Vrchol nestrannosti, objektivity -

a právní cennost rozhodnutí Vrchního soudu : 

 

Že se Vrchní soud nikdy netěšil nikdy dobré pověsti, je holou skutečností. Vzniknul převzetím těch nejhorších komunistických soudců z NS ČSSR - a podle toho nejen že dlouhá léta vypadal, ale vypadá dodneška. 

Pocity totální nadřazenosti a nulové kontroly z jeho osazenstva navíc udělaly arogantní a tupé božstvo, které se mylně domnívá, že si může dovolit zcela všechno, protože je absolutně beztrestné. 

A tak se dopracovalo např. i k následujícímu "rozhodnutí" - jehož holou podstatou je rozpor se čtyřmi dříve vydanými usneseními Městského soudu a Obvodního soudu pro Prahu 9, která se - až dosud - shodovala na tom, že soudkyně Tondrová je ze všech mých kauz vyloučena, už proto, že přímo vyřizovala - a zavinila prokazatelně nejhorší zvěrstva - v kauze mých dětí. 

Takže : Existují tři dřívější rozhodnutí MS v Praze o tom, že tato soudkyně je neodvolatelně vyloučena ze všech mých kauz. Dále existuje její vlastní vyjádření, jak velmi mne nenávidí a obává se o svůj život a život svých dětí - a přes to, přese všechno najednou VS v Praze rozhodne - že NENÍ PODJATÁ. 

Jakým zázrakem se to tak asi mohlo - najednou - stát ?? 

Vymyli jí dokonale mozek ? Naučili ji lásce k nepříteli ?? 

Ne - jenom se lemplům z VS v Praze nechtělo nic řešit - a tohle jim připadalo jako nejjednodušší. Než složitě všechno rušit a vracet na začátek. To se přeci dělá, jen až bude velký průšvih... A ten už jsem jim dlouho neudělal. 

Za tyhle naprosto směšné a zjevně bezcenné bláboly tihle idioti z VS berou 200 tisíc měsíčně oficiálně, a další statisíce (měsíčně) načerno na úplatcích všeho druhu... 

 Dovede si někdo představit na soudech horší pakáž ??? 

 

 

 

 

 

________________

________________

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3110-kazdemu-co-jeho

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2898-tondrova

________________

________________

Z "rozhodování" Tondrové, a to i v dalších případech, byl silně konsternován i Ústavní soud, konkrétně soudkyně ÚS Šimáčková. Přesto - si Tondrová soudí dál, a podle soudců z VS, je dokonce vzorem nestrannosti, objektivity... 

 

www.k213.cz/JOOMLA/2734-autorum-petice-proti-reforme-polskeho-soudnictvi

_________________

_________________