Nečesaný : Hradec nezklamal

Aby snad nevzniknul omyl, nebo to někdo (špatně) nepochopil, jako že se jedná o vyjádření Lukáše Nečesaného na adresu hradeckého soudu. to tedy rozhodně ne. Jedná se o kauzu Nečesaný - a vyjádření na adresu Hradce je naše, neboť kdo zná toto zaostalé bolševické hnízdo se vskutku zločinnou justicí, mohl předem vědět, co tak asi může očekávat od revizního procesu.

 

Věděl to i obhájce Lukáše Nečesaného, který ho na to - podle vlastních slov - také připravoval.

Obávám se ale, že připravena na to nebyla Lukášova rodina - tatínek, maminka a zejména pak mladá manželka - kteří se asi naivně domnívali, že když mají v ruce závazné rozhodnutí Nejvyššího soudu, bude se jím také KS v Hradci řídit, chytne se za nos a omluvně jejich Lukáše zprostí.

To si ovšem mohl myslet jen ten, kdo nezná naši - a především hradeckou - justici. Horší mají už asi jenom v Plzni.

Na pořadu dnešního jednání (odročeného hlavního líčení) byly už "jen" závěrečné návrhy - a vynesení rozsudku, přesto : Věc se protáhla prakticky na celý den, od devíti ráno - a rozsudek jsme měli zhruba ve dvě odpoledne, následovalo ještě vazební zasedání, zda vzít Lukáše do vazby, či nikoliv.

Státní zástupkyně Faltusová, která jednání zahajovala, se hned zostra pustila do Nejvyššího soudu, co si to vůbec dovoluje napadat a rušit jejich geniální spravedlnost, která se odsouzenému nevinnému zjevně nelíbila, a to způsobem, který dával tušit, kam až to asi naše justice dopracovala se svou "nezávislostí", když se nejprve vymanila ze závislosti na zákonech a mezinárodních úmluvách, a dnes už zjevně i na nálezech a rozsudcích svých vlastních nadřízených orgánů.

Jestliže Nejvyšší soud vytýkal předchozímu rozsudku selektivní výběr důkazů - tedy tak, aby podepřely rozhodnutí o vině odsouzeného (což je mimochodem naprosto standardní a běžný postup u našich soudů) - pak jak Faltusová, tak i soudce Vacek v tomto selektivním výběru vesele dále pokračovali, důkazy, co se jim nehodily, pomíjeli zcela, ostatní překrucovali a vykládali tak, aby se jim hodily.

Hned v úvodu jsem pochopil, proč rodina Nečesaného organizovala předchozí tiskovou konferenci. Protože při předchozím hlavním líčení byl - jako klíčový svědek - vyslýchán jeho spoluvězeň, který měl potvrzovat, že se Nečesaný ve vězení k pokusu vraždy doznal.

Na té tiskovce byly předloženy závažné důkazy o tom, že lže, resp. že jeho "svědectví" bylo vynuceno policií, jak jsme i hned správně předpokládali.

Především se ozvala jeho bývalá družka, se kterou má tři děti, a která se rozhodla raději vystěhovat do USA, takže se našich fízlů už bát nemusí - a ta písemně potvrzovala, že tento svědek po celou dobu hovořil výhradně o nevině Nečesaného, psal jí to v dopisech i mluvil o tom při návštěvách - a že je ochotna, např. prostřednictvím videokonference - o tom podat svědectví.

Soud to pochopitelně nezajímalo.

Pak tam hovořila babička toho svědka, ta potvrzovala jeho vážný zdravotní stav, především pak to, že v době výpovědi byl zjevně pod vlivem rivotrylů, tedy oblbujících návykových prostředků, na kterých je závislý - a jeho výpověď je tudíž - stran věrohodnosti - nula nula nic.

Rozhodně bez povšimnutí by neměl zůstat další údaj - a sice že poté, co 8. června loňského roku sepsal s policií toto své "svědectví", utrpěl epileptický záchvat, který předtím neutrpěl už řadu let.

Jak asi to "sepisování" muselo vypadat ?!!

Po Faltusové, které - kromě vynadání Nejvyššímu soudu - se zaměřila hlavně na důkazy, jež částečně překroutila tak, aby - podle ní - vypovídaly v její prospěch - a následně žádala pro obžalovaného znovu 13 let.

