Vyloučení soudkyně Lenky Kloudové z případu

 

Retardace justice za myšlením prostého občana se tak stala přesně měřitelnou a doložitelnou. 

 

 Vzhledem ke skutečnosti, že jak Kloudová, tak i vedení soudu (tedy dvojka Rudý – Malý) po celou dobu, a to až do poslední chvíle, tuto podjatost zatvrzele popírali a opakovaně tvrdili, že k vyloučení Kloudové nespatřují nejmenší důvody a ona sama že rozhodně podjatou není (naposledy to demonstrativně prohlašovali před soudem pro Prahu 7 ještě v září 2005), je zde důvodné podezření na těžkou schizofrenii u všech tří (tedy Kloudové, Malého a Rudého) a trvám proto na jejich řádném a podrobném psychiatrickém vyšetření, neboť je důvodná obava, že by obdobným způsobem mohli škodit i nadále. 

  Toto vyšetření je o to důvodnější, že důvody pro vyloučení Kloudové uváděné, se vztahují k březnu, nejpozději pak k červnu loňského roku, přičemž Kloudová svoji podjatost „odhalila“ až v listopadu, a to bez toho, že by k ní byl dán jakýkoliv vnější podnět (neproběhlo ani žádné jednání, ani přímý osobní kontakt).

 Bylo tak v praxi potvrzeno, že 3 jednání v dubnu 2005 uskutečněná za nákladných mimořádných bezpečnostních opatření  a za nepředstavitelných obětí především na straně vyslýchaných dětí Fialových, byla právně naprosto bezcenným debaklem. 

  Amatérství, diletantismus a totální absence jak základního právního vědomí, tak i odborného vzdělání, jakož i smyslu pro slušnost a spravedlnost, jsou pro justiční orgán naprosto deklasující, šokující a hluboce zarážející. Stejně tak zarážející je skutečnost, že k celému tomuto divadlu dosud mlčky přihlíželo a přihlíží i ministerstvo spravedlnosti.

  Domněnka, která k vyloučení Kloudové asi nejspíše vedla, totiž že bude mít ze dne na den klid, je samozřejmě zcela iluzorní.

 

Ing. Jiří Fiala  otec nezletilých