Soudy říjen

Pondělí, 4. října 2010 - od 10.30 hod. OS P-2, č. 330 - II.p. - opatrovnický, první jednání o svěření péče o malou dceru - matka zahnula s Jiřím Havlem, poslancem EU v Bruselu, dítě chce odcizit otci, aby je nemusela vozit z Bruselu, ač to byla ona, kdo rozbil vztah s otcem, dnes věci staví jako volbu mezi dcerou a novou družkou otce - otec si prý má vybrat: Buďto uvidí dceru, anebo tu družku. Na družku matka zinscenovala trestní oznámení pro údajné sexuální zneužívání dcery. Matka zastoupena advokátkou Slámovou.

Úterý, 5. října 2010 - od 8 hodin, OS v Kolíně, č. 111 - opatrovnický, o děti Navrátilovy, matku zastupuje feministka Spoustová, všechny posudky ve věci vystavovala buďto obžalovaná Uváčiková, anebo psychopat Pavlát. Jednání je plánováno na celý den, stejně tak i ve středu 6. října. Pro nemoc otce se v úterý nekoná !!!

Úterý, 5 října 2010 - od 8.30 hod., č. 179 - Městský soud v Praze - odvolání ve věci výživného na Terezu Smutnou (matka čerstvě dostala podmínku za dlouhodobé maření styku).

Úterý, 12. října 2010 12:00 hod. č. dv 174, 3. patro - Městský soud v Praze, soudkyně Lišková - chce soudit věc Jiřího Štefka přesto, že figurovala jako údajná poškozená při blokádě městského soudu z dubna 2008

Čtvrtek, 14. října 2010 - od 14 hodin, OS P-1, č. 6 - věc ukradeného dědictví pí Charvátové

Pátek 15. října 2010 - od 9,°° hodin, Krajský soud v Brně, místnost č. 235 / II. patro, Rooseveltova 16 - SOUD ZRUŠEN !!
Ostře sledovaný účelový spor v rozvodové tahanici Jiřího Bastla z Třebíče, kdy pikantností ve věci je advokát, kandidát probíhajících voleb, JUDr. MgA. Šalomoun, který ve svém volebním programu za VV proklamuje podporu rodin - které ovšem profesně úspěšně rozvádí a defacto likviduje. Zajímavostí mohou být také čtené údajné SMS, které dle žaloby narušují intimní život manželky.
KONSTRUKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ v Třebíči.
Za nemalého přispění obtížné, osvětové, téměř buldočí práce sdružení K 213, ve prospěch spravedlnosti a narovnání nerovných pozic rodičů v nesmyslném, rozvodovém průmyslu se podařilo zatímní přerušení účelové a zbytečné války třebíčských manželů (Roseových) Bastlových.

Zvláštní poděkování a vyzdvižení zasluhuje taktéž, renomovaná Advokátní kancelář, která převzala roli arbitra v tomto nelehkém sporu.

Pondělí, 18. října 2010 - od 8.30 hod. - OS v Kutné Hoře - druhým dnem pokračuje hlavní líčení proti zločinci Fialovi, který napsal sprostý dopis policajtovi, jenž ho křivě obvinil a podle obžaloby též pohrdal soudcem Nápravníkem v Nymburce - soudí předseda soudu Mgr. P. Franc - věc má pokračovat výslechem svědků a promítnutím videozáznamu o sedmi statečných, tedy ze soudní síně OS v Nymburce ze dne 21.5. 2009 -  velmi kultivovaná podívaná, K 213 vřele doporučuje

Středa, 20. října 2010 - od 9 hodin - Městský soud Spálená, vchod z Karlova nám. - soudkyně Lobotková - šikanozníá žaloba na Tomáše Berku: Tímto zvu veřejnost k účasti.

Bez přítomné veřejnosti se tato mimořádně arogantní soudkyně chová naprosto příšerně, nerespektuje obecně zvyky slušného chování vyučované ve školách, a existují i další vážné pochyby o její nepodjatosti.

Tomáš Berka


Pondělí, 25. října 2010 - od 8.30 hod OS P-1, č. 113 - soud s tzv. neonacisty, za vylepování samolepek (stíháni vazebně !!) - pokračování pak v pondělí, 1. listopadu, stejný soud, stejný čas, jen jiná místnost - č. 126.

Úterý, 26. října 2010 - od 11.30 - OS v Kolíně - trestní - opět proti zločinci Fialovi, který se zabaveným spisem opustil  jednací síň na Ovocňáku oknem poté, co soudce Janka zbavil funkce. Soudí eStébák Kruml, rovněž se dá čekat velmi zajímavá podívaná.  JEDNÁNÍ PŘELOŽENO NA KRAJSKÝ SOUD DO PRAHY, kancelář předsedkyně soudu, v týž čas !!!

Středa, 27. října 2010 - od 14.30 hod. - Míčánky - č. 1.321, I.p. - věc Petra Masného

Pátek , 29. října 2010 - UV signál : Nechvalně proslavená Alena Uváčiková by měla mít trestní soud v pátek 29. 10. v 9 hodin v Justičním areálu na Míčánkách, místnost č. 4.322. nebo 2.322 ?:-(( 8-o
Pozn. red. : Neověřeno.

_____________________________

Pokud Vám zde chybí Váš soud, kontaktujte redakci K 213, je to samozřejmě možné.
SLEDUJTE DENNĚ !!, velmi časté změny !!!!
_____________________________