Následovaly závěrečné řeči obou advokátů obžalovaného - Dr. Chudoby a - druhé jméno jsem nezaznamenal - ale byli to právě oba obhájci, kteří dnes odvedli skvělou a profesionální práci - na rozdíl jak od soudu, tak především od státní zástupkyně Faltusové.

Jsem rád, že aspoň u nich mohu konstatovat, že jsem měl příjemný pocit, že advokacie ještě úplně nezdegenerovala, jak se mi velmi často při zkušenostech s jejich kolegy již mnohokráte jevilo.

Ve svých projevech rozebrali a rozcupovali jak obžalobu, tak i její "argumenty" na cucky - a myslím, že kdo pozorně poslouchal jenom tyhle závěrečné návrhy, musel mít o vině či nevině obžalovaného jasno.

Jasno měl i soud, ten zjevně - ve spolupráci se státním zastupitelstvím - směřoval všechno k tomu, aby mohl původní odsuzující rozsudek potvrdit - a také to na závěr udělal, to ovšem až o půl druhé odpoledne.

Také se podívejme, kdo v tomto soudu zasedal : Tak kromě předsedy JUDr. Jiřího Vacka např. jistá Lenka Špryňarová, na pohled mladá holka, a protože Špryňar je předsedou Krajského soudu v sousedních Pardubicích, vzal bych jed na to, že to je jeho buďto dcera, nebo jiná příbuzná - a řekl bych, že už z podstaty věci se měla ihned vyloučit pro podjatost, protože tady zjevně šlo o "čest" soudu, tedy KS v Hradci. A pak ještě jistý Ing. Petr Stejskal.

A teď - na čem ten odsuzující rozsudek - mimochodem přesně podle přání KSZ, z návrhu neubrali ani měsíc (!!) - což se také běžně nestává (obvykle bývá rozsudek o něco mírnější než je návrh státního zástupce, ten je vždy tím nejpřísnějším pohledem) - soud postavil. To se tedy pobavíte !!!  (Pravda, pokud nejste obžalovaným, tomu moc do smíchu nebylo).

Tak důkaz číslo 1 - je prý výpověď samotné poškozené, tedy přepadené holičky v Hořicích, která prý Lukáše poznala. Tak k tomu : Předně měl soud k dispozici znalecký posudek, že ta paní trpí amnézií, tedy ztrátou paměti, takže si vůbec nepamatuje, co se vlastně stalo - přesto : Lukáše prý poznala (a pro soud je to zcela věrohodné) - prý se jí paměť mohla vrátit (!!!). To si fakt nedělám srandu, nedělal si ji ani soud - tohle s vážnou tváří vynesl jako "zdůvodnění" rozsudku, podle kterého si nevinný člověk má jít sednou na 13 let (!!!).

Tedy - soudce, který je v oboru psychologie a psychiatrie laikem - sám extrapoloval situaci, že se paměť "mohla" poškozené vrátit - a tedy se jí i vrátila - pro což neměl jediný důkaz, naopak  - výpověď znalce svědčila o pravém opaku - tedy o ztrátě paměti.

Á propós - téma "poškozený ho poznal!" - nebýt případu Davida Herinka, možná bych byl náchylnější věřit pohádkám, ale takhle - vím až moc dobře své.

Víte, kdo to byl - nebo je - David Herink ? A co byl jeho případ ?

Dostal 3 roky za loupežné přepadení (prodejny s počítači), přičemž poškozený - majitel prodejny (a to byl zjevně inteligentní člověk, a rozhodně nebyly zásadní pochybnosti o jeho amnézii) celou dobu tvrdil, že ho "bezpečně poznal".

Při první identifikaci ho ovšem nepoznal vůbec  - a tak mu policajti tak dlouho podsouvali jeho fotku, až už ji dostal napevno do podvědomí, a protože měl - pochopitelně - na pachatele loupeže vztek - a policajti jinou "nabídku" neměli - tak ho najednou "začal bezpečně poznávat".

Soudci se to ovšem nezdálo, pochopil, jak to asi bylo - dnes jsem se u soudu dověděl i správný termín - rekonstruovaná paměť - a tak ho pořád dokola zprošťoval - leč městský soud to neustále dokola vracel zpátky, až vyměnili soudce za soudkyni - a ta - jako správna husa - slepě poslechla vůle nadřízeného soudu - a Davida odsoudila.

