Vítězná adeptka přijata do C.I.A.

Jeden z našich redakčních kolegů nám poslal následující zprávu o výsledcích vstupních testů do americké výzvědné služby C.I.A.


V s t u p n í    t e s t     pracovníka    C.I.A.

ciaNa vstupní test se přihlásili dva muži a jedna žena.

První muž přijde na řadu a pracovník CIA mu podá revolver do ruky a říká: V CIA potřebujeme odvážné lidi bez zábran. Tak tedy vejděte do vedlejší místnosti, kde je Vaše žena a zastřelte ji. Tak se přesvědčíme, že jste schopný práce v CIA. Chlapíkovi se rozklepou kolena, rozpláče se a říká: Né, to přeci nemůžu. Nedokážu zabít svoji ženu.

No, tak to nejste vhodný k této práci ! - a vyvede muže ven.

Druhý muž přijde na řadu a také dostane do ruky revolver a stejné instrukce, aby vešel do místnosti a zastřelil svoji ženu. Muž vytřeští oči, vezme revolver, vstoupí do místnosti - a po chvilce ticha celý rozsypaný vyjde ven a říká: Né, to nedokážu.

Na řadu přijde poslední uchazečka. Pracovník jí řekne instrukce, podá revolver a řekne, že musí ve vedlejší místnosti zastřelit svého manžela. Žena vezme revolver, vejde do místnosti a zavře dveře. Nato zazní 13 výstřelů a potom ještě nějaké tupé údery.

Po chvilce ticha se dveře odevřou a žena spustí: "Pitomci, v té pistoli byly slepé náboje! Nakonec jsem ho musela umlátit židlí !!"

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.