Přílišná stručnost a vyhýbavost soudu nesluší

V jiných případech, kdy jde o křivá obvinění našeho předsedy, soudy tak stručné nebývají a rozsáhle se rozepisují o tom, jak jim všemožně "ublížil" a ztěžoval jim život.

Místopředsedkyně krajského soudu nám odpověděla ohledně vzdělání dvou soudkyň jejího soudu - JUDr. Lucie Černé a JUDr. Jitky Sochorové - následovně :

Na odpovědi je zajímavých hned několik věcí : Její stručnost - ve srovnání s tím, na co jsme se ptali, až zarážející, dále pojem "středočeské vzdělání" a konečně i skutečnost, že ohledně kvalifikace trestních soudkyň odpovídá civilní místopředsedkyně soudu, která se jindy dušuje, že civilní a trestní úsek jsou striktně odděleny a nemají spolu vůbec nic společného - takže například aplikovat lhůty trestní do civilních řízení, například opatrovnických, je prý zcela vyloučeno.

Inu, zločinci mají na našich soudech před vlastními dětmi vždycky přednost. Jsou přece pro naše soudy daleko důležitější - živí je.


http://k213.files.wordpress.com/2010/10/ks_vzdelani_soudkyn_odp_01.jpeg



http://k213.files.wordpress.com/2010/10/ks_vzdelani_soudkyn_odp_02.jpeg
_____________________________

Dodejme jen, že Jitka Sochorová proslula tím, že vystavila tři usnesení stejnému obžalovanému (našemu předsedovi), přičemž v každém z nich měla jiné datum narození  - a vůbec to paní soudkyni nevadilo, resp. si toho ani nevšimla. Přitom datum narození je u obžalovaných - po jménu - nejdůležitějším identifikačním znakem, který se neustále dokola kontroluje. Asi jakoby si celník nevšimnul, že český občan má německý pas.

Lucie Černá je toho názoru, že soudit se mají i ty největší prkotiny - viz dopis policajtovi, za nějž je náš předseda žalován v Kutné Hoře (tedy přesně opačný názor než má třeba současná vláda) - a že státní zástupkyně Pinkasová, vystupující jako údajně poškozená v několika trestních řízeních, křivě svědčící proti našemu předsedovi před soudem v Kladně, vůbec není podjatou, naopak je vzorem nestrannosti a objektivity. Inu, šídlo v pytli neutajíš, hloupost u soudkyně také ne. 
______________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.