Načež se do případu vložil znalec přes DNA, jistý - a známý - doktor Vaněk, z Bulovky - a ten udělal expertýzu DNA na čepici pachatele - a pak - se vší rozhodností - prohlásil, že DNA pachatele rozhodně není Herinkova, a jestli tohle je čepice pachatele, pak Herink není v žádném případě pachatelem.

Jenže to už Herink seděl - a co peklo uchvátí, to už jen tak nenavrátí - takže marně navrhovali obnovu řízení pro nové důkazy, soudkyni to prostě nezajímalo, neboť "by ji prý roznesly noviny" - takže si to nevinný taky odseděl.

Od té doby si ale přesně pamatuji, jakou váhu asi mají tvrzení, že "poškozený pachatele bezpečně poznal" - a pokud k tomu nejsou jiné přímé důkazy, má to hodnotu nula nula nic, nemluvě o běžných policejních manipulacích, především s podbízením fotek pachatele, jenž má být rozeznán.

Stěžejním důkazem č. 2 o vině Lukáše - je pak "svědectví" jeho spoluvězně Fundy, o němž jsem se již zmínil. Tedy - po "sepsání úředního záznamu" dostal epileptický záchvat, při výpovědi před soudem byl pod vlivem silných návykových sedativ, jeho bývalá družka potvrzovala pravý opak a jeho babička prohlásila, že se bojí ve vězení o život, a proto takto svědčil.

Důvod nežli k odsouzení obžalovaného spíše k zahájení trestního stíhání policajtů, co to "sepisovali", ne ? Tyto zjevně gestapácké metody nikdo u soudu nechtěl ani slyšet, ba ani naznačovat - natož pak jako zneužití pravomoci a nepřípustný nátlak řešit.

Důkaz č. 3 - taky stojí za to - to má být Lukášovo prohlášení na facebooku toho večera, kdy k přepadení došlo, že holička byla přepadena - přitom prý to ještě nikdo - krom pachatele -  nemohl vědět, neboť policie to ještě ani nezačala šetřit. K tomu o přestávce před vazebním zasedáním prohlásil kamarád Lukáše, že to Lukáš ví od něj, neboť ten se to dozvěděl od rodiny poškozené - a šli se tam podívat - a teprve potom o tom Lukáš psal na Facebooku. Toto svědectví soud vůbec nezajímalo, nechtěl ho ani slyšet, natož aby se s ním vypořádal.

A konečně - důkazem č. 4 má být zatýkání Lukáše, neboť když prý pro něj policajti přišli, bránil se (takže to asi udělal !!!) a křičel "Já jsem té paní nic neudělal!", když prý ještě ani nemohl vědět, o jakou paní jde a proč ho policie zatkla.

Tohle je taková blbost, že se divím, jak to vůbec někdo může myslet vážně a vypustit z úst.

Protože samozřejmě přepadení holičky bylo (malé) město plné, Lukáš se sám předtím již přihlásil jako svědek a byl ohledně toho na policii vypovídat - tak proč by to asi neměl tušit ?

A že se bránil policajtům ? Nota bene v civilu ?!!

A kdo by se asi tak nebránil, kdy na vás naskáče pět pitomců v civilu, co křičí, že jsou policajti ... To taky může být ledaskdo - a právě odpor může být velmi výmluvným důkazem naopak o nevině.

Soud tedy zkopíroval návrh státní zástupkyně, Lukáše odsoudil na 13 let - a aby toho nebylo málo, Faltusová ještě požadovala okamžitou vazbu, aby prý obžalovaný neutekl a se neskrýval.

Správně jsem odhadl, že tu už soud nenařídí, neboť to je taková osvědčená taktika : Velké svinstvo psychologicky zmírnit tím, že by mohlo být ještě větší - takže když Vám někdo zabije syna, můžete být ještě rádi, protože Vám taky mohl zabít syny dva nebo syna a manželku, nebo tak něco.

Pohled ovšem na prosícího Lukáše, aby ho do vazby nebrali, s tím, že má doma malé dítě a mladou manželku (ta ostatně seděla zdrcena hned vedle mě, takže jsem to měl z první ruky), že má 2. května maturovat a hlavně že ke všem líčením řádně chodil, mě naplňoval - přiznám se - nefalšovaným vztekem.

