Po osmi letech bezpráví zbaven trestního obvinění

Nikomu nic nedlužil, nikomu nic neudělal.  Přesto přišel o všechen majetek a byl čtyři roky trestně stíhán. Po osmi letech (tak dlouho se případ táhne celkem) může být rád, že se kausa teprve pomalu začala obracet. A to patří k těm bezkonkurečně nejšťastnějším ze všech mnoha obětí konkurzní mafie v CR. Jistě by se tak nestalo bez  tlaku občanské veřejnosti, na kterém se aktivně podílelo i naše sdružení K213.

Dovoluji si oznámit, že včera, tj. ve čtvrtek 29.4.2010, mě Okresní soud v Liberci zprostil obžaloby z tr. činu porušování povinnosti v konkursu (§ 126 TZ), kterého jsem se měl dopustit odmítáním spolupráce s konkursním správcem D. Thonatem (odsouzeným před měsícem za účast na zločinném spolčení v kauze Berka k 9 letům). Zločinu jsem se měl dopustit před 8 lety, čtyři roky se táhla nesmyslná obžaloba...


Po loňském vítězném dovolání u Nejvyššího soudu ČR, který zrušil průběh konkrzu Golf Ještěd s.r.o., je to tak třetí vítězství během tohoto měsíce - MS v Praze nařídil omluvu soudkyni Zlámalové za nařčení, že jsem jí vyhrožoval vraždou, v pátek odsoudil OS v Lbc Thonatova zmocněnce Murdycha za vydírání při vyhnání naší rodiny z golfu a nyní konstatovali mou nevinu v konkursu... Čekáme už jen na rozhodnutí MS v Praze v žalobě pro zmatečnost, kterým by měl být celý konkurs úplně zrušen.

 

Aleš Vébr

 

http://k213.files.wordpress.com/2009/11/ai3.jpg

Aleš Vébr (foto K 213 - Ing. Jiří Štefek) měl dlouhá léta o čem přemýšlet. Ač nikomu nic nedlužil a nikomu nic neuděl, byl skoro celé jedno desetiletí svého života vláčen po soudech a dokonce trestně stíhán.  Na jeho krásný rodinný  podnik pod Ještědem totiž dostala zálusk justiční mafie a poté potřebovla zahladit stopy jeho kriminalizací. Tím spíše, že se Aleš po pár měsících vzpamatoval ze šoku (podnik zabavili  prakticky přes noc, jak v nechvalně známých padesátých létech minulého století) a začal se bránit. 

 

Celkově k problematice justiční mafie, která si v České republice zabaví a rozkrade firmu, na kterou si ukáže, takže v bezpečí v této zemi nemá majetek nikdo, viz již. publikované články, studie a reportáže:

 

Oběti konkurzní mafie končívají v novodobém nevolnictví

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1816

 

 

O případu Aleše Vébra jsme již též obsáhle informovali:

 

Setkání s konkurzní mafií šokuje pohledem do hloubky temnot lidské zvrhlosti a podlosti (původní obsáhlá reportáž K 213)
http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1282

 

Pojďme zítra do Liberce zabránit další justiční zvůli
http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1277

 

Posun v kauze Golf Ještěd

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1826

 

________________________