Občané Prahy 2, máte před sebou vskutku skvělou volbu!

Pokud to někteří přehlédli, na Praze 2 kandiduje (za ČSSD) na starostku Michaela Marksová, dříve Marksová - Tominová.

Také bychom mohli tento příspěvek nazvat výstižněji : Don't vote loosers !!

Looser je totiž skvělé anglické slovíčko, které se těžko překládá do češtiny - a znamená : Ten, kdo neustále prohrává.

marksovaPokud by někdo tuto paní neznal, dovolím si ji všem takovým poněkud blíže přiblížit.

Paní Marksová - Tominová je naší přední feministikou, alespoň se za ni prohlašuje, považuje - a dá se i říci, že ji tak chápe i širší veřejnost.

Nebudu zde rozebírat její hlubší minulost, jako kde se narodila, co a kde studovala, konečně je to v tomto okamžiku vedlejší, úplně postačí, když zmíním svoje osobní zkušenosti s ní, a to jen za poslední 4 roky (tedy jedno volební období).

Poprvé jsem ji poznal - ve Štrasburku. To když se tam - coby zástupce českého státu a ministerstva práce - účastnila projednání případu Pedovič v. ČR, tedy jednoho z případů, kde česká justice nebyla schopna vymoci na matce styk dítěte s otcem a následně na něj rezignovala, namísto aby nařídila změnu výchovy, jak by se v takovém případě dalo logicky očekávat, a jak také předvídá zákon (tedy zákon o rodině).

Jistě nezapomentulná byla scénka, kdy ji tam kolem stolu honil Luboš Patera s mikrofonem, tehdy ještě normální redaktor Justičního kanálu, ve snaze z ní vymámit aspoň nějaké stanovisko k projednávanému případu, samozřejmě marně.

Paní zástupkyně českého státu tak vytrvale kroužila kolem stolu ve snaze uniknout mikrofonu, že na její pokročilé těhotenství to byl jistě pozoruhodný výkon, když ani jindy mrštný Luboš Patera jí sotva stačil.

Spor stát samozřejmě prohrál, jinak to ani dopadnout nemohlo.

Těžko o tom dodatečně budeme shánět důkazy, ale jisto je, že kolem paní Marksové - Tominové se na MPSV začala vytvářet feministická buňka, kterou měla brzy posílit další posila a nezapomenutelná hvězda - Lenka Pavlová.

Ostudu s ní si - a troufáme si zdůraznit, že hlavně díky našemu sdružení - pamatuje už celá republika, i to, jak skončila, resp. s jakou ostudou ministerstvo Pavlovou nakonec vyhodilo. Jí "řízený" úřad zůstal naprosto v troskách, nezbyl v něm - a to po pouhém roce působení - kámen na kameni. Vzpamatovává se z toho dodnes.

Pro zasvěcené není žádným tajemstvím, že na tento nebezpečný babský gang, spojený s vydíráním otců a mrzačením dětí všeho druhu, je bezprostředně napojena také obžalovaná křivá pseudopsycholožka Uváčiková (tu jedinou se zatím podařilo dostat před soud, ostatní to teprve čeká) .

Jestli paní Marksová - Tominová byla po těchto zářných úspěších odejíta, nebo z MPSV odešla sama, to už nevíme, a je to taky vcelku jedno, jisto je, že její odbor byl po jejím odchodu pro jistotu zrušen. A to přesto, že třeba Nečase nebo i jeho nástupce Drábka není jistě zapotřebí z nepřátelského vztahu k feministkám, natož pak z přátelského vztahu k nám, sebemíň podezřívat.

MPSV dokonce neváhalo následně vyhodit i další feministku, ředitelku odboru pro rodinu, Kláru Rulíkovou - a o tom, že tu vyhodilo doslova natvrdo, o tom už nemáme sebemenších pochyb.

Paní Marksová - Tominová přešla na MŠ (ministerstvo školství) - které hned vzápětí vyprodukuje skvělou sexuální příručku o sexuální výchově, podle níž jsou lezby naprosto normálním jevem a dvě maminky jsou pro dítě pořád lepší než jeden tatínek. Vzbouření rodičů, které tato příručka vyvolala, neustálo ani MŠ, a muselo ze svých přihlouplých  - zjevně feministických -  záměrů ustoupit, směrem k tradiční rodině. Neboť většina společnosti ještě pořád nezdegradovala způsobem , který by si paní Marksová - Tominová přála.

Teď tedy chce prosadit feminismus na Praze 2, kupodivu se tím ve svých plakátech ani příliš nechlubí. I když by po zářných předchozích výsledcích bylo jistě na co navazovat.

Jedinou klikou asi je, že Praha 2 - jako ostatně celá Praha - je silně pravicovým volebním obvodem, a tudíž vítězství socanům zde asi nehrozí, jinak by totiž měli tamní občané rychle poznat, zač je toho loket !!

Pokud byste se totiž po takovém vítězství rozváděli na Praze 2, znamenalo by to jediné - seberte si kartáček na zuby (víc si stejně nezasloužíte), odevzdejte nejen dětí, ale i byt a veškerý majetek své bývalé manželce (jedno jaké, jestli je na drogách, nebo alkoholička, tím lépe, aspoň budou mít děti zářný vzor, jak má feministická výchova vypadat), zmizte do ztracena, ale z toho ztracena nezapomeňte posílat výživné, které by zajistilo pohodlný život nejen bývalé manželky (a pravidelný přísun drog či alkoholu),  ale také OSPODu a potažmo nové paní starostky. A pokud ne, běda Vám !! Feministiky mají pařáty všude a rychle si Vás najdou, třeba s pomocí mezinárodního zatykače.

Tak pokud máte, občané Prahy 2, o takovouto - jistě skvělou - budoucnost zájem, zvolte si feministku Marksovou - Tominovou - a staňte se tak odstrašujícím obvodem pro celý zbytek republiky, ať všichni vidí, jak to nikdy nesmí dopadnout, resp. jak to dopadne, až budou feministky u moci zcela a beze všech omezení a kontroly ze strany normálních lidí

Ing. Jiří Fiala
_______________________________________




Bohužel nevím, kolik Jančíků, Bémů, Vodrážků a průšvihy typu Opencard ještě Pražané snesou a budou opakovaně volit tyhle modré straky, údajné nositele pravicové politiky, spíše však hraboše pod sebe a velké finanční defraudanty.
Současně však kandidatura paní Tominové je také velké šlápnutí vedle a znehodnocuje důvěryhodnost levicové alternativy.  Snad občané využijí účelně možnost kroužkování a kandidátky místních občanských sdružení.
Ovšem ne odštěpené b-týmy původních dinosaurů.

Jo, Jančík původně sliboval cca 5000 slevu na nájemném dobrým nájemníkům. Ale asi to zaniklo jako nezodpovědné populistické a podmazavácí gesto.

Aleš

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.