Prý své otcovství klidně zrušíte!

casJedna superhusa provedla superprůzkum. Prý své otcovství klidně zrušíte. Nechcete jí taky napsat ?

 

odesílatel Jiří Fiala < This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript >
komu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
   
   
 
datum 11. října 2010 22:16
předmět Pro Radku Dudovou
   



Reaguji tímto na Váš článek na následujícím odkaze :

http://www.soc.cas.cz/info/cz/25045/Otcovstvi-po-rozvodu.html

a rád bych se zeptal :

Jak jste ke svému závěru :" otcovství je muži prožíváno jako cosi dobrovolného a za určitých okolností zrušitelného." přišla ?

Jaké otce jste zkoumala a odkud jste je vzala ?

Já jsem totiž předsedou občanského sdružení, které sdružuje několik stovek otců, ale takového, jakého Vy popisujete, neznáme ani jednoho.

Co to, prosím Vás, děláte za naprosto bezcenné průzkumy a z kterého prstu jste si je vycucala a kdo Vás za to platí ? Pro koho takovéto ryze vymyšlené výsledky průzkumů pak používáte ?

Máte snad pocit, že stovky otců podstupují trestní stíhání, aby se mohli vůbec vidět se svým dítětem, proto, aby to potom "zrušili", jak Vy píšete ?

Pracujete ještě na jiných, jistě stejně geniálních a přínosných průzkumech, jako byl tento ? A na jakých, rád bych se s nimi rovněž seznámil !!

Těším se na Vaše brzké odpovědi a jsem


S pozdravem

Ing. Jiří Fiala
_______________________________

Jirko,

Cimmerman při svých výzkumech aspoň zjistil , že foukáním kouře z bramborové natě do vody zlato nevznikne.
Tahle "vědkyně" nedospěla ani na úroveň jeho vědeckých zjištění.
Jestli tohle pavědecké dílo vzniklo za státní peníze, ještě by mě zajímalo, kdo ho nakonec oponoval a schválil účelnost prostředků.


Aleš

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.