Chcete popravit dítě? Najměte si Slámovou!

Na Praze 2 se odvíjí dramatický případ vykonstruovaného obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilé dcery. Autorem scénáře a hlavní režisérkou je advokátka Klára Slámová.

slamovaVýrazy jako scénář a režisér ve spojení s tímto případem nemaji jen symbolický a přenesený význam, ale současně i výstižně ilustrují prostředí, ve kterém se děj odehrává, neboť táta nezletilé dcery i jeho nová partnerka jsou spojeni s DAMU - táta tam učí, jeho partnerka tam v současnosti studuje. Na matce nezletilé není vcelku nic zajímavého snad kromě toho, že jejím současným druhem je europoslanec Jiří Havel (stalinista v barvách ČSSD), který jí s velkou pravěpodobností také platí advokátku Slámovou.

A ta zřejmě dostala jediný, a dobře honorovaný úkol : Zbavit pana europoslance dotěrného otce a umožnit matce dítěte co nejdříve odjet za ním do Bruselu, a to tak, aby samozřejmě nemusela předávat nezletilou otci, protože z Bruselu to ani dost dobře nejde.

Advokátka Slámová vyrazila do boje s razancí slona, který se z trestního práva své domovské džungle nemotorně motá v krámu s opatrovnickým porcelánem. 

K pozadí případu, resp. ilustraci kulis je ještě dobře vědět několik okolností, které odborníkovi případ osvětlí, aby hned věděl, odkud vítr vane. Dceru až do rozchodu páru vychovával převážně otec, dcera je na něj silně citově vázána (a stejně tak i on na ni), ba co víc, je silně citově vázána i na jeho novou partnerku, která si s ní kreslí a zkouší spousty výtvarných technik, přičemž dcera je už dnes po výtvarné stránce tak vyspělá, že by sama mohla pořádat výstavy ze svých děl.

A máme vstupní situaci pro žárlivou maminku jak vyšitou - dcera fixovaná na otce, navíc ještě umocněno výborným vztahem s jeho novou družkou - výsledek : Žárlící maminka, ohrožená nejen ve své ženské roli, ale především v roli mateřské, s čímž se ženy, zvláště ty méně sebevědomé, těžko vyrovnají (resp. nevyrovnají se vůbec).

A na problém je zaděláno. Matka žárlí nejen na vynikající vztah dcery s tátou, ale i na jeho novou partnerku, která je jednak mladší a hezčí, ale co ještě horšího,  snadno ji nahradí i v její mateřské roli (matka výtvarnému umění nerozumí a nezajímá ji).

Do toho všeho přišla zdánlivě nevinná epizodka : Jednou při jízdě autem, když si dcera hrála na zadním sedadle s otcovou partnerkou, ji začala z ničeho nic ocucávat bradavky. Snad to viděla doma při kojení (europoslanec Havel už se stačil přičinit a s matkou nezletilé má další dítě v kojeneckém věku) a chtěla si to také vyzkoušet - děti jsou v tomhle velmi zvědavé a velmi vynalézavé.

No, a protože se s tím pochlubila mamince, stejně jako se skutečností, že se koupe s otcovou partnerkou nahá ve vaně, advokátka Slámová zavětřila svou příležitost.

Obvinění ze sexuálního zneužívání bylo na světě během minutky, a co horšího, tento výplod chorého mozku beze zbytku a hlavně bez jakéhokoliv ověření převzala soudkyně OS P-2 Zuzana Šmídová, která vydala z ničeho nic předběžné opatření, že otec má dceru - do té doby u něj žijící - předat matce .- a že ji smí nadále vídat jen 2x tři hodiny týdně za doprovodu matky, což je taková volovina, jakou v opatrovnickém sporu ještě asi málokdo  kdy viděl.

Toto rozhodnutí současně výmluvně ilustruje úroveň právního vědomí paní soudkyně, která už nikde nevysvětlitla, co tím básník myslel, tedy zda je matka povinna se po dobu těchto tří hodin řídit  pokyny otce ohledně toho, kam půjdou a co budou dělat, anebo zda je naopak otec povinen se tyto tři hodiny řídit pokyny matky a poslouchat ji na slovo jako psík, chce-li vidět alespoň za těchto ponižujících okolností vlastní dceru, kterou donedávna ještě vychovával.