Namísto aby prosili o milost ti, co právě vynesli naprosto směšný, neudržitelný a zjevně vylhaný a vykonstruovaný rozsudek, prosí chudák oběť zvůle, aby ta zvůle nebyla ještě větší - přičemž, co už si zažil doteď, rozhodně stojí za zmínku.

Tuším, dva roky v base + všechny soudy k tomu - zničená celá rodina, zázemí, škola - chápu, že může mít Faltusová setsekra strach, pokud by ty škody, nebo jenom jejich zlomek, měla kdy hradit....

Proto ten vztek na Nejvyšší soud - ona, neomylná, spravedlnost byla, co řekla ona - a najednou si někdo dovolí rozvracet staré pořádky ...

Mimochodem, rada idiota Antla opravdu stála za to !! Ať prý obžalovaný v klidu vyčká --- na spravedlnost. No, že by se jí teda dočkal - kdyby jen vyčkával.

To, co předvedla dnešního dne hradecká justiční mafie, by nemělo nechávat nikoho klidně spát.

Protože v takovém státě vůbec nemá smysl vychovávat děti, něco podnikat, stavět, budovat - přijde banda justičních idiotů + policajtů, nedobrých k tomu, aby v civilu zastávali i ta nejjednodušší zaměstnání - a během hodinky vám zničí dítě, které jste 20 let piplali jako v balvnce - k čemu ?!! Aby shnilo na Mírově mezi grázly, feťáky a narkomany ?!!

Justice dnes předvedla, že je nereformovatelná.

Uznat chybu ostatně patří k privilegiím sebevědomých, rovných lidí.

Ne sluhů a poskoků.

V justici ti prvně jmenovaní nepracují, nenacházejí se a bude ještě trvat celá desetiletí, než se tam vůbec první dostanou. A to se o to ještě taky musíme všichni svorně snažit.

Neboť to, co jsme mohli vidět dnes v Hradci, znamená jediné : Tahle země nemá před sebou větší úkol, nežli reformu justice. A to především reformu personální, ale zdaleka nejen tu.

A po dobrém to s těmi hovady, co s nimi nehne ani rozhodnutí Nejvyššího soudu, rozhodně nepůjde, to ať si každý laskavě uvědomí.

A podle toho se také zařídí.

Na odchod do vazby - tedy jen do zadního traktu hradeckého krajského soudu - dnes bylo u hlavního líčení s Lukášem Nečesaným adeptů hned několik : Zcela jistě Faltusová, ta na prvním místě, hned po ní celý ten skvělý senát s předem připraveným, zmanipulovaným rozsudkem.

Ne Lukáš Nečesaný.

Tomu přejeme rychlé prozření ze snů o spravedlnosti pod nařízením Nejvyššího soudu a neohýbat hřbet před zmetky, kteří si toho rozhodně nezasluhují.

A do dalších bojů, které ho čekají, mu držíme palce a přejeme hodně štěstí.

Sám ovšem, jak dnes mohl názorně vidět, to rozhodně nezvládne. Ba ani s tradičními - a velmi konvenčními - "opatrovníky", jako je John Bok i s celým šalamounem, což je jen prodloužená ruka justiční kliky a způsob, jak z postižených dostat jak informace, tak peníze.

Tak na to pozor !!   

 

______________________

Soud znovu potvrdil vinu Lukáše Nečesaného, uložil mu 13 let vězení Zdroj: http://hradec.idnes.cz/rozsudek-v-obnovene-kauze-lukase-necesaneho-fmo-/hradec-zpravy.aspx?c=A160401_100143_hradec-zpravy_the

http://www.lukasnecesany.cz/

 

Nečesaný opět dostal za napadení kadeřnice 13 let vězení

 
Soud znovu potvrdil vinu Lukáše Nečesaného, uložil mu 13 let vězení

______________________

http://www.lidovky.cz/soud-s-necesanym-statni-zastupkyne-navrhuje-za-pokus-o-vrazdu-kadernice-13-let-1h0-/zpravy-domov.aspx?c=A160401_101018_ln_domov_ele

 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/383925/online-lukas-necesany-byl-podruhe-odsouzen-dostal-13-let.html

http://www.novinky.cz/krimi/369957-student-necesany-je-na-svobode-ns-mu-zrusil-trest-za-pokus-o-vrazdu-kadernice.html

 

 http://liberec.idnes.cz/necesany-reditel-soud-kadernice-nemocnice-vrazda-vazba-pga-/liberec-zpravy.aspx?c=A160401_155154_liberec-zpravy_ddt

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:16
Tak mne nenapadlo, že je to tu až tak v pr...



