Křivě obviněný otec se obrátil na své kolegy z DAMU a FAMU

Křivě obviněný otec se obrátil na své kolegy z DAMU, FAMU, aby je informoval o stavu a praktikách české justice

v Praze , 11.10.10

Věc: Obvinění z pohlavního zneužívání sedmileté dcery



VÁŽENÍ KOLEGOVÉ,

Máte pocit, že Vám nikdo nemůže zničit život ze dne na den?
Myslíte si, že falešné, zákeřné a zaslepenou žárlivostí vedené obviněni z něčeho tak hnusného jako je POHLAVNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ NEZLETILÉ DCERY je sc-fi a nemůže se vám přihodit? Domníváte se, že když už někdo takovou špínu zcela účelově a s jasným cílem hodí, že vše rychle vyřeší POLICIE, JUSTICE, NEBO V TOMTO PŘÍPADĚ PSYCHIATR?
Věřte mi, že se zatraceně mýlíte! Také jsem byl tak naivní. Ale k věci, NUDA TO NEBUDE!

JMENUJI SE MILAN DAVID,

davidje mi 51 let, jsem scénograf, pedagog na katedře scénografie DAMU a šťastný otec sedmiletého zázraku jménem TEREZKA, kterou mnozí znáte. Moje družka, se kterou nyní žiji, se jmenuje JANA HAUSKRECHTOVÁ. To jen pro ty, kteří to nevěděli. JANA HAUSKRECHTOVÁ MILUJE MOJI DCERU A MOJE DCERA MILUJE JI. Říká jí bůhvíproč ŽIRAFA. Jana - Žirafa se v naší společné domácnosti o dcerku téměř dva roky vzorně starala. Učila ji kreslit, plavat, jezdit na kole, četla pohádky, myla ji, česala, krmila, oblékala a utírala jí zadek.
Matka Terezky je ing. Mgr. KATEŘINA MIHOLOVÁ Ph.d a pracuje také na DAMU. Spolu jsme žili více než deset let a Terezku jsme „vymodlili“ in vitro v ústavu pro umělé oplodnění. Víte o čem mluvím. Již dva roky žije Kateřina Miholová s EUROPOSLANCEM JIŘÍM HAVLEM, s kterým má krásnou roční dceru. Sláva, až potud normální život plný banálních starostí.
ALE TY PRAVÉ GRÁDY TEPRVE PŘIJDOU!
Na počátku září totiž pro mě definitivně skončila sranda a před očima se mi zatmělo.

KATEŘINA MIHOLOVÁ OBVINILA MOU DRUŽKU, ABSOLVENTKU DAMU, JANU HAUSKRECHTOVOU Z POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ MÉ DCERY !!!

Ano z ničeho menšího! Slovy psychologů a právníků, sáhla po té nejbanálnější, ale nejtěžší artilerii, kterou v současnosti pragmaticky zneužívají POMSTYCHTIVÉ A ŽÁRLIVÉ MATKY jak na běžícím páse, aby ZBAVILY OTCE OTCOVSTVÍ A POKUD MOŽNO JE ZNIČILY. Jde to rychle, elegantně, s ublíženým výrazem a za ochotné spolupráce justice a sociálky. K čemu taky milující táta že? Za týden jste hotov!
A záminka k tomuhle hnusu jménem - POHLAVNÍ ZNEUŽITÍ MLADISTVÝCH?

DÍTĚ MÉ DRUŽCE ÚDAJNĚ SÁHLO NA PRS A ZNAŽILO SE IMITOVAT KOJENÍ!

Myslíte si, jako já zpočátku, že obvinění z POHLAVNÍHO ZNEUŽITÍ za toto, je hloupý žert, pomatení mysli, nebo chvilkový nával zaslepené žárlivosti biologické matky, který časem vyšumí?
Nenechte se mýlit! Jakmile matka zaslechla Terezčinu zmínku o prsu, okamžitě se chopila příležitosti na kterou čekala. Zatáhla dceru k jakési Mudr. Prokešové a ta, ač nevyžádána soudem a evidentně v přítomnosti matky, učinila „výslech“ dítěte a rovnou označila chování mé družky jako: "HRANIČÍCÍ S TRESTNÝM ČINEM!" A sociální péče, kam jsme naivně šli a otevřeně o tomto zjevném nesmyslu mluvili v domění, že nám pomohou? Výpověď byla hned použita proti nám jako přiznání trestného činu!

