SOUDCI - Elita národa

Zatímco soudcovská unie se snaží přesvědčit národ o tom, že nejlepšími z nejlepších jsou právě soudci a o jejich morálním profilu netřeba pochybovat - a tudíž ho také netřeba prověřovat nebo - nedej Bůh - kontrolovat, praxe bývá těmto fikcím často na hony vzdálena.  

Čistá pomstychtivost spolu s rozsáhlým zneužíváním pravomocí ze strany soudkyň na Obvodním soudu pro Prahu 9 pohnala našeho mluvčího, pana Ing. Jiřího Fialu, až před trestní senát, kde se zodpovídá z údajných mnohačetných útoků na státní orgán (zejména díky svým otevřeným a doloženým vyjádřením do spisu ohledně nekonečné hlouposti a mizivé vzdělanosti soudkyň opatrovnického odboru soudu na Praze 9, které vyřizovaly nebo vyřizují případ jeho nezletilých dětí).
 
Zatímco obhajoba obžalovaného spočívá ve věcných důkazech a podložených skutečnostech, které soud většinou nepřipouští (aby nebyla prokázána nepochybná skutečnost, že dotyčné soudkyně vskutku prokazovaly výjimečnou hloupost, nevzdělanost a nakonec i nevšední mstivost a podjatost), výpovědi "poškozených" soudkyň často zakládají podstatu trestného činu křivé svědecké výpovědi.
 
Pokud by příslušný soud a státní zastupitelství postupovaly objektivně, "poškozené" soudkyně by se měly rychle ocitnout na lavici obžalovaných.
 
A proto se ptáme : Poslouží toto veskrze vykonstruované trestní řízení přece jen účelu spravedlnosti a namísto křivě obviněného se podaří konečně pozavírat půlku soudu na Praze 9 ?
 
    Sledujte i nadále naše stránky !!
 
Další dokumenty: