Premiér je prý s Nečasem spokojen. My ne.

 

Vážený pan
Ing. Mirek Topolánek, předseda české vlády

                                                                                              K č.j. 16618/08-OSV

 Vážený pane premiére,

            k Vašemu dopisu ze dne 14.10. 2008 Vám sděluji, že jsme – a také jsme kdykoliv v minulosti byli – připraveni předložit komukoliv, koho to bude vážně zajímat, materiály jak o trestné činnosti Lenky Pavlové, tak o činnosti, která je v příkrém rozporu s morálním kodexem advokáta a je na pokraji trestných činů navádění, napomáhání a maření úředního rozhodnutí.      

Případně jsme ochotni tuto činnost sami – a zdarma – vyšetřit a rovnou předat státnímu zastupitelství k sepsání obžaloby, protože víme, že hlubší znalosti než my nemá žádný policejní vyšetřovatel.

Naprostá většina z výše uvedených skutků se stala předtím, než Lenka Pavlová tzv. „vyhrála konkurs“ (který se podle našeho názoru vůbec nekonal) na MPSV, takže ten Váš ministr Nečas, se kterým jste z pro mě nepochopitelných důvodů tak spokojen, mohl, měl a musel velmi dobře vědět, koho si právě „vybral“.

Možná byste se mohl trošku rozepsat o důvodech, které Vás vedou k tomu, že jste s ministrem Nečasem „spokojen“, jak sám uvádíte, protože jediné, co jsme zatím my na vlastní oči viděli, bylo rozvrácení Úřadu pro mezinárodně-právní ochranu dětí, které do té doby nemělo obdoby.

Vlastně abych ministru Nečasovi nekřivdil – pravda, předvedl i jiné kousky, třeba jak zmlátit novináře, které si sám předtím pozval na tiskovou konferenci anebo jak psát pohádky o nikdy neuskutečněném předání dítěte Lenkou Pavlovou otci a neexistující střídavé péči u jejích dětí.

Pokud je tohle ministerská kvalifikace, se kterou Vy „jste spokojen“, pak nás může samozřejmě jedině těšit, že s Vaší vládou nemáme nic společného.

S pozdravem

              Ing. Jiří Fiala
předseda občanského sdružení K 213