Proč by někdo normální zjistil reálná fakta? To je ztráta času. Jindy letargický soud rychle poslechl matku a vydal:
PŘEDBĚŽNÉ OPATŘENÍ, ŽE SMÍM DCERU VIDĚT POUZE 3 HODINY KAŽDOU DRUHOU STŘEDU A 4 HODINY KAŽDOU DRUHOU SOBOTU A TO POUZE - ZA PŘÍTOMNOSTI MATKY!

Přestože je podle právníků takové Předběžné opatření absurdní, Kateřina Miholová si je svévolně ještě vylepšila o vlastní podmínky a zákazy:
NESMÍME CHODIT DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY ANI PŘED NI!
NEVYDÁ DCERU, BUDEME-LI CHTÍT JÍT K NÁM DOMŮ!
NEVYDÁ DCERU, BUDE-LI U TOHO MÁ DRUŽKA NEBO JEJÍ PŘÍBUZNÍ!
DCERA NESMÍ JANĚ TELEFONOVAT!
NESMÍ JÍ POSLAT SMS ZPRÁVY!
NESMÍ JÍ NAPSAT DOPIS!
MY NESMÍME DCEŘI TELEFONOVAT!

Že jde o omezování osobní svobody a vydírání? No a co?
Nebudu vás unavovat detaily těchto zhovadilostí.

Soud na Praze 2 začal a hned skončil. Soudkyně JUDr. Zuzana Šmídová v úvodu vyloučila Obecného zmocněnce, který mne zastupoval a jehož se chtěla zbavit, s tím že "přezkoumá" jestli má právo mne zastupovat a soud odročila. Tento „přezkum“ trvá 6 měsíců! Dítě je vedlejší. Nicméně, během této chvilky advokátka Kateřiny Miholové stihla obvinit také MNE z:

POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ MÉ SEDMILETÉ DCERY A TO PROSÍM OPAKOVANĚ!!!

No prima. Jednou by to nestačilo?
A hned podala nové předběžné opatření kde žádá, ABY MI BYLA DCERA ODEBRÁNA ÚPLNĚ!
Bravo, teď už odjezdu s dcerou a europoslancem do Bruselu nic nebrání a nás čeká exemplární trest za pedofilii.
Matka i advokátka jsou prý v "šoku z toho, co se u nás dělo".

A důvod tohoto druhého trestního oznámení z OPAKOVANÉHO POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ MLADISTVÉ?
Ne že by K. Miholová nějaký potřebovala, stačí říct cokoli, soud věří matce a nepátrá po jejím duševním stavu. Tak tedy důkazem PEDOFILIE JE - ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE visící na zdi mého bytu, zachycující mou družku, kterak nese na zádech mou šestiletou dceru, jíž kouká kousek nahých zad!
Myslíte že to není možné? Ale je.

Právní zástupkyně matky JUDr. Klára Slámová se u soudu pokusila vyloučit veřejnost, která se naštěstí dostavila v hojném počtu. Pod záminkou, že prý jde O DELIKÁTNÍ INFORMACE TÝKAJÍCÍ SE OPAKOVANÉHO POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ NEZLETILÉ OTCEM A JEHO PARTNERKOU, MAJÍ PRÝ BÝT VEŠKERÉ INFORMACE UTAJENY.

TO BY SE JIM TAK HODILO!

