Evropa se řítí do mravní katastrofy

 

 

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/rodina.jpg

Ano, toto je ilustrace řádné a zdravé rodiny!

:

:

:

 

 

 

 

 

Občanské sdružení K 213 se obsahově pně ztotožňuje s prohlášeními organizací Pastor bonus a Fórum angažovaných křesťanů ČR a SR – viz. texty níže, které rozhodně vystoupily proti instalaci homosexuálních sňatků a umožnění takovým "párům"  adopci dětí.

 

K 213 prohlašuje, že jedinou, celou historií lidstva prověřenou institucí, která mužům a ženám poskytuje opravdové a smysluplné naplnění života osobního i toho, co život pozemský přesahuje, je řádná a opravdová rodina, jejíž nezpochybnitelným základem je otec, matka a jejich děti. 

 

Taktéž právě tato rodina je jediným a bezkonkurenčně nejlepším prostředím pro výchovu dětí! 

 

Tato rodina je tak důležitá, že je na první pohled v pravdě svátostná a nedotknutelná a to i z pohledu, který nepřebírá terminologii církví. 

 

K 213 důsledně protestuje proti snahám Rady Evropy vnutit členským státům sňatky homosexuálů, kteří tímto chtějí dávat na odiv svou úchylku a umožnit jim či dokonce vnucovat jim adopci dětí. 

K 213 připomíná, že sami propagátoři těchto zvěrstev tuší či přímo vědí, že neprovádí správnou věc, což dokladuje jejich vlastní ubezpečování veřejnosti ještě před pár lety, že nemají v plánu požadovat sňatky a adopci dětí, když chtěli prosadit tzv. registrované partnerství osob stejného pohlaví. 

Zároveň vyslovujeme hluboké politování, že právě rozpad rodin v Evropě stále rostoucí v posledních několika málo desetiletích, rozvody, porody dětí mimo rodinu atd. umožnily nárůst těchto snah homosexuálů, protože dříve řádná většinová společnost se jim takto přiblížila směrem k jejich promiskuitě a neuspořádanému způsobu života. 

Ale tím spíše se má a musí snaha všech odpovědných lidí upřít směrem k nápravě rodinného života a nikoliv dalším popíráním lidskosti a základů zdravých mezilidských vztahů včetně zdravé a řádné sexuality, která nachází své pravé naplnění v manželství mezi mužem a ženou.

V Košíku sídle sdružení K 213

Jménem K 213

Ing. Jiří Štefek – 1. mluvčí K 213,

www.k213.cz 

 

 

 

NIE adopciám detí homosexuálmi, NIE cieľom GAY PRIDE

http://www.pastorbonus.sk/

 

22. mája 2010 sa v Bratislave uskutoční prvý GAY PRIDE. Podľa hovorkyne a PR manažérky podujatia Romany Schlesinger „účastníci vyjadria pochodom, že sú za skutočné zrovnoprávnenie queer ľudí komplexným spôsobom, ktorý by sprístupnil inštitút manželstva i pre páry rovnakého pohlavia, spolu s možnosťou adopcií a služieb asistovanej reprodukcie.“ 

 

Homosexuálne hnutie a jeho aktivisti na Slovensku doteraz opakovane ubezpečovali verejnosť, že sa nedomáhajú práva na adopciu detí pre osoby rovnakého pohlavia, ale iba uzákonenia registrovaného partnerstva. 

 

 „Vyhlásenie hovorkyne a manažérky podujatia dokazuje, že homosexuálnemu hnutiu ide o úplné odstránenie legislatívnych rozdielov medzi zväzkami párov rovnakého pohlavia a manželstvom muža a ženy a to aj ohľadom práv pri adopcii detí. Zverejnený cieľ GAY PRIDE je jasným dôkazom toho, že mnohí predstavitelia homosexuálneho hnutia roky zavádzali verejnosť“, uviedol Marek Nikolov, predseda občianskeho združenia Pastor bonus.

 

Týmto vyzývame budúcich poslancov NR SR, aby pri schvaľovaní zákonov týkajúcich sa rodiny nepodľahli výzvam Rady Európy, rezolúciám Európskeho parlamentu, správam Agentúry Európskej únie, ako ani nárokom homosexuálneho hnutia  a aktivistom požadujúcim inštitút manželstva a adopcie detí pre ľudí rovnakého pohlavia. Žiadame politické strany na Slovensku, aby prijali ústavný zákon o ochrane manželstva a tak chránili manželstvo muža a ženy ako jediné prirodzené miesto pre výchovu detí.  Zavedenie adopcie detí pármi rovnakého pohlavia nemá v histórii ľudstva obdobu a predstavuje nebezpečný sociálny experiment s nedoziernymi následkami najmä na deti a mládež.

 

 

 

 

Stanovisko   :

Forum angažovaných křesťanů ČRaSR  podporuje  Prohlášení Pastor Bonus, o.z., ve věci nesouhlasu s homosexuálními manželstvími, jimi požadovanými adopcemi dětí a službami asistované reprodukce v Slovenské republice.

Ing. Mojmír Kovář, v.r

Forum angažovaných křesťanů ČRaSR

 

 

mluvčí,