Princip presumpce neviny, tedy základní princip každého civilizovaného práva byl zcela opomenut, protože se prostě nehodil do krámu, pošlapány byly i další základní principy práva - tedy například to, že nelze za provinění někoho jiného, navíc teprve ve fázi naprosté fikce - trestat jinou osobu, což se tady přesně stalo : Obviněna totiž byla družka otce, potrestán byl  ale - pro jistotu - otec. Bez důkazů, bez soudu, jen na základě tvrzení matky, notně přibarveného její trestní adokátkou.

Člověk, který se v opatrovnictví nějaký čas pohybuje, ví především, že 99% podobných obvinění jsou křivá jak turecká šavle, zvláště pak za okolností výše popsaných, kdy matka prokazatelně žárlí nejen na vztah dcery k otci, ale i na vztah dcery k jeho nové partnerce, čímž se dokonce ani netají - matka například při předávání, kde již 2x odmítla bezdůvodně dceru předat, hlasitě vykřikuje, ať si otec vybere - buďto dceru, anebo svou novou partnerku. Taková obvinění u nás již tradičně tvoří tzv. rozvodový folklór, kterému zkušený harcer na tomto poli přikládá jen ryze okrajový význam.

Paní soudkyně z Prahy 2 mu však přiložila význam přímo zásadní, i když na druhé straně - věc odmítla projednat jenom proto, že jsem se jí před jednací síní zjevil já. To paní soudkyni vykolejilo natolik, že začala jednání o skoro půl hodiny později - aby vyrukovala s jedinou otázkou, totiž zda jsem již někoho zastupoval (aby mohla dovozovat své prapodivné a zjevně nezákonné konstrukce o nepřípustnosti opakovaného zastupování, což je hrubým zásahem do práva účastníka řízení vybrat si zástupce, kterému důvěřuje). Podotkněme, že jí po tom nic není, zvláště pak za situace, kterou ona sama považuje za natolik vypjatou, že prakticky zakáže k dítěti přístup otci.

Vše tedy nasvědčovalo následující konstrukci : Paní soudkyně si Slámovou dohodly výsledek (jestli za provizi, nebo jenom za výhody v budoucnosti, to ponechme stranou) a pokud by se otec dostavil k jednání s "klasickým advokátem", tak ho také provedly - tedy otce "popravily", jak si to nachystaly. Minimální nebo žádný styk, dítě se svěřuje matce - a sbohem !

Když paní soudkyně uviděla nejen mě, ale i početnou veřejnost, a tentokráte to byli nejen příznivci K 213, ale i početní divadelníci a studenti FAMU, tak se svůj původní plán neodvážila uskutečnit, a tak přemýšlela, jak se mě zbavit, ač dokonce ani protistrana nenamítala nic ohledně opakovaného zastupování. Paní soudkyně tedy vyvinula iniciativu přímo sama od sebe, ač jí to žádný předpis neukládá, a sama od sebe odročila jednání, na něž se všichni dostavili a všichni chtěli, aby jednání s dokazování řádně proběhlo. Navíc za situace, kdy paní soudkyně sama tvrdí, že dítě je ohroženo pedofily - a namísto projednání věci se věnuje  své ryze soukromé válce s obecným zmocněncem otce.

Opravdu člověk na svém místě, co hájí za všech okolností zájmy dítěte, nemyslíte ?!!!

O entrée se postarala advokátka Slámová, která požadovala po soudkyni vyloučení veřejnosti, neboť prý jde o věc velmi delikátní, kde je ohrožen zájem dítěte (připomeňme, že šlo o opatrovnický, nikoliv trestní spor !!), kde již začalo trestní řízení a úkony v něm pro sexuální zneužívání dcery a kde je tudíž přítomnost veřejnosti nežádoucí.

To jediné chápu velmi přesně - ano, pro provedení předem připraveného plánu, nemajícího s OSŘ či Zákonem o rodině nic společného - je samozřejmě přítomnost jakékoliv veřejnosti velmi nežádoucí, asi jako kdyby si lupič vzal k nočnímu přepadení třicet svědků, kteří by ho potom pomohli usvědčit.

Nutno podotknout, že advokátku Slámovou jsme neviděli poprvé, byť v opatrovnické kauze ano.

