Druhý dopis premiéru Topolánkovi :

 

Vážený pan

Ing. Mirek Topolánek, premiér české vlády

 

Vážený pane premiére,

            Podle mluvčího MPSV Jiřího Sezemského si ministr práce Petr Nečas nechává vypracovat právní expertízu ohledně únosu dítěte Lenkou Pavlovou, ředitelkou Úřadu pro mezinárodně-právní ochranu dětí v Brně, kterou přes naše protesty jmenoval do důležité státní funkce. 

            Vzhledem ke skutečnosti, že předmětný rozsudek, ukládající ji povinnost vrátit dítě 31. srpna t.r., je již dávno široké veřejnosti k dispozici na našich stránkách, odkud také všechna média ohledně této kauzy čerpají informace, a vzhledem k tomu, že je srozumitelný i malému školákovi, rád bych se zeptal, zda ministr Nečas není náhodou mentálně retardovaný, když na přečtení naprosto jasného rozsudku potřebuje vyhazovat peníze daňových poplatníků za naprosto nadbytečné „expertízy“, které mohou jedině potvrdit, co si každý normální člověk umí sám přečíst.

            Vzhledem ke skutečnosti, že jsem od ministra Nečase obdržel jeden dopis s vlastnoručním podpisem a vzhledem k tomu, že tento podpis nasvědčoval minimálně dyslexii, ne-li mentální retardaci (kterou by potvrzovala i současná jeho snaha nechat si rozsudek za peníze daňových poplatníků přečíst od právníků) bych se Vás rád zeptal :  

            Kde sbíráte členy  Vaší vlády ? Ve zvláštních školách ?

Myslíte, že si takové ministry naše země zaslouží ?

 

            S pozdravem 

                            Ing. Jiří Fiala , předseda K 213

 

V Košíku, dne 15. září 2008