Už 25 importovaných Iráčanů poslalo Chovance do řiti a chtějí zpět

do svojí válkou zmítané domoviny - než žít v ČR. Kul.



zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:17
Je. Protože k tomu většina stále mlčí ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:18
Jaký plat mají exekutoři?

Slouží státu, na kolik si přijdou? Téměř půl milionu berou Singer a Zeman zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:18
Policie obvinila znalce v Janouškově kauze, zkreslil podle ní posudek

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:40
Dobrý den,

tak rozsudek v procesu s Nečesaným
nepřekvapil, neb dementní justice nezklame.

Faltusová, známá blbka, najednou tvrdí, že motivem byly peníze, předtím údajně to, že ho kadeřnice odmítla ostříhat.

A rozhodnout i po jen přečtení úředního záznamu výpovědi kriminálníka, je evidentně v rozporu s trestním řádem, neb mj. úřední záznamy osvědčují pravdivost v nich uvedených skutečností jen pokud se jedná o nařízení či prohlášení orgánu, který je vydal ( v osř analogicky paragraf 134). To nebyl však případ onoho kriminálníka.

Takže Vacek z KS HK potvrdil, že je kretén a justiční lempl k tomu, stejně tak Faltusová z KSZ HK, což u té chátry nepřekvapí. Ostatně na KS HK je to jeden debil vedle druhého.

Nicméně, příští týden ÚS vyhlašuje 7.4. nález týkající se pachových stop jako dostatečného důkazu k usvědčení a respektování zásady in dubio pro reo, sp.zn. IV. ÚS 1098/15.

Poté VS Pha ten Vackův blábol opět minimálně zruší.

Jen čekám, kdy Vacek s Faltusovou za to půjdou sedět do kriminálu, u Faltusové pak třeba ji vzít hned do vazby, aby neutekla do zahraničí psychopatka, haha.

zdravím, PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 20:40
Vzpomínám, že před pár lety mainstream psal o tom, jak pitomci z KSZ a KS Ústí nad Labem drželi partnera vnučky zavražděného seniora 17 měsíců ve vazbě jen na základě toho, že "nespolupracoval s OČTŘ a neřekl, kde byl v době vraždy (což ovšem nebyla jeho zákonná povinnost, klidně je mohl poslat do prd...), že našli na místě vraždy - v bytě onoho důchodce - jeho pachové stopy (bodejť by ne, když tam s vnučkou navštěvoval onoho důchodce), a že velikost jeho boty odpovídala velikosti otisku boty na místě činu (opět "jednoznačný důkaz viny", haha).

Nicméně ani tyto, řečeno slovy Faltusové z KSZ HK, trasologické důkazy nestačily, fízlíci kupodivu našli ještě jiného, hodnověrnějšího pachatele. Takže chlápka museli pustit a MSp muselo cvakat odškodnění.

Inu není nad lemply z OČTŘ.

PR________________________________________________ ______________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 21:46
Všimla jsem si Vás v televizi - čas 27:00

www.ceskatelevize.cz/.../216411000100401

_________________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 21:47
Nečekaná návštěvnost : 15.465

Justice se musí dovzdělat přes víkend, haha...

Až dáte zpravodajství o Nečesaným, to počítadlo teprve začne rotovat...

A článek o nymburském soudu již nejčtenější, jedině dobře pro PR té chátry.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 21:48
Svým postojem ke kauze Nečesaný nezklamal ani bývalý státní zástupce KSZ Hradec Králové Miroslav Antl, současný senátor Senátu ČR za rudý okres Rychnov nad Kněžnou. On ty lidi z Východočeské policejně justiční mafie dobře zná, jsou to "profesionálové".

Pan Antl dobře zná i státního zástupce JUDr. Václava Kramáře i současnou náměstkyni OSZ Chrudim Mgr. Hanu Procházkovou a to možná nejen jako státní zástupkyni, státní zástupce KSZ Hradec Králové Mgr. Vladimíra Prokopa, JUDr. Hanu Flídrovou, kteří kryli týrání mé dcery a dohnali ji k sebevraždě, neboť ji nechali utýrat matkou a její rodinou.