Přede dvěma roky nás zastupovala před Krajským soudem v Českých Budějovicích, resp. zastupovala jednoho z nás, a sice zesnulého pana Tenglera. Tomu byla přidělena coby advokátka ex offo, protože pan Tengler se sám hájit nemohl (nebo aspoň soud byl toho názoru). Její vystoupení už tehdy v Budějovicích zděsilo i samotného pana Tenglera, který se nám na chodbě o přestávce před vynesením rozsudku tehdy omlouval a litoval, že ji včas nezbavil plné moci - neboť zatímco my jsme trvali na tom, že na blokádu městského soudu jsme měli plné právo (za situace, kdy se neřídil vykonatelným rozsudkem štrasburského soudu), advokátka Slámová nám radila moudra toho typu, ať se "soudu omluvíme, že jsme to tak nemysleli", a podobné nesmysly, asi něco jako agent Meszner na blokádě před MPSV.

Kdybychom to byli udělali, odsoudili by nás samozřejmě stejně - a úplně bychom ztratili svou tvář (a blokáda smysl). A nejspíš bychom se sotva dočkali zprošťujícího dovolání z nejvyššího soudu.

Tedy - zatímco o jejích schopnostech v trestním právu máme svoje odůvodněné pochybnosti (Kájínek je ostatně její nejlepší vizitkou, protože pokukd to neudělal, jak ona rovněž tvrdí, tak ona, jako jeho adovkátka, ho dodnes nedokázala z basy vytáhnout, což je vizitka sama o sobě), v opatrovnických kauzách, o který zjevně neví ani ň se chová vysloveně jako slon v porcelánu, a to navzdory svým kratičkým šatičkám či minisukním, se kterými by ji z každého slušného soudu nutně museli vyhodit s tím, že si spletla firmu a noční klub je naproti.

Pokud jde ovšem o tuto kauzu, nemyslím si, že to dělá jenom z hlouposti - tady za tím smrdí peníze. A to peníze pořádně smradlavé.

Protože záměrně vykonstruovat křivé obvinění s cílem sebrat dítěti tátu, to je svinstvo, které slušný člověk neudělá ani za desítky milionů.

Natož za pár stovek tisíc pana stalinského europoslance, co jen pouhým nedopatřením a hříčkou Osudu dnes jezdí do Bruselu, a ne do Moskvy.

Ing. Jiří Fiala
______________________________________


S advokátkou Klárou Slámovou jsem se poprvé osobně setkal na Václavském náměstí asi před sedmi lety na manifestaci za udělení prezidentské milosti doživotně odsouzenému Jiřímu Kajínkovi a za nápravu české justice.
Bohužel ani jedno se doposud nestalo.
V té době byla ještě Mgr.

Na manifestaci jsem jel proto, že mám podobný případ jako Jiří Kajínek.
Odsouzení na základě vymyšlené obžaloby,procesní chyby, navedení svědci,manipulace s protokoly, přizpůsobení ohledání místa činu provedené cca týden po vymyšlené události, obhájci pracující v můj neprospěch, policisté kryjící své trestné činy i dalších osob.
Dle sdělení mého obhájce JUDr. Petra Galláta,/ který mne nabádal ke smíření s rozsudkem/ neboť jak mi sdělil, vše zmršili policajti a nikdo už nebude nic vyšetřovat.

Na manifestaci byl přítomen i Vladimír Hučín.
Jistý advokát řekl, že díky státopravnímu uspořádání země na našem území vznikají gubernie.
Domlouvají se policisté, státní zástupci soudci na všech úrovních.
Kdo vybočí z řady, bude zlikvidován.

Na manifestaci jsem seznámil přítomné s mým případem veřejnost.
Od advokáta JUDr. Kolji Kubíčka jsem dostal vizitku na jeho kolegyni Mgr. Kláru Slámovou.

Oslovil jsem jí po odvolacím rozsudku ve věci vymyšlené náhrady škody ve vykonstruovaném obvinění z napadení tyranů mé dcery, kde bylo manipulováno s protokoly, můj protokol ze dne 29.3.2002 byl zlikvidován nprap. Danielem Dostálkem, aby byl později po mých stížnostech falšován spolu s dalšími protokoly.