Mimochodem, pokud vám jméno Slámová zní povědomě, nemýlíte se, mediálně se exhibuje v kauze vraha Kájínka a nyní má další dobře placený případ - pedofily Milana Davida a Janu Hauskrechtovou. Nabízí se otázka, kdo financuje tuhle odpornou mašinérii? KATEŘINA MIHOLOVÁ NA SOCIÁLCE VYPOVĚDĚLA, ŽE "JEJÍ" RODINA JE DOBŘE ZABEZPEČENA Z PLATU EUROPOSLANCE JIŘÍHO HAVLA A V PŘÍPADĚ, ŽE BY „MUSELI“ ODJET NA DELŠÍ DOBU DO BRUSELU, DOVEDE SI PRÝ PŘEDSTAVIT NĚJAKÝ VÍKENDOVÝ KONTAKT...!
Děkuji už jsem doma.
MIMOCHODEM, PAN EUROPOSLANEC JIŘÍ HAVEL MNE ZCELA VÁŽNĚ NABÁDAL, ABYCH NEUSILOVAL O ČASTĚJŠÍ KONTAKTY SE SVOU DCEROU, ŽE JI TO NEDĚLÁ DOBŘE. ON PRÝ SE S DĚTMI TAKÉ VÍDAL MÁLO, PRÝ JE TO NORMÁLNÍ A PORADIL MI TEN DOBRÁK, ABYCH NAVŠTÍVIL DĚTSKÉHO PSYCHOLOGA, ŽE MI TO VYSVĚTLÍ!
To se vážně stalo před několika měsíci v domácnosti K. Miholové, pana poslance, a mé dcery Terezky, kam si mne a Janu Hauskrechovou pozvali na koberec, aby nám promluvili do duše.

A popojedem.

Včera nám telefonovali z kriminálky, že: ZAHÁJILI VYŠETŘOVÁNÍ NÁS OBOU VE VĚCI TRESTNÍHO ŘÍZENÍ Z DŮVODU POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ MÉ NEZLETILÉ DCERY!
No jasně, jedno pohlavní zneužití sem nebo tam. Lepší dvě než jedno. Až na to, že takové falešné nařčení je horší než obvinění z vraždy. A matka to moc dobře ví. Mysleli jste si, že takový hnus je možné vidět jen v hloupém americkém filmu? Že nás se to netýká, my jsme přece všichni intelektuálové a takové věci se stávají jinde? Já jsem si to do nedávna myslel také.

Dnes nová informace:
KRIMINÁLKOU BUDE USTANOVENÝ SOUDNÍ ZNALEC V OBORU PSYCHOLOGIE A SEXUOLOGIE, KTERÝ MNE A MOU DRUŽKU VYŠETŘÍ. Tady se musím zastavit, možná totiž nevíte o co jde. Popsali nám to dost sugestivně.

NA PENIS MI PŘIPNOU SENZORY A BUDOU MI PROMÍTAT FOTOGRAFIE NAHÝCH DĚTÍ. MĚŘÍ SE KUBICKÉ MILIlLITRY KRVE A TÍM ÚROVEŇ VZRUŠENÍ!
MÉ DRUŽCE ZAVEDOU DO DĚLOHY DETEKTOR TVARU TAMPÓNU A TAKÉ JÍ BUDOU PROMÍTAT OBNAŽENÉ HOLČIČKY. ZKOUMÁ SE MNOŽSTVÍ VYPRODUKOVANÉ MUKOIDNÍ TEKUTINY!

Podle renomovaného sexuologa je prý test klíčový a odmítnout jej, znamená uvrhnout na sebe podezření, že cosi skrýváme! Ještě myslíte, že to je absurdní? My už ne. Je to demonstrace zloby, egoismu a tuposti, s aktivní podporou celého systému.
VYŠETŘÍ KATEŘINU MIHOLOVOU A EUROPOSLANCE JIŘÍHO HAVLA NĚJAKÝ PSYCHIATR?

A kam se v tom procesu ztratilo dítě? Jak mu je a co si přeje? Zajímá někoho, že nás miluje a chce s námi být? Že dceru záměrně matka vystrašila tím že „JANA PŮJDE DO VĚZENÍ“ a že „DĚLALA NĚCO ŠPATNÉHO?!“ Takže mi s pláčem Terezka řekla, že nechce aby šla Jana do vězení a že už to víckrát neudělá?!

TOTO PŘEDBĚŽNÉ OPATŘENÍ SOUDU, KTERÉ MI ZAKAZUJE VYCHOVÁVAT DCERU, MŮŽE TRVAT MĚSÍCE NEBO ROKY! KATEŘINA MIHOLOVÁ HO NEDODRŽUJE A DCERU MI ANI PŘES INTERVENCI POLICIE NEVYDALA! PROSTĚ SI DÍTĚ PŘIVLASTNILA!

