Tresty potvrzeny

 

Podle sdělení účastníků řízení bylo nepřátelství členů senátu cítit od první chvíle vstupu do jednací síně a i když jak pan Štefek, tak pan Fiala prokazovali brilantní přesvědčivost při snášení nezvratitelných argumentů o své nevině a oprávněnosti celého zásahu na Městském soudě v Praze dne 8. dubna, nemohli na předem naplánovaném rozhodnutí nic změnit. Výsledek by byl nejspíše stejný, i kdyby neřekli ani slovo.

Podjatosti senátu a jeho předem stanoveného rozhodnutí si všimla i právnička třetího obžalovaného, pana Tenglera, advokátka Klára Slámová, která oceňovala argumentaci zejména pana Fialy a uklidňovala ho tím, že jeho mučednictví alespoň probudí mezinárodní veřejnost. Na druhé straně mu vyčetla zesměšnění senátu, když se jich po úvodním referátu, v němž referující soudce stále dokola hovořil o revizi rozsudku okresního soudu, zeptal, zda ví alespoň tolik, že Praha se skládá z obvodů, nikoliv okresů a že tedy v Praze žádný okresní soud nemohl zasedat.

Na závěr  senát se sklopenýma očinama rychle přečetl rozsudek o potvrzení původních - zcela nepřiměřených trestů - a neprodleně se uklidil z jednací síně. Za ním pak letěly nadávky a bouřlivé projevy nesouhlasu přítomné početné veřejnosti.

Sami obžalovaní vzali rozsudek na vědomí klidně a důstojně, a to přesto, že zejména pro předsedu sdružení, pana Fialu, může být likvidační a v praxi znamená dva roky nepodmíněně, navíc v přísnější věznici s dozorem (pro dosud neuvězněného člověka), vše za to, že se snažil prosadit do soudní praxe rozsudek Evropského soudu pro lidská práva.

Výkonný výbor K 213 považuje tento soudní proces za zinscenované divadlo bez právního významu a za důkaz snahy justice o likvidaci K 213 v situaci, kdy jeho vliv den ze dne roste raketovým tempem.

Obrazová reportáž Justičního kanálu ze soudního jednání :

http://www.justicetv.cz/excesy/msblok3.htm

_________________________________

Ohlasy:

Vážený p. kolego,

Chtěl bych Vám pogratulovat a vyjádřit přízeň a obdiv nad Vaší snahou o nápravu současných nezdravých poměrů v justici ČR!
Projevujete obrovskou míru odvahy, kterou Vám ze srdce závidím!

Vysoce oceňují to, že i pod hrozbou osobního utrpení a perzekuce ze strany MOCNÝCH tohoto státu, nepolevujete v zápase o spravedlnost pro lid této země!
 
JEŠTĚ JEDNOU DRŽÍM PALCE!!!

S upřímným pozdravem
Ing. Nenad Pedovič

______________________

Na neštěstí obyčejných rodičů dětí chtějí mít zajištěn finanční profit, tak si je odsuzují, jako široce pospolitá organizovaná skupina moderní inkviziční vrchnosti.

Jiné demonstranty s jinými cíly a pro tuto "vrchnost" finančně nezajímavé typy neodsuzují.

Princip kočky a myši zůstává stejný. Tak jako ve středověku inkvizice vykonstruovávala procesy, aby se zmocnila majetku odsouzených. Stejně tak v holocaustu za Hitlera splynovávali židy, aby se zmocnili jejich obydlí a šperků.  Tak jako sicilská chobotnice unese lidem dítě a pak žádá peníze za rukojmí. Dnes pod příslibem ochrany práva občanů a zadržováním důkazů, které jsou nic než pravda pod svícnem nezávislosti se z lidmi zachází velmi podobně , jen jsou jiné páky, kterým se dnes říká exekuční.

Jde jenom o záměny slov Inkvizice, Holocaust, Exekuce,Nezávislost, Chobotnice, Krakatice... je to pořád jedna hra na spravedlnost, nebo spíš jakési právo.. daleko od svědomí..

                                  Zdraví Jirka Š.

______________________________

Pěkně to v těch jižních Čechách začíná-upalování lidí, inkviziční soudy, exekuční zloději nemovitostí pro pár korun, co bude dál ... ?

 ______________________________

Vážený pane Fiala,

Již delší dobu s velkým zájmem sleduji vaše stránky a chci Vám tímto vyjádřit svou plnou podporu. Vede mě k tomu jedna jediná věc. Sám jsem se dostal do zničujícího soukolí justice, takže vím, co dokáže.Chtěl jsem Vás tím jenom svým postupem, kdy se odmítám podrobit zlovůli, podpořit.

S pozdravem

Vladimír P.

______________________________

Vážený,
 
s justicí bojuji též přes 23 let a ta má bývalá ortodoxní komunistka je taky soudkyní v Náchodě a to pořád.
Syn sice taky dopadl katastrofálně (již mu je přes 30 let), bývalá neměla čas na výchovu a všechny jeho průsery v hradeckém kraji ututlala a když mu v Praze napařili 2 roky tak si vymodlila pro něho milost.
To by se Havel divil komu tu milost dal, když na něho v roce 1990 tak pěkně celá jejich rodina plivala.
 
Ale já se hlavně chtěl zeptat na výše uvedený článek, kolik těch Horkých vlastně u toho soudu na PRAZE 2 je.
Já tam nedávno měl taky soud za průtahy s MS a zahlédl jsem tam soudce Horkého a to byl myslím Jiří na trestním úseku.
 
Ten Jiří jednoznačně identifikovatelný pochroumanou rukou (od narození, jeho rodiče byl bratranec se sestřenicí) a to byla taky nomenklaturní náchodská rodina.
Jak koukám tak Ti ortodoxní komunisti jsou rozlezlí pořád všude.
 
S pozdravem P.