KS v Praze : Svérázné názory o personální politice (a nejen o ní)

Jak se správně říká - a denně se přesvědčujeme - ryba smrdí od hlavy. V Nymburce by nemohl sedět takový předseda a nemohli působit takoví soudci, pokud by nadřízení nad nimi nebyli stejní nebo ne o mnoho lepší.

 

Včera přišly - mailem - dvě odpovědi z krajského soudu - od předsedkyně Švehlové a místopředsedy Černeckého - a protože jsme je považovali za neuspokojivé, natáčeli jsme dnes na KS v Praze - dle původního ohlášení - doplnění a naši reakci na ně.

Když bych je stručně shrnul : Celá personální politika soudu je prý tajná - resp. neveřejná - konkrétního jsme se nedozvěděli vůbec nic - a prý nám po tom taky nic není. Protože si to nemyslíme a protože nehodláme mlčky přihlížet, jak justice plnými hrstmi rozhazuje peníze daňových poplatníků, dosazuje si všude - bez jakékoliv kontroly - svoje zjevně neschopné příbuzné a známé - rozhodli jsme se vedení KS upozornit, že najmenovat někoho kamkoliv proti vůli občanské veřejnosti nemůže v demokracii nikdy dlouho vydržet a brzy to přinese své zhoubné výsledky.

_______________

Dnes na KS v Praze :

https://youtu.be/s19LnB21KCA

_______________

Zatím alespoň dopisy z KS - postupně doplníme dnešní reportáže a také zápisy, které jsme na KS v Praze pořídili :

 

 

 Dr. Černecký přišel se zajímavým "nápadem" : Zmaření jednání je vlastně jenom odročení - a za odročení nelze nikoho trestat.

To jen abyste věděli, co máte dělat, až se vám třeba nebude chtít k trestnímu soudu : prostě tam jen nakouknete, řeknete, že se vám to dnes nehodí - a jdete zase pryč. A soud jednání odročí - a to třeba pořád dokola, celý život - než umřete. A tím je trestní stíhání vyřešeno.

A takovýto nevyužitý novátor skutečně působí na KS v Praze coby jeho trestní místopředseda ...

______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________

 

_____________________

             

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 18:40
Nymburský soud :

V těch lidech doutná kopec pomstychtivosti, zlého úmyslu a dalších křiváren, jinak by se již dávno nechali vyloučit pro podjatost. Soudy v MB nebo v KH dokážou věc řešit s nadhledem a chladnou hlavou. O.
________

Primitivové - co usoudili, že nadešla hodinka jejich pomsty ... Neboť primitivové bývají i velmi pomstychtiví a mstiví ...
Trochu jim to osladíme. J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 19:10
Jediný posudek v posledních kauzách není věrohodný ... Obraz stavu znalecké obce - a celé justice, jinak by tam takoví znalci nemohli být ...

Znalci hrozí za posudek na sestru z Rumburku trest

www.ceskenoviny.cz/.../1337553
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 19:13
Dobrý den,

pane Fialo,
na Vaše stránky jsem se dostal poprvé zhruba před rokem. Párkrát jsem si se zájmem prošel texty a měl jsem z nich pocit,"ten člověk to trochu přehání".

Rok s rokem se sešel a já se Vám musím hluboce omluvit. Máte pravdu, stav těch, kteří mají se věnovat výkonu práva v této banánové zemičce, je katastrofální. Jako laik v tomto oboru bych ten stav přirovnal tak k hlubokému středověku.

A kdybych nechtěl chodit časově tak daleko,tak by možná lépe vyšel příměr k potápějícímu Titaniku,"na horních palubách se ještě tancuje......"

pěkný pozdrav

Jiří B.

_________________

Blahopřeji k procitnutí a jsem rád, že se Vám otevřely oči ... Je to
bohužel běžný stav - že si to lidé vůbec nedokáží představit, natož si
to připustit ... JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 19:17
České zákony a vyhlášky: zimní gumy nařizuje značka celoročně
auto.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 19:18
Babišovi úředníci dostanou pravomoc blokovat web. Změny neprošly

technet.idnes.cz/.../...
_____________

Nebude náhodou tenhle ten první ?!!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 19:19
Buranská lůza mimo zákon ...

Ty buranská lůzo! Tak to už sousedovi neřeknete, zakáže vám to zákon

zpravy.tiscali.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 20:34
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-14 07:23
V tom posledním dopise pro Tebe od KS mám jeden postřeh:

… popis celé situace z Vaší strany je vyjádřen spíše výslednou emocí …. než faktickými informacemi.

Ty faktické informace jste si chtěli a měli jste právo si nahrát, čemuž se „pán z druhé skupiny občanů“ bránil, aby pravda o jeho aroganci a neochotě nevyšla hned najevo

a nemohla být právem proti němu použita. Takže faktická informace může být to, že vás pán žádal, aby jste si nepořizovali zvukový a obrazový záznam jako důkaz jeho chování v práci pro veřejnost?

Zdraví Tě Luboš z ČB

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.