Pavlová končí k 31. lednu !!

 

Podle našich potvrzených a ověřených zpráv končí Lenka Pavlová ve své funkci ředitelky Úřadu pro mezinárodně-právní ochranu dětí v Brně k 31. lednu letošího roku. Prý ze zdravotních důvodů ...

Že by blbost byla léčitelnou nemocí ? Tomu snad nevěří ani ministr Nečas ! Ale zjevně mu - konečně - došlo jedno : Jestli neskončí Pavlová - která za rok své podvratné činnosti naprosto rozvrátila předtím zcela funkční úřad - skončím já sám !!

Pokud se ještě najde někdo, kdo by si snad i dnes ještě myslel, že naše blokády z loňského ledna byly k ničemu, tak mu můžeme říci jediné : Ukázaly, kdo je skutečným předvojem této společnosti !!

Kdyby nás idiot Nečas poslouchal včas a správně na to reagoval, ušetřil by si rozvrácení úřadu a rok vydržování přihlouplé feministky ve funkci, na kterou nemá, neměla a nikdy mít nebude ani v nejmenším.

Myslím, že společnost by měla Nečasovi vystavit za ten rok rozvratu účet, který by měl Nečas také beze zbytku zaplatit !!

A nám by se měli představitelé MPSV oficiálně a veřejně omluvit. "Promiňte, jsme idioti, že jsme vás včas neposlechli ! "

"Nevadí,pánové, nemohli jste vědět, že na odhalování idiotů ve státní správě jsme takoví  machři !!"

__________________

Konec Pavlové na úřadu - další skvělá zpráva.
Na jejím konci máte nepochybně zásluhu Vy.
Zdravotní důvody můžou být i psychické. Třeba
už má rezervaci v Bohnicích. Ale pobavil mě Váš
komentář, že jste jí ani nenamlátili. Věra

__________________

Pokud jde o Pavlovou, tak jedině naprostý idiot může věřit tomu, že po roce odešla z ředitelské funkce "dobrovolně a na vlastní žádost". To by mohla být pravda jedině za situace, kdy by jí současně nabídnul generální tajemník OSN místo své sekretářky, pak se to dá pochopit. Jinak - všem, kteří o tom něco jenom trochu ví, je jasné, že po roce - což je na ředitele zatraceně krátká doba - se odchází jedině s velkým průšvihem.
Že se ale snaží zatlouct, že to byla naše práce, co ? Ve zprávách v radiu hlásili o půl páté, že K 213 dosáhlo odvolání Pavlové, volalo mi to několik lidí, tak jsem napjatě poslouchal zprávy v pět - a už ani slovo. Ani o Pavlové, natož pak o nás.
Jo, hlavně, že jsme se zbavili té cenzury, že ?
Jirka

________________

Na ČT 1 v 19.15 h jste panové byli v záběru při zprávě, že Pavlová končí ve funkci.

Zdraví
Alena

________________

Pavlová jde do háje prý na vlastní žádost!
Jenže Valachová od ombudsmana.....  Vladimír

________________

ČTK :

Ředitelka Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí odstoupí

Ředitelka Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí Lenka Pavlová na snímku ze 17. ledna 2008.

vydáno: 13.01.2009, 16:07 | aktualizace: 13.01.2009 16:49

Brno - Ředitelka Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí Lenka Pavlová ke konci ledna skončí ve funkci. Odejde z osobních důvodů a na vlastní žádost, řekla dnes ČTK. Úřad řídila od ledna loňského roku; po jejím odchodu ji v jeho čele dočasně nahradí náměstek ministra práce a sociálních věcí Marián Hošek (KDU-ČSL). ČTK to dnes řekl ministr práce Petr Nečas (ODS).

Hošek by v čele úřadu neměl působit dlouho. "V této době dokončujeme výběr nového ředitele," prohlásil Nečas.

Pavlová Nečase o uvolnění z funkce požádala po Vánocích. "Neměla jsem čas na sebe, na svoji rodinu, a toto je příliš vysoká daň," vysvětlila. Rezignuje prý i ze zdravotních důvodů. Pavlová zatím neví, zda na úřadu zůstane jako řadová pracovnice. V Brně, kde úřad sídlí, však chce zůstat. Studuje tu syn, vysvětlila.

Pavlová se do povědomí veřejnosti zapsala loni, kdy do úřadu nastupovala. Členové sdružení K 213, sdružující převážně muže, jimž po rozvodu bylo bráněno ve styku s dětmi, jí zahradili vstup do kanceláře. Jednání nespokojených otců podle Nečase v rozhodnutí Pavlové nehrálo žádnou roli.

Aktivisté tehdy krok zdůvodňovali tak, že Pavlová bude stranit ženám. Tvrdili, že Pavlová byla do čela úřadu dosazena neprůhledným způsobem. Ředitelka oponovala tím, že se řádně přihlásila do konkurzu.

Své roční působení ve vedení instituce hodnotí Pavlová kladně. "Zůstal za mnou veliký kus práce," uvedla. Neměla však prý čas na osobní život.

Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí funguje deset let. Zprostředkovává adopce českých dětí do zahraničí, kromě toho také komunikuje s obdobnými úřady v zahraničí například v případě únosu českých dětí do ciziny. Radí také rodičům v podobných případech.

Autor: ČTK
www.ctk.cz

http://www.ceskenoviny.cz/index_view.php?id=354624

___________________

Že prý to ví z tiskové konference. Nelžete náhodou ? Fakta jsou tato :

Od: Jiří Fiala <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>

Komu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Předmět: Pavlová skončila

Datum: 13.1. 2009, 15:31 - dnes v 15:31

Tedy : V 15.31 dostala ČTK odkaz na náš článek (ten se psal asi hodinu (!!) předtím) - a v 16.07, resp. v 16.49 vydává a aktualizuje zprávu, že Pavlová odstoupila - a že prý to ví z tiskové konference. Ani na stránkách vlády, ani na stránkách MPSV nenajdete nejen onu tiskovku, ale ani sebemenší zprávičku o tom, že Pavlová se odporoučela do propadliště dějin.