VÝZVA všem kolegům - senátním kandidátům obvodu č. 37

 Svoboda a lidská práva jsou nedotknutelnými a nenarušitelnými hodnotami. Prokažte to !!  Alespoň ve své senátní volební kampani !!

 

VÝZVA

 

     SENÁTNÍM KANDIDÁTŮM  obvodu č. 37

 

Ing. Tomáš Czernin

 

Mgr. Věra Beranová

 

Ivan Doležal

 

JUDr. Jan Malý

 

Josef Táborský

 

MUDr. Vladimír Dryml

 

Vážení spolukandidáti na post senátora v obvodu č. 37 !!

        

        

Obracím se na vás jako na spolukandidáty na funkci senátora v daném obvodě proto, abyste se postavili ke konkrétní záležitosti bezprostředně se týkající vašeho obvodu i senátní funkce.

 

V programu nikoho z vás jsem nenašel jediné slovo o justici, zda jste s jejím stavem obeznámeni, zda podle vašeho názoru je v pořádku a slouží společnosti tak, jak by v demokratickém státě měla.

 

Ve vašem senátním obvodu jsou dva soudy, Okresní soud v Nymburce a v Jičíně.

 

U prvně jmenovaného mám mít jednání, přesněji řečeno hlavní líčení v trestní věci, a to ve věci, jež má svůj počátek v r. 2010, kdy jsem se soudce Okresního soudu v Kladně Koudelky – poté, co mě nechal na ulici zatknout -  otázal, zda se nezbláznil, když mě chce zavřít za nepřebírání dopisů, které mi nikdy neodeslal.

 

Za to jsem už byl odsouzen, odseděl jsem si  5 měsíců (za údajné pohrdání soudem), justici 6 let poté nedosti na tom, stále „řeší“ dál, jaký trestný čin jsem spáchal, když jsem se do vězení nedostavil dobrovolně, ač mi žádnou platnou výzvu nikdy k nástupu trestu neposlala.

 

Hlavní líčení před soudem – ve věci, kde mi navíc ani nebylo sděleno obvinění -  má proběhnout 21. září od 8.30 hod na OS v Nymburce (snadno k doptání, kde), tedy v době vrcholící senátní kampaně – a vás všechny zvu, abyste se jednání zúčastnili, udělali si tak vlastní obrázek a následně zaujali a zveřejnili vaše vlastní stanovisko k současné  justici a jejím poměrům, tedy zda je podle Vašich představ nebo nikoliv, případně zda je přijatelné, aby takto vypadala justice v údajně demokratickém státě a pokud ne, tak co s ní – budete-li zvoleni – hodláte dělat.

 

Všichni tvrdíte, jak chcete sloužit občanům, pan Czernin se odvolává na to, jak sloužil vlasti jeho rod v minulosti – tak to ukažte !! Řekl bych, že na takovou zprávu voliči netrpělivě čekají, protože jak byste chtěli sloužit občanům, když byste se nedokázali vyjádřit ani k takovémuto případu svého kolegy, senátního spolukandidáta.

 

Pořadí, ve kterém vás oslovuji, není náhodné. Má symbolizovat důležitost poměru k věci toho kterého kandidáta, protože mám za to, že taková věc má především zajímat kandidáty z Nymburska (je to jejich soud) a kandidáty stran, které se jako pravicové prohlašují nebo vydávají nebo se za ně v minulosti prohlašovaly a vydávaly. Mám totiž za to, že lidská svoboda a její nedotknutelnost, spolu s nedělitelností základních lidských práv je a vždy bude základním stavebním kamenem každého pravicového politika – a že by to měl umět v praxi kdykoliv prokázat, natož pak v předvolebním období.

 

Proto mám za to, že z pohledu politického spektra se tato výzva týká především pánů Czernína a Doležala, kteří zřejmě chtějí být považováni za jeho pravou část.

 

Od levice, která tady celá desetiletí lidská práva nejhrubším způsobem porušovala a kde současný stav justice je zejména dědictvím její vlády, toho tolik nečekám – přesto, je to výzva i pro ni.

 

Budu se na vás všechny těšit u OS v Nymburce dne 21. září v 8.30 hodin ráno.

 

            

 

 

 

 

                                                                                                                                                  Ing. Jiří Fiala

                                                                                                                                                  kandidát č. 4

________________________

                            

________________________

________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-04 11:09
Jirko ,



VÝZVA - bezvadný politický tah . A kulantně napsáno !

To nemohou odmítnout ...

Šance jen jedna.




+F+ :-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.