Typické pro tuto chátru je, když člověk upozorní na zločinnost policejně justiční mafie začít ho pronásledovat pro šíření veřejné pomluvy.

Držím pěsti Lukáši Nečesanému a jeho rodině v boji s gaunery ve státní správě.

O tom, kdo nás zastupuje ve státní správě a zda koná pro lidi či pro svůj prospěch si udělejte sami.

miroslavantl.cz/.../...

video.novinky.cz/video/krimi/?videoId=48472


cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Antl

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-01 21:50
Antl se ukázal jako naprostý zmetek, součást komunistické justiční chátry, který jí dodal drzost a sebevědomí, dokonce proti Nejvyššímu soudu - který - prý - podle něj - selhal. Zapomněl dodat : Selhal v krytí justiční mafie, kterou jinak spolehlivě vždycky kryje.
Antla by měli z toho Senátu z fleku odvolat. Taky - za jakou stranu tam je, že ?!!
Za socany, samozřejmě.
JF
0 # Tomáš Jadlovský 2016-04-01 21:52
S přehlížením názoru Nejvyššího soudu okresními a krajskými soudci mám své zkušenosti. Jsou na něm nezávislí a basta. Lukášovi Nečesanému přeju pevné nervy, velkou trpělivost a hodně sil. Bude je na českou justiční mafii potřebovat. Dnes je to těžké, ale když vydrží, později bude hrdina.
0 # Tomáš Jadlovský 2016-04-02 06:14
Pro čtenáře K 213: kam až může temperamentní povahu dohnat upírání práva na výchovu syna.

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 07:20
To jsou ti temperamentní Jižani.
Škoda, že u nás si každý nechá na sobě doslova dříví štípat.
Dva tři podobné případy, a byly by ty husy jak vyměněný - nebo by toho nechaly a šly k plotně, kam většina z nich beztak patří. JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 07:22
Ani se mu nelze divit ... Při těchto zkušenostech s justicí ...

nasliberec.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 07:24
Chrudim navštívil ministr vnitra Kopanec.

chrudimskenoviny.cz/.../...

Doufám, že toto je apríl.

chrudimskenoviny.cz/.../...

Věřím, že jeho návštěva skončí v zapomnění, pro tyto novodobé grázly jiná šance není.

cs.wikipedia.org/wiki/B%C5%99etislav_I.

Při čtení o knížeti Břetislavovi mě zaujala zpráva jedna, že zemřel jak moje dcera Jana 10 ledna.

Toto jsem zjistil náhodně včera po obdržení tohoto souboru.

cs.wikipedia.org/.../...

V Chrudimi jsme tak nějak jenom nevykolejili.

chrudimskenoviny.cz/.../...

Zatím mlčme ani muk, počkejme až se vyjádří ministr dopravy Ťuk.

Já vím jedno, že ani tyto houkající vlaky, ležící tam na hřbitově při zdi, neprobudí.

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 07:57
Ahoj Jirko,

musel jsem ještě být v Kostelci n.O. od 13 hodin.

Proto jsem nebyl do konce divadla, té fražce bych už snad ani soud neříkal.

Kauzu sleduji po rozsudku NS naprosto pravidelně a byl jsem na všech jednáních.

Mne totiž zaujalo to, že když se podíváš do veřejných databází a porovnáš to s rozvrhem práce, zjistíš, že došlo k prohození senátu 1T a 9T hned na začátku kauzy.

Prostě zveřejněný rozvrh práce k danému termínu nestanovuje Vacka jako zákonného soudce!

Jen čekám, kdy tento drobný faul, o kterém musí vědět jak státní zástupkyně, tak i sám ctihodný soudce Vacek, vyjde na světlo.

Pochopitelně to musí být jasné i předsedovi soudu, ovšem kapr si přece rybník nevypustí.

Novináři pochopitelně takový "drobný" detail neřeší, ovšem právo na spravedlivý soudní proces je jen jedno a je nedělitelné. Prostě ani ten největší kriminálník nesmí dostat předem vybraného soudce.

