Maxík - už definitivně - zůstává u táty

Dnešní jednání Okresního soudu v Písku už bylo jen formální i faktickou tečkou za peripetiemi, kterými musel projít případ malého Maxíka v Boudách u Čimelic. Matka totiž přišla sama s návrhem dohody, která jí fakticky dávno vyhovovala, jen si to odmítala přiznat a připustit - totiž aby syn zůstal u táty, kde je dávno doma - s tím, že jí ve styku s ním nikdy nebylo bráněno, pokud ho nechtěla unášet a odvážet.

A - JDE TO !!

 

 Ano, to je přesně ten případ, kdy jsme - při desátém výročí K 213 - zabránili exekuci dítěte - a - jak se později ukázalo, byl to akt vskutku přelomový a rozhodný.

Konečně, aby se skupina asi deseti - dvanácti soudních vykonavatelů, policajtů, soc. pracovnic a justičních strážců obrátila od brány a zase v míru odešla, to jsme při začátku akce dost dobře nečekali ani my sami.

Dodatečně se sice ukázalo, že jsme měli ve všem pravdu - a jednali v nejlepším zájmu dítěte - na rozdíl od těch, co jsou za to profesionálně placeni - ale daleko zajímavější než naše vítězství (jistě, kdo by se jím rád nepochlubil, zvláště když je tak cenné a těžko dosažitelné) je to, jak následný vývoj demaskoval celý ten zvrhlý a zháýralý feministický aparát, který skutečně dělal dva roky (!!) všechno možné pro to, aby situaci zvrátil a matce- která o dítě stála zjevně hlavně formálně - dítě doslova nacpal.

Za zmínku rozhodně stojí křivý a prolhaný soudní znalec - a kolik takových je, že ?!! - Mgr. Richard Mottl - který namísto aby vyspecifikoval vady matky a rozhodl o vhodnosti úpravy styku s ní a podmínkách, za jakých by měl probíhat - se snažil znovu - a navíc skutečně hloupě a diletantsky - překroutit skutečnost a znovu vnucovat dítě matce, která pro jeho výchovu neměla skutečně základní předpoklady.

A posléze už nezastírala, že ani zájem ...

Když jsem na tohoto ubožáka podal trestní oznámení, tak soudce hned slevil ze 30 tisíc za naprosto bezcenný blábol (posudek) na polovinu, znalce sice nestíhali, ani nezbavili doložky - což by měli - ale aspoň že mu značně zkrátili a ztrpčili zisk.

Co ještě dále stojí za zmínku, to jsou bezesporu tři sprosté babice z Krajského soudu v Budějovicích, které se tak snažily nacpat dítě matce (přece ho nedáme otci, a zvlášť pak tomu grázlovi, co ho zastupuje - a co nám tak pije krev !!) - Vazačová, Prokopová a Zelenková - takovou silou, že ještě i zrušily rozsudek soudu 1. stupně, který již otci - i na doporučení OSPOD - dítě svěřoval.

Situaci tedy nakonec rozsekla a uzavřela sama matka, která pochopila, že ji tyhle tanečky silně unavují a nebaví, že na dítě stejně nemá čas ( jo, to mezitím soud v Písku ještě nařídil předběžko alespoň na střídavou péči, protože dítě v péči otce prostě nemůže vidět ....) a že jí péče otce vlastně nesmírně vyhovuje.

A jen co si to otevřeně přiznala, všem - a hlavně jí - se nesmírně ulevilo.

Dítě zůstane, kde je, matka ho bude pravidelně vídat (pokud si ovšem udělá čas - jako že několikrát se posledně omluvila, že si pro dítě nepřijede, protože se jí to prostě nehodí - zřejmě její další šamstři na ně nebyli nijak zvědaví ... takže střídavá péče stejně nefungovala, protože ji matka nevyužívala) - a my se jen můžeme ptát, k čemu to všechno bylo ?!!

K čemu tři roky soudů, posudků ( o ničem), pokut, tahanic, trestních stíhání otce za mařenky - když nakonec se přeci jen ukázalo, co jsme věděli hned na začátku : Totiž že matka je naprosto k ničemu a že pokud má dítě někde v klidu vyrůstat, tak jedině u otce.

