Rozsudek jménem republiky Pavlovou dále usvědčuje

 

Rozsudek o výchově a výživě dětí Pavlových ke stažení zde:

Upozorňujeme dále, že malý Ondřej je nyní v Brně držen protiprávně a za dalších podivných okolností, které bohužel až moc připomínají jinou nedávnou brněnskou kausu týraných chlapců Mauerových. (Záliba Pavlové ve vymítání ďábla, chlapec držen 3 dny v kanceláři s jídlem pro psa…. )

.

 

A ministr Nečas již týden mlčí. Týden údajně vyšetřuje, ověřuje, není schopen nic sdělit. Ale už to samotné mlčení tam, kde je na místě zprávy okamžitě věrohodně vyvrátit nebo učinit adekvátní kroky, hovoří také samo za sebe.

.

 

Je tedy pan ministr jen obyčejný trouba (jak konec konců tak často i působí) nebo dokonce snad sám kryje či „má prsty“ v týrání dětí v České republice. Pan ministr se nemůže divit podobným úvahám – doslova si o ně říká svými vlastními postoji a chováním. 

 

Lenka Pavlová – „Ona jim v Praze pouze v patek odpoledne poslala email, ze Ondrej nastupuje v Brne a mne to zavolala v sobotu. Ja jsem Ondreje normalne pisemne s potvrzenim doruceni odhlasil v to utery v Brne …“ – píše otec Pavel. To však také není ani náhodou seriózní jednání na úrovni „vysoké státní úřednice“, že pane Nečas?