O tom, jak funguje tandem Faltusová - Vacek, se může přesvědčit každý osobně. Navíc je dobře, když je to v kauzách, kdy do toho není sám osobně zapojen a může si dodržovat zdravý nadhled.

Ještě taková perlička na závěr: Byl v té kukle před soudem skutečně Funda? Nebyl to pravý důvod, proč Vacek zabránil osobní konfrontaci bez přítomnosti veřejnosti?

Totožnost ověřil soudce jen prostým dotazem, kdy se narodil ?! Platné právo ovšem předpokládá jiný způsob prokazování totožnosti, a to bez výhrad.

Prostě již jen tento moment smrdí, navíc když to je korunní svědek.

Pak je tam ještě další velký problém, o kterém se zatím nesmí hovořit: tzv. pachové stopy. To jsou totiž stejné důkazy, resp. stejné "kvality", jako posudky kriminálnice PhDr. Alenky U..

Ovšem mají skutečně jeden společný základ: zavedla to StB bez jakéhokoliv odborného základu ke kriminalizaci či perzekuci politických odpůrců a je to naprosto nepřezkoumatelné.

Sám jsem položil soudnímu znalci na pachovou problematiku jednoduchý dotaz: kolik základních jednotek pachu potřebuje pes k jednoznačnému určení dvou stop a jaká je to jednotka.

Druhý dotaz byl ještě zákeřnější: určí pes pachovou stopu bez svého psovoda, tedy sám v místnosti?

Jak myslíš, že dopadl vyšetřovací pokus? Alenku před soudem znáš, úplně stejně dopadl i znalec. Ovšem znalcuje dál.

Soudci jako je Vacek je totiž potřebují ke vzorné spolupráci s mnohými "faltusovými".

A profesionální advokáti, až na čestné výjimky, svým klientů tento drobný faul neřeknou. Prostě exoffáč má být součástí obžaloby. To už platí od 50. let! Čest ovšem těm pár slušným
JK


P.S: Pelikán nyní chce do přidělování kauz u soudu dát faktor náhody. Vždyť ale i dnes musí být přidělen soudce náhodně, zákon to stanoví jasně a srozumitelně!

Proč najednou tolik péče, vždyť soudci jsou přece nezávislí! Nebo nejsou a je to stejná fikce jako slavný český právní stát ?! Cítím to na velký průšvih. Nejméně pro dnes "úspěšné" advokátní praxe a budoucí majetky šikovných soudců ...
__________________

Já jsem o těch pachových stopách ani nepsal, protože do jednoho článku nenacpeš všechno, to by byl právní rozbor na celou knížku - a to by tady nikdo nečet´- ale fakt je, že pachové stopy jsou samy o sobě vždy jen podpůrným důkazem - a tady je odebrali až na podruhé, tedy zhruba po týdnu, co tam "ohledávali místo činu" a motalo se tam dvacet fízlů + záchranáři + co já vím kdo ještě - tedy - výsledek : Čistá nula - neboli naprosto nepoužitelné, s tím můžou jít tak leda za pohádkovým dědečkem, a ne k soudu.

Mě udivuje - i neudivuje - jedno : Člověk nepřekročí svůj stín, to je stará známá vesta. Ti pitomci, co jsem je tam viděl - hlavně tedy Vacek s Faltusovou - nejsou schopni jiných kousků, než jaké předváděli celý život - a že jim není trapné to před těmi desítkami kamer předvádět ?!!
Já Ti řeknu proč ! Protože tenhle národ je - pokud jde o stav justice - naprosto negramotný, vůbec netuší, co se děje a co má za zády a s čím vlastně denně žije v jednom státě.
Jak já říkám, je to jako žít s kobrou v kleci - a jenom čekat, kdy buďto dostane hlad, nebo se o ni nechtěně otřeš, aby Tě zlikvidovala během minuty.
Kdyby lidi tušili, v čem žijí a čím jsou denně ohroženi, museli by být dávno všichni v ulicích a na náměstích.
Tak zprasený jako případ Nečesaný jsou podle mě všechny, to není žádná výjimka. Výjimka ale je, že tady narazili na někoho, kdo si to jednak nenechal líbit, jednak byl dost silný na to, aby dal dohromady skoro veškerý dosažitelný odpor. Stovky jiných by musely mlčky na léta do Valdic nebo Mírova a nikoho by to nezajímalo - a tomu právě ta Faltusová zcela přivykla.
Vacek, podle toho, co jsem včera viděl, je blb. Fakt ubožák, co ani neumí zmanipulovat proces, ač se na to předem jistě dlouho chystal a plánoval to.
Pokud jde o Fundu, tak pokud vůbec ještě žije, tak to asi byl on, to zase aby do toho zavlíkli dalšího vězně, je příliš přitažené za vlasy, krom toho člověka poznáš přece nejen podle podoby - ale třeba podle hlasu, gest, atd. - a jestli ho ten Lukáš dobře znal, jako že asi jo, musel ho poznat i s kuklou.
Co ovšem říkali obhájci o té výpovědi, to je taky síla : Před soudem řekl prý jedinou větu - že to Nečesaný udělal, na víc se nezmohl - a soudce mu tam pak sám čte a napovídá jeho výpověď z protokolu - což je proti všem předpisům, no - co k tomu chceš říct ?!!