Vážení kolegové, za poslední měsíc jsme ztratili jakékoli iluze, ale jsme přesvědčeni, že proti pomstychtivé žárlivosti, nepravdivým obviněním, pomluvám a psychickému teroru je třeba bojovat a beze strachu a obav o tom informovat veřejnost.
PROTOŽE TAKOVÉ JEDNÁNÍ JE BEZCHARAKTERNÍ A POSTRÁDÁ JAKOUKOLIV ELEMENTÁRNÍ LIDSKOU SLUŠNOST.
Falešné obvinění z toho nejhoršího, totiž z POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ už máme, takže není čeho se víc bát. A jsme také poučeni advokáty, psychology i rodiči, kteří mají podobnou zkušenost, že nejhorší ze všeho je ticho po pěšině, nezájem
a nevědomost okolí.

NAOPAK JEDINÁ CESTA, JAK SE BRÁNIT TAKOVÝM HANEBNOSTEM, JE O NICH INFORMOVAT, PROTOŽE SE TO MŮŽE STÁT I JINÝM.


Mgr. Milan David
katedra scénografie
______________________________________

Vážení otcové, dovoluji si napsat pár řádků na článek pana Davida.

Nedejte se a bojujte!!! Proti všem a s plnou parádou!

Také jsem to zažil. V době rozvodu bylo mému synovi devět. Začalo to nevinně. Matka si usmyslela, že mě vymaže synovi z paměti. Znemožňovala styk, synovi řekla, že jsem umřel. Umíte si představit jeho zděšení, když „mrtvý milovaný táta“ na něj čekal ráno u školy? Nepomohly soudy, nepomohla sociálka, jenom podpora K 213. Pak také má vytrvalost a samotný syn. Počet trestních oznámení a lží na mou osobu již nedokážu spočítat. Soudní rozhodnutí, že není důvod něco měnit, když syn ještě nemá trvalé následky působení matky byly pro mě jako z vesmíru. Stát to dokázal dovést až k dokonalosti. K tomu, že jedenáctiletý syn byl nakonec chytřejší, než orgány státu a utekl. Z obavy o vlastní život, ze strachu z vlastní matky. Ale konec je pohádkový. Šťastný syn u šťastného otce a „milující“ matka, která si na něj nevzpoměla už dva roky. Pardon, abych jí nekřivdil, včera přišly první alimenty na dvacet dní. To je také „vzpomínka na syna“. Jak říká Murphyho zákon: Lidé a státy se začnou chovat rozumně, až když vyčerpají všechny ostatní možnosti. Přeji Vám stejně šťastný konec a držím palce! A nepsaný zákon fyziky říká: Něco povolit musí!

S pozdravem MVDr.,Ing. Anton Herman

_______________________________________

Myslím, že by to chtělo obvinit soudkyni z nekrofílie , poslat ji za deviantním znalcem aby jí zavedl kost z mrtvoly přímo do dělohy. Když jsou legální taková znalecká zvěrstva. Že europoslanec trvá na tom, aby byli lidé z protistrany mučeni na genitáliích . Není to náhodou slizskej perevrzák? Kdepak na to pedofilní porno ti soudní znalci chodí , když ho pak promítají v těch svých sadomasochistických dílnách. Jestlipak nemají na to focení někde ve sklepě zamčené nahé děti , které pak promítají svým klientům. JŠ

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2622

_______________________________________

Co takhle obvinit soudkyni ze zoofílie a sadismu a promítat jí přejeté rozmašírované kočky. Zkoumat v děloze soudkyně, jak reaguje na 3D fotografie rozsekaných koček.
Znalci by si jistě ve své SM mučírně přišli na své . Strýc Kanibal :-D :-D
_______________________________________

Jeste k vasemu clanku z Famu.
Neco podobneho jsem taky zazival. Obvineni z kanibalismu, ze jsem chtel dite
vyhodit z okna
ve 3 patre, ze jsem zbil zenu, ze jsem podvodnik, ze jsem homosexual atd
atd.
K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.