Soudy na květen a červen

 

Zavržená maminka, paní Mirka Prodělalová Vás prosí o účast při výslechu znalkyně MUDr. Pavly Hellerové, dne 25.5.2010 v 13:45 hod u Obvodního soudu pro Prahu 2, Francouzská 19, 120 00 Praha 2, č. dv. 326 2. patro.

 

Je to pro ni velice důležité, neboť zášť soudních a opatrovnických struktur jde tak daleko, že jim nestačí zlikvidování vztahu popuzených dětí s mámou, u nichž jiné znalkyně diagnostikovaly syndrom zavrženého rodiče, ale chtějí ji ještě ubližovat pokusem o zbavení svéprávnosti.

Pozn.: Jednání proběhlo. Zpráva o něm na

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2345

 

 

 

Pondělí 31. 5. 2010 – Okresní soud Plzeň – město, 10:00 hod., jednací síň 8, přízemí A

O přístup k bytu v rozvodové situaci – otec pan Sedlák

Matku zastupuje advokát Rösch, což je známý plzeňský mafián. Nabubřelý hajzlík, který drze diktuje zpravidla už při jednání, aniž by cokoliv se snažil alespoň maskovat, místním soudkyním, jak mají postupovat a jak mají rozhodovat. A plzeňské husičky v talárech ho samozřejmě poslouchají, jak švýcarské hodinky.

Otce měl původně zastupovat pan Fiala, takže se nechme překvapit, jak to v pondělí celé dopadne…..

Účast veřejnosti je v případě Rösche více jak žádoucí. Podle jeho chování ke klientce v soudní síni v minulosti, jsou také pravděpodobné i jisté pikantnosti ve způsobu odměňování advokáta padlou manželkou pana Sedláka.

 

 

OS – Kutná Hora – další soudní pronásledování kritika justice a vězně svědomí Ing. Jiřího Fialy:

 

Čtvrtek 3. června 2010 – 9:00 hod., č. Dveří 270 – 2. patro

 

Žaluje opět tým „zcela objektivní“ bývalé státní zástupkyně Pinkasové z Nymburka – to je ta, co bušila do Fialy na veřejnosti pěstičkami, hlasitě mu nadávala, svědčila proti němu v trestní věci, kde navíc vystupovala jako údajná poškozená a žádala po něm náhradu ušlé mzdy za čtvrthodinu - "půlku půlhodiny" práce ( jakoby snad někdy něco pořádného dělala). Ale přitom se vůbec necítí být ve věci jakkoliv podjatá. Dokonce výslovně tvrdí, že „je bez jakéhokoliv vztahu k panu Fialovi“, že tedy naprosto nezaujatě může vůči němu a v jeho věcech působit ( a hlavně na něj donekonečna psát nesmyslné obžaloby).

http://k213.files.wordpress.com/2010/04/pinkasova.jpg

 

 

Milena Pinkasová je ta žena na fotografii uprostřed. Zrovna kráčí „svědčit“ proti panu Fialovi u kladenského sodu a nikterak nezakrývá, jak ji tato role těší. Soukromě jednou na pana Fialu křičela, „jak to že prý ještě nechcípl a žije ještě relativně normálně, když už ho justice připravila skoro o všechno“ - jadrnější výrazy jsou doslovnou citací!

 

Takže na soud do Kutné Hory zveme všechny obzvláště srdečně!

 

U Městského soudu v Praze ve Spálené ulici se má přesně po roce projednávat věc dcerky našeho mluvčího, Ing. Jiřího Štefka:

Jednání se má konat 14. června 2010 ve 14:00 hod. - č. dveří 184 – 3. patro

 

Paní Štefková pobývá již osm let bezplatně v azylovém domě, přestože její poslední prokázaný příjem činí cca 25. 000,- Kč měsíčně čistého a i našim pokleslým soudům nezbylo, než mnohokrát konstatovat, že k odchodu do azyláku nikdy neměla důvod – kromě snad toho, že se pod vedením extrémistických feministických organizací typu Rosy nechala zmanipulovat k rozvodu a bezdůvodnému rozbití rodiny.

Odročeno na neurčito!!!!

 

Po podání viz.

http://k213.files.wordpress.com/2010/06/odvolani_namitka_14_06_2010.pdf

 

Soudci Městského soudu jistě rádi odročili a z případu tak zatím prchli. Pražský advokát, Dr. Chalupa, dnes prý prohlásil, že pan Štefek působí na soudce jako červená na býka – ale obráceně. Zatímco býk na ni útočí, soudci raději prchají.

 

Soudci možná prchají, ale posílají místo sebe ozbrojené pochopy: viz. dnešní útok na Ing. Štefka na Krajském soudě v Praze:

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2375