JUDr. Ivo Veselka

 

Protože Kloudová uvedla pro podjatost důvody, které nastaly v březnu 2005  (ponechávám stranou, jak to, že jí začaly vadit  až v listopadu, když mezitím žádné jednání neproběhlo, kromě toho, že proti mně v červenci téhož roku křivě svědčila u trestního soudu), je nabíledni, že byla podjatou také při soudním jednání v dubnu 2005 a že celé toto jednání je tudíž neplatné – na což jsem opět včas, ba okamžitě upozornil (samozřejmě zbytečně) jak městský, tak i ústavní soud. Takže v říjnu 2005, když tys „rozhodoval“ v odvolacím řízení, rozhodoval jsi o evidentně  neplatném soudním jednání z dubna, na což jsem tě, ty hovado, opět opakovaně – a to i v průběhu jednání - upozorňoval.  Samozřejmě, bez jakékoliv odezvy, protože co bys ty – soudce – naslouchal zákonům, že ? A už vůbec – co bys naslouchal občanům, když máš přece patent na rozum, že ? To by tě snad ani mezi soudce tví kamarádíčkové  nevzali.

 

            Takže suma sumárum :

 

 Ø      „Projednal“ jsi ( a to i s těmi dvěma justičními krávami, co ti seděly po boku, abych na ně náhodou nezapomněl – JUDr. Olgou Bokotejovou a Evou Sedláčkovou) zjevně neplatné jednání OS P-9 z dubna 2005, a to přesto, že jsi byl na jeho neplatnost opakovaně upozorňován (prý pro ni neshledáváš důvody).

Ø      Promrhal jsi tak peníze a čas jak účastníků řízení, tak i státu, protože je všem jasné, že tam nesedíš ani zadarmo, ani za žádnou almužnu. Samozřejmě to do halíře, ty kreténe, všem (i státu) zaplatíš, na to si osobně dohlídnu.

 Ø      Pokud jde o děti Fialovy, tak ty jsi samozřejmě  poškodil ze všeho nejvíc, ty zabedněná justiční palice,  protože další rok trpěly s evidentní psychopatkou, takže dnes již jsou trvale psychicky poškozeny (mají tiky, noční děsy, nejsou schopny rovně jít, apod.), ač mohly být dávno zdrávy a dobře zajištěny v duševní i materiální pohodě u svého otce. Což učinit samozřejmě bylo tvou prvořadou povinností, když už jsi se tak oháněl „zájmem dětí“, ty vydlabanče.

 

 Kromě náhrady škody, kterou z tebe samozřejmě vyrazím všemi prostředky, bych ti rád vyřídil, že až jednou natáhneš bačkory (a doufám, že už to dlouho trvat nebude), tak si dám tu práci ti přijít  plivnout na rakev, ty ubožáčku. 

 Bez úcty a bez pozdravu, zato s hlubokým a nekonečným opovržením

 

    Ing. Jiří Fiala     otec nezletilých