A co k tomu ještě dodat ? Že by si lidi měli uvědomit, jak draho je tahle pakáž justičně-policejní přijde.
Pachatele stejně nechytnou, toho aby si našli lidi sami, vyplácají spoustu energie na krávoviny, které zprasí od A do Z, zavřou nevinného, pak všemi silami brání tomu, aby se to prokázalo - a pak ho ještě bude stát z našich daní odškodňovat ...
Takže ty idioty vlastně platíš dvakrát, ne-li třikrát, výsledkem je, že se stejně proti zločinu musíš ochránit sám - a ještě žiješ s tím, že Tě ty prasata denně ohrožují, už jenom za to, když popíšeš pravdivě, co dělají, resp. že samy nejsou schopny vyřešit vůbec nic, ani zajistit stopy z místa činu. JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 14:38
Ahoj Jirko,





Pecina uvádí v článku odkaz na výborný rozsudek NS, který zrušil tu justiční zvůli a na chvíli ji zastavil. Na co si to Faltusová hraje, že ten svůj průser ustojí než půjde do tučné penze?


Antl možná šel kdysi kvůli Tobě i do vazební věznice v HK, možná nevolil Sváčka, ale jinak je to justiční kriminální produkt.



paragraphos.pecina.cz/2016/04/necesany.html
____________________

Ten "výborný rozsudek" bohužel vydal ten samý pitomec, co mu stačila k tomu, aby zamítnul moje dovolání jen o dva měsíce dřív, jenom zpráva nějaké doktorky z Bulovky (viz soud 7.4. - www.k213.cz/JOOMLA/component/dpcalendar/event/31), že prý jsem mohl přijít k odvolacímu líčení.

To, že tam - v Hradci - Antl byl, to vím, jenom jsem nikdy nepochopil, co tam dělal -
když až za mnou nedošel, ač mu v tom asi nic nebránilo.

Faltusová taky nemusí jít do tučné penze, ale do Světlé. Jen to ještě netuší.

JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 09:17
Kritika od někoho, kdo v životě nevytáhnul paty od svého stolu, nenatočil jedinou živou reportáž, neriskoval jediné trestní stíhání sdělením pravdivých výroků o justici a jejích kvalitách, kdo se nechá vydržovat Babišem i s celým svým ansámblem se Šináglem v první řadě, případně se podílí na korupčních pokusech náměstka ministra spravedlnosti, jistě obzvláště potěší jakožto osoby mimořádně kvalifikované a morálně zvláště způsobilé někoho, kdo denně nasazuje osobní svobodu za právní stát, kritizovat.
Byť by jinak její úvahy byly v zásadě správné.

paragraphos.pecina.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 09:30
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 13:40
Věznice Kynšperk a soud v Sokolově :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:30
Pripad Necesany mi pripada jako velka justicni loupez zamerena na otce Lukase.
Kde je majetny clovek, tam se kona justicni ping - pong.
Lukas ma jedinou moznost - odejit z CR a upozornit na tu mafii v zahranici.
Azyl dostane kdekoliv v EU.
Z
______________

Obávám se, že azyl hned tak v EU nedostane, členské státy ho neposkytují občanům jiných členských států - až asi na výjimky, ale ty nejsou snadné prosadit.
Pro naivní lidi, zvyklé, že justice normálně funguje, bude jen sprostým podezřelým z vraždy, který byl již jednou odsouzen ...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.