Připojte se k nominaci!

Sdružení K 213 navrhlo do soutěže "Právník roku 2010" neohroženého obhájce a vítěze nad ústavní soudkyní Wagnerovou Mgr. Jana Kutěje.
Sice si neděláme iluze, že by tohoto kandidáta mohla zvolit porota, složená z představitelů oficiálních struktur - tedy předsedy soudcovské unie či exekutorské komory či unie státních zástupců - přesto si myslíme, že je dobře, když tato nominace minimálně zazní.

A naše členy vyzýváme, aby tuto nominaci svými hlasy na mailovou adresu organizátorů podpořili.


Více už na :

http://www.pravnikroku.cz/kontakt.html



http://www.pravnikroku.cz/kontakt.html
____________________________________

Jiří Fiala < This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript >
komu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ,

 

datum 6. října 2010 13:31
předmět Právník roku - nominace



Dobrý den,

jménem sdružení K 213 bychom do soutěže "Právník roku 2010" chtěli nominovat Mgr. Jana Kutěje, a to ze dvou důvodů : Jednak pro vítězství nad ústavní soudkyní Wagnerovou, která ho bezdůvodně a neoprávněně napadla a jednak pro neohroženou obhajobu Ing. Fialy po dobu jeho 69-denní nezákonné vazby na jaře tohoto roku.

Za sdružení K 213

Ing. Jiří Fiala   a Ing. Jiří Štefek
předseda    a 1. mluvčí sdružení
___________________________________


Dobrý den, 

připojuji se ke sdružení K 213 a do soutěže "Právník roku 2010" bych chtěl rovněž nominovat

Mgr. Jana  K u t ě j e ,
pro neohroženou obhajobu občanského aktivisty Ing. Fialy po dobu jeho nezákonné vazby, kterou považuji za politicky motivovanou ve snaze umlčet obhájce práv dětí a jejích rodičů. 

V době, která je nazývána dobou justiční mafie, byla tato aktivita mgr. Kutěje činem statečným a úctyhodným.
Jaroslav Jedlička
Bítovská 9

Praha 4
_________________________________________

Zdravim.
Chtel jsem provest nominaci Kuteje, ale mam dojem ze je nutne vyplnit
na jejich strankach nominacni formular, pokud poslete jen email,
tak mam dojem, ze se kouzlo nedostavi.
Taku by asi bylo vhodne doporucit kategorie, kde ho nominovat,
at se tato iniciativa nerozplizne do vice kategirii.
K.
__________________________________________
Jirko,

přetisknul jsi dopis se správnou připomínkou.
Nominace se dávají na následujícím odkazu.
Je třeba a vhodné vyplnit kromě jména Kutěje i jeho adresu (adresu kanceláře),
nominovaná kategorie určitě lidská práva, ale jistě není vyloučeno navrhovat stejnou osobu do více kategorií.

Aleš

http://www.pravnikroku.cz/nominace.html
__________________________________________

Na téhle adrese je to hrozně jednoduché, stačí skutečně jen vyplnit základní údaje. Pro ty, co je neznají, dodávám : Mgr. Jan Kutěj, Preslova 17, Praha 5 - Smíchov . A kategorie jsme dali občanské, rodinné a trestní právo, potom ústavní a mezinárodní. Ale každý ať si dí, co chce. J.
_________________________________________

Podporuji nominaci Mgr. Jana Kutěje do soutěže "Právník roku 2010" pro jeho morální vlastnosti při zastupování svých klientů.
Bohužel v současné době se jedná o světlou výjimku mezi advokáty, což mohu potvrdit ze své vlastní bohaté, bohužel smutné zkušenosti.
Mgr. Jana Kutěje jsem měl čest poznat osobně při zastupování svých klientů před soudy a proto jsem si jej též zvolil jako svého obhájce ve věci obvinění z veřejného šíření pomluvy, kdy se mi Policie ČR a OSZ Chrudim snažily prostřednictvím OS v Chrudimi vnutit zdejšího pochybného advokáta.
Jiří Komárek
Chrudim
otec první zmapované a doložené oběti opatrovnické mafie
____________________________________________

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2617

Je to děsivé až vražedné, že je v ČR jediný advokát, který slouží právu , svému nejlepšímu svědomí a dělá opravdu , to co slíbil, když získal titul.
Je to v ČR zvrácené, když se mluví o právním státě a přitom kvalifikovaná právní obhajoba de fakto zaručeně neexistuje. Možná tak pro ty , kteří mají na to si právo koupit, ti si ostatně koupí rovnou soudce.  Vidět dostupného dobrého advokáta je pro běžného člověka zážitek na celý život, jako vidět ufo. To dřív se stane advokátem někdo z občanského sdružení, než bude dobrých advokátů víc. Taky by to chtělo fond, aby si advokáta a tím i právo na spravedlnost mohli zaplatit ti, kdo na základní lidská práva nemají v ČR nárok, protože si je nemohou finančně dovolit, tak jdou rovnou pod gilotinu i když jsou úplně nevinní. Celé  rodiny jsou likvidovány bezprávím. Prrrostě pane Nagy my co těch papírrrkůůů moc nemáme tak asi nejsme hodni lidské důstojnosti, že. I když vy teď používáte jiné papírrrrky na záchodě. 
___________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.