Z policejního spisu se ztratil protokol o ohodnocení brýlí bývalé tchyně oční optikou Emi, ač brýle ohodnotila Policie ČR.
Tyto  "rozbité brýle" nebyly zaevidovány ve zmanipulovaném ohledání místa činu, stejně jako rozbité brýle bývalého tchána.
Jelikož bylo důkazní břemeno přeneseno soudkyní Profousovou na mne, abych dokázal, že jsem uvedené věci nepoškodil a tato nehoráznost sloužící k vypěstování syndromu zavrženého rodiče u mé dcery byla potvrzena odvolacím soudem, žádal jsem advokátku Slámovou o sepsání ústavní stížnosti.

Dvě hodiny před uskutečněním domluveného setkání v její advokátní kanceláři mi zavolala na mobil, že musí jet za kolegou na Ruzyň, abych přijel jindy.
Odmítl jsem, že už jsem dávno v Praze a šel jsem za ní.

Snažila se mi namluvit, stejně jako JUDr. Michal Štička z Transparency International i Mgr. kateřina matulová z Čhv, abych se snažil s dcerou navázat kontakt.
Odmítla cokoli číst z mé nabídky, za přečtení jedné stránky žádala 3000 Kč.
Výše uvedení dobře vědí o čem mluví a jak funguje opatrovnická mafie beroucí násilně dětem jednoho z rodičů.

Tato "dáma" kandidovala za stranu Jany Bobošíkové Suverenita do poslanecké sněmovny v červnových volbách, byla cca dva týdny poslankyní za ODS.

Paní Bobošíkovou jsem v dubnu 2010 v její předvolební kampani v Chrudimi informoval o případu mé dcery a její kandidátce  JUDr. Kláře Slámové uvedené na prvním místě kandidátky.

JUDr. Kláru Slámovou jako advokátku bych nedoporučil ani svému největšímu nepříteli.

Jiří Komárek
Chrudim
_______________________________________


ROZHOVOR SE SLÁMOVOU, CO FAKT STOJÍ ZA TO,
najdete na :

http://ona.idnes.cz/slamova-advokatka-tech-nejtezsich-zlocincu-fea-/spolecnost.asp?c=A070530_123540_ona_ony_jup

_______________________________________

Prý jestli by nechtěla dělat ministryni spravedlnosti ? Pravda, ta, co tam už byla, nastavila laťku blbosti tak vysoko, že možná i Slámová by měla problémy ji překonat.

Slámová za nejdůležitější v legislativě považuje zákon na ochranu zvířat (opravdu tahle země nemá vážnější problémy !! Chtělo by se říci - šťatná to žena !!)

Prý si ji klienti zcela jistě nevybírají podle vzhledu. Vnucuje se otázka - podle čeho tedy ? Podle touhy strávit doživotí v kriminále ?

Voličům, kteří jí kdy dali preferenční hlasy, zbývá sdělit jediné : Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich skutečně jest ... Pravděpodobně o ní nevěděli a neví dodneška vůbec nic. Kromě toho, že zastupuje (léta neúspěšně) Kájínka. Jinými slovy : Média dokáží i z toho největšího kreténa vyrobit národního hrdinu, zvláště pro pivní žvanily, takřka přes noc.

"došlo mi, že nechci skončit v orchestru, běhat po nocích po koncertech, celý život dřít pro pár korun, nesmět sportovat a neustále si hlídat ruce" - slečna Slámová se opravdu nechce dřít za pár korun, otevřeně to přiznává - a tak se také nedře. Za své trapné právní služby účtuje částky, které mají přesvědčit movité lidi, že skutečně stojí za to. A - nebudete tomu věřit - ale hlupáků, kteří to zaplatí v naivním domnění, že "za takové prachy přece musí něco být" je stále dost a dost.

Inu, blbost lidská je vskutku nekonečná...

Ale - počtěte si sami ....
_____________________________________

Slámová hrála na housle, ale prý to málo hodí,

S tou krávou byl kdysi rozhovor vsobotní Mf dnes. O těch houslích tam bylo též.
Četl jsem tam o hodně jiných kreténech, Vodičková, John Bok, Bublan, Benešová.
Zatím jsem sobotní Mf  neodhlásil, marně čekám, že tam bude rozhovor s člověkem slušným , morálním jako jsi Ty.
Věřím, že se toho dožiji.
J.K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.