OS P-2: Odkladiště hloupých bab

Stížnost na soudkyni JUDr. Zuzanu Šmídovou.

OS P-2

místopředsedkyni soudu JUDr. Aleně Déreové

 

soud_praha2

 

STÍŽNOST NA SOUDKYNI

JUDr. Zuzanu Šmídovou

 

Podávám stížnost na soudkyni Vašeho soudu JUDr. Zuzanu Šmídovou, a to pro její chování ohledně případu č.j. 16 P 43/2010, zejména pak při jednání dne 4. října 2010.

Ve vyhrocené věci nezletilé Terezky Miholové, kde je zjevně křivé obvinění ze sexuálního zneužívání dcery a kde tato soudkyně hloupě, diletantsky a neuvěřitelně hrubým způsobem zasáhla bez sebemenších důkazů do výchovných práv otce, jemuž prakticky znemožnila dceru vidět, ač ta je na něho hluboce vázána, tato soudkyně zjevně bezdůvodně odmítla věc projednat, ač nařídila platné jednání, ke kterému se obě strany řádně dostavily (a kromě nich také početná veřejnost) a ač je zjevné, že každý odklad ve věci hrubě poškozuje zejména nezletilou.

Soudkyně se namísto ochrany práv dítěte (zejména pak jeho práva na oba rodiče) soustředila na naprosto bezpředmětný boj se zmocněncem otce, tedy se mnou, který předmětem řízení rozhodně není a nemá být, a navíc - ač k tomu neměla sebemenší důvod, ba dokonce ani protistrana nic nenamítala a soudkyně tak vyvinula ryze vlastní iniciativu, kterou zcela zablokovala jednání, ač jejím úkolem, za který je – zjevně bezdůvodně – placena státem, je věc projednat, a ne projednání blokovat a vymýšlet si důvody, proč by jednat nemusela.

Po soudkyni Věře Jachurové je tohle tedy již druhá perla během jediného týdne, kde jsem nucen se ptát : Kam na ty hloupé husy chodíte ? Odkud je berete ? To snad musíte stát před zvláštní školou každý den a odchytávat to, co i odtamtud vyhodili z okna, protože jinak si nedovedu představit, jak dlouho by Vám muselo trvat, než byste z normální školy (natož pak vysoké) poskládala takovou sbírku hlupaček a tupých, nevzdělaných bab.

Jsem zvědav na Vaše vysvětlení a zůstávám

S pozdravem

 

Ing. Jiří Fiala

 

 

V Košíku, dne 4. října 2010

____________________________________________

Soudkyně škemrala u čertů s čertovskýma nápadama. Mě jednou doručovali rozhodnutí o odvolání celý rok. Pokaždé odpověděli, že průtahy nejsou. Je to pro ně normální - rok sem , rok tam. Soudy jsou dobré tak na rozhodování o mrtvolách, kde nic nespěchá, ale ne o živých lidech.

Dovedu si představit , jak soudkyně operuje. Žádná zdravotní sestra by u toho nechtěla být. Protože operace by trvala předběžným opatřením týden v kuse. Nakonec by bylo vždy jisté, že pacient zemře. Takže by nemocnice byla vždy napojená na firmy k rozprodávání majetku pacienů. Taky dobrej kšeft pro soudkyně..:-D :-D :-(( ;-)

____________________________________________

Vypadá to, že maminka s podporou financí europoslance má na drahou celebritu Slámovou. Ovšem ne každý obhájce má nevinného klienta za dvojnásobnou vraždu nespravedlivě ve vězení.
Paní soudkyně se jak husa chová, ale takto jsi to její nadřízené zrovna psát nemusel. Přece víš, jak jsou perzekuování, v Čechách obzvláště, hlasatelé nepříjemných pravd.
Třeba by postačilo uvést právo na svého soudce, vzdělaného a nepodjatého. A místopředsekyni soudu také zdůraznit její zodpovědnost za vedení a tolerování tak ubohé práce podřízeného hejna hus.

Aleš

_____________________________________________

Ona by se hodila ta moje soudkyně na práci na záchodech. Byl jsem nedávno na Sv. Kopečku u Olomouce a tam byla taková alimentózní záchodbába, která, když mi vracela za tisícovku , tak počítala asi takto:

Dala mi 700 a říkala: " To máme devět set". Já na ni : "Ne to je paní sedmset. "Pak přihazovala až na těch devětset a řekla: " Takže devětset osumdesát". Já: " Paní to je devět set "  Pak zase počítala po pětikorunách a dvoukorunách a dala mi asi třicet korun k devíti stovkám  a řekla 990.

Po dlouhé únavě řekla tisíc ale stejně mě šlohla o 3kč, ale to už jsem jí nechal za ty počty.

Prostě neměl jsem drobné , tak mě zkoušela ta opálená paní okrást. Šlo o dvě koruny za pisoár. V okolí nebylo kde rozměnit , tak leda dalších 500 metrů. :-D

______________________________________________

Paní soudkyně byla očividně nervózní jak panna před deflorací,  do pana ing. Štefka vrazila razancí Lidových milic  jen proto,  že postával u dveří soudní síně. Případ se ji očividně nechtěl řešit, ostatně, vždyť jde jen o dítě. Ona má svý jistý. Nechápu jak taková osoba může pracovat v opatrovnické justici?!!  Olda Mezl

_____________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.