Já se chci zaměřit trochu na jiný problém, chci tuto přesto stále chmurnou silniční statistiku porovnat s jiným smutným fenoménem dnešní doby a to sebevraždami.
Čísla jasně hovoří, za uplynulý rok spáchalo sebevraždu 1464 obyvatel Česka,toto číslo je dokonce stále téměř stejné, čili za 20 let bylo dohnáno k sebevraždě několik desítek tisíc obyvatel Česka, což je téměř dvojnásobné množství oproti mrtvým na silnicích a to by mělo ve společnosti vyvolat přinejmenším zděšení. Další morbidností, kterou jsem zjistil, je fakt, že media, místo toho, aby se zabývaly rozborem PROČ se tak děje, tak dle přísloví, nic jiného lidi v Česku tak nepotěší, než když sousedovi chcípne koza, se pouze zaměřují na informace, že minulý den exlo 20 obyvatel a obšírně informuje ty, kteří měli to štěstí, že se jim to nestalo o pikantnostech tragedií, například internet dokonce v této morbidnosti vede a bez problému si každý může vyhledat nejveselejší, nejkurioznější, nejpikatnější a další nej sebevraždy.

Po sranda prči tady vznikl ústav pro zkoumání zločinu komunismu, sice nevím, jaký přínos ty stovky zkoumajících nefachčenků, placených z našich daní, které Kalousek v jejich prospěch vyškrtal na důchodcích, společnosti přinesou, ale proč souběžně nevnikl ústav pro zkoumání zločinů kapitalismu, aby to bylo nějak vyvážené. Nebo jsme všichni tak vygumovaní kapitalistickou ideoologií, že si neumíme představit, že v kapitalismu, kde si každý může vycestovat bez politického povolení třeba do Amazonské džungle a nebo mezi lidojedy na Novou Guineu, samozřejmě, pokud na to má finanční prostředky!!! a nebo, že člověk může vykládat politické vtipy, aniž by existovala soutěž o zlatou mříž, se páchají zločiny na úrovni komunismu?!?!?!

Ono totiž téměř 90% těch sebevrahů bylo ke smrti dotlačeno a dohnáno současným systémem, zbytek tvoří ti, co byli nešťastně zamilovaní a nebo z jiných nepodstatných důvodů. Ale těch 90% jsou oběti systému a trestní zákoník hovoří jasně, paragraf 144, odst 1 hovoří jasně, kdo jiného pohne k sebevraždě, se dopouští trestného činu.
Proč tedy ještě nebyli odsouzeni všichni ti, kteří nesmyslnými zákony a záměrnou ekonomickou džunglí, nastavenou záměrně ve prospěch gaunerů se podílejí na naplnění skutkové podstaty splnění trestného činu. Na jedné straně mozky obyvatel jsou masírovany zločiny komunismu / ty nesporně byly a jenom fanatik by to popíral / a je smutné, že aktéři nebyli dostatečně potrestáni, akorát se převlečeným komunistům podařilo zavřít jednu poloslepou bábu nad hrobem, tak to je opravdu terno. Samozřejmě důvod je nasnadě, je to přesně jak to bylo v r.1968 před a po ruské okupaci, tehdy v době Pražského jara byly totiž obrovské tlaky na zveřejnění komunistických zločinů z 50 let a tak se není co divit, že ti, kteří se na tom podíleli se tomu bránili zuby nehty a dokonce zvacími dopisy, po sranda prči rovněž NEBYL ZÁJEM o okamžité vyšetření komunistických svinstev, protože ti, co je páchali už dávno kopali za ODS, ČSSD, ODA,US a dalších a ti absolutně neměli zájem, aby se v tom někdo vrtal, to že ten připitomělý ústav vznikl až někdy po 10 letech je toho dostatečným potvrzením a teď ti samí zločinci vyřvávají, že sebevrazi jsou voli, socky, nefachčenkové a podobně, protože se neumějí postarat sami o sebe, jako oni, jenže všichni neumí být totiž VŠEHOSCHOPNÍ, jako oni.

Bohužel, tvrzení, že lidé mají dnes možnost volby je zavádějící, na místo jednoho vyškrtaného gaunera, viz Íčko z ODS se okamžitě nacpe deset jiných, kteří jakmile spatří plné koryto dobrot, okamžitě zapomenou na nějaké přiblblé sliby a žerou a mlaskají stejně, jako ti před nimi a chovají se k méně schopnějším spoluobyvatelům jak k dobytku.