V pondělí začínáme s blokádou

 

Vážení členové a milí sympatizanti,

možná jste si už všimli, že v současnosti prožíváme poměrně vypjaté a hektické dny. Ve středu, 16. ledna byl na našich stránkách vytvořen nový, absolutní a dosud zcela nemyslitelný rekord návštěvnosti - 1200 návštěv za den, tedy více než dvojnásobek všech rekordů předchozích, což nás nejen těší, ale přímo uvádí do úžasu. Poděkování patří především té socanské huse Mazuchové, neboť - otevřeně - je to především zásluha její a jejího chorobného výplodu o zabavování řidičáků, jinak by se k nám tolik lidí nikdy nepřišlo podívat.

Hned den následující bylo o K 213 znovu slyšet skoro ze všech médií, a to i přesto, že jsme se znovu přesvědčili o panující totalitě a totalitních způsobech především v médiích a na centrálních úřadech - moje pozvání do diskusního pořadu se naráz scvrklo na pouhý telefonát, přičemž televize zjevně nedokázala vysvětlit, proč bych nemohl nebo neměl sedět proti poslankyni Mazuchové, která do studia pozvána byla. Prý za to mohou technické problémy, které ovšem nikdo nedokázal ani specifikovat, natož pak věrohodně vysvětlit. A tak se zjevně nejpravděpodobnějším vysvětlením jeví to, že za tzv. technickými problémy se skrýval docela obyčejný strach předmětné poslankyně (a nejspíš i redaktorky), co by to bylo za průšvih, kdybych v diskusi získal navrch a jim došly protiargumenty. To se také bezesporu stalo, když moje argumentace redaktorku Drtinovou natolik vyvedla z míry, že radši i ten telefonát utnula. A jak jsem slyšel od svědků, záhy jim oběma došla řeč.

Na ministerstvu práce nám nedokvašený modropták Nečas  předvedl způsoby, za které by se jistě nemusela stydět ani ochranka Gustáva Husáka. Diskusi si tento zfeminizovaný "pravičák" ( o pravici ví asi tolik, že pokud se jí bude - aspoň slovně - držet, potud zůstane u koryta) představuje pouze přes ochranku budovy, přičemž mu kupodivu nebylo zatěžko popřít i základy žurnalistické etiky, když odepřel svobodný přístup médií k informacím a vybral si jen ty státem řízené (a tudíž předem naprogramované), aby jim sdělil, jaká to feministická kráva bude "hájit" naše děti, když dosud hájila výhradně zákon porušující matky, feministky a samu sebe, a to ještě dost mizerně.

Vzhledem ke skutečnosti, jak si modropták Nečas představuje demokratickou diskusi, hodláme v ní pokračovat stejným způsobem. Pavlovou nepustíme do úřadu, kam nepatří a kam se dostala jenom zmanipulovaným konkursem (jehož  údajnou transparentnost se ministr bojí ozřejmit jak čert kříže) a pokud ji tam najdeme, vyvedeme ji stejně jako ochranka ministerstva vyváděla nás.

Přistupujeme  proto k douho slibované a zejména brněnskou televizí toužebně očekávané blokádě Úřadu v Brně, která začne v pondělí 21. ledna a bude trvat bez omezení, dokud ministr práce neprohlásí neplatnost konkursu a Pavlovou z její nezasloužené funkce neodvolá.

Obracím se na vás na všechny : Každá ruka bude dobrá !! Hlaste se, potřebujeme Vás !! A zejména pak lidi z Brna, Olomouce a okolí, obecně pak z Moravy,  co to nemají tak daleko. Ti, kteří nebudou moci přijít, mohou třeba aspoň někoho vzdálenějšího nechat přespat, každá pomoc bude vítána a žádná nebude odmítnuta. A pamatujte : Každý z Vás může něco udělat - třeba uvařit čaj pro ty, co jsou zrovna v první linii, nakreslit transparent, napsat mail nebo dopis té krávě Pavlové, ať táhne, odkud přišla - prostě, cokoliv. A vy, co neuděláte nic, tak se potom nedivte, až zas s Vámi budou zametat nejen u soudů, ale i na úřadě, co má správně hájit zájmy dětí. A hlavně pak za námi nechoďte !!

Věříme ve vás a spoléháme na vás.

Vaše vedení K 213

Ing. Jiří Fiala    Ing. Jiří Krám    Ing. Jiří Štefek