Suma sumárum : Soudy - naprosto k ničemu, jenom 3 roky škodily rodičům i dítěti, v lepším případě nedělaly nic ...

Znalec - ten rovnou na kriminál, protože co ten předved´, za to by ho všude jinde okamžitě zbavili znalecké doložky a místa - jenom u nás ne - protože poslušně vykonal rozkaz vyšších ...

A ze všeho nejlepší ty tři přitroublé zapšklé feministické baby ze soudu v Budějovicích, asi něco na způsob Maříkové,  které ještě zruší i to, na čem se - velmi vzácně - shodli všichni u soudu 1. stupně, který - na rozdíl od nich - jednotlivé účastníky řízení osobně znal.

Podotkněme, že už tehdy byla výhradní péče otce i návrhem OSPOD ...

Děsivá vizitka celé opatrovnické justice - i "odborníků", co jsou na ni napojeni ...

Prostá selská úvaha obyčejného laika se nakonec potvrdila jako jedině správná, ač ti všichni za to placení dělali vše možné, aby ji vyvrátili a zvrátili ...

Otázka na závěr : K ČEMU SI TUHLE PAKÁŽ VLASTNĚ PLATÍME  ?!!

A odpověď je nasnadě : Jenom proto, aby nám škodila - jiný důvod zde neexistuje. Svým diletantstvím, svou arogantní nadutostí, svou nekonečnou hloupostí ... Jako ty tři grácie v Budějicích.

A že takových škatulí po těch krajských soudech ale je !! Mraky !! A stojí nás stovky milionů ročně !!

_________________________

 

AJÓJ !!  Zdraví vás všechny Maxík - ještě z doby, kdy se před matkou i píseckými křižáky musel ukrývat v jarním lese ...

_________________________

 

 

 

 

 

Comments  

+5 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-26 20:08
Olda :

Maxíkovi do života jen to nejlepší :-)

Tátovi blahopřeji, obrátil se opravdu na to nejlepší, co tady existuje - K 213. :-)

Jeho dětství mohlo být daleko šťastnější a bohatší nebýt infantilního jednání matky. :zzz O.
+7 # Tom 2015-10-26 20:43
Gratuluji K Příběhu se šťastným koncem.
+3 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-27 09:21
Máme velikou radost z dnešního rozhodnutí soudu a přejeme Maxíkovi šťastné dětství u jeho táty a jsme rádi, že jsme byli přítomni nevydařené exekuci mafiánských opatrovnických struktur tohoto zkorumpovaného státu.

K 213 to stálo hodně úsilí, stát hodně peněz nás daňových poplatníků, které mohly být vynaloženy účelněji.

Když je potřeba zlikvidovat slušného člověka, jde vše velice rychle, domoci se práva trvá roky a dotyčný nesmí být zastupován advokátem.

Kolik takových případů, ne se šťastným koncem pro dítě, denně v tomto zločineckém státě, kde už máme veřejně estébáky ve vládě, proběhne. :eek:

Bylo by dobře případ Maxíka zdokumentovat v příbězích na K 213.

J.K. a Svata :-)
+4 # Saxána 2015-10-27 10:27
Bude K213 působit jen s účastí OSPOD nebo rozšíří působnost i na Barnewernet? A gratulace !
+4 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-27 15:31
Docela obrat v Maxíkově životě ... ta zmařená exekuce. Asi něco jako přehozená výhybka.
Nebýt té, tak by ho matka tahala jak kočka koťata po všech těch svých ošoustech, nikdy by nepoznal domov, nikde by nebyl doma, dětství by se skládalo jen z různých a různě surových "strejdů" (to samozřejmě vždycky bylo a je "v nejlepším zájmu dítěte..." - a otec by se na to akorát směl jen z dálky dívat. A platit, to samozřejmě.
Jako mourovatej.
Takhle se podařilo zachránít jednomu dítěti dětství i domov.
Snad nám to Pán Bůh jednou přičte k dobru, až s námi bude závěrečně účtovat ... :roll:
+2 # Naďa 2015-11-05 18:15
Přeju z celého srdce šťastnému otci mnoho radosti se synem a šťastnému Maxíkovi konečně klidné dětství u táty. Sdružení K213 blahopřeji a přeji více a více takových úspěšných bojů proti tuposti úřadů.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.