneckým centrem (Slánský a spol.) v roce 1952  vedl prokurátor Urválek. Je přinejmenším symptomatické, že soudce Koudelka má předsedkyni senátu Urválkovou. Nyní už jedině zbývá, aby novým předsedou Středočeského krajského soudu se stal MYDLÁŘ. A „demokratické“  dílo bude dokonáno…

Zdraví Karel

________________________________________






alt alt

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.