Každému, co jeho jest

Rozhodování o podjatosti se změnilo v jednu z největších frašek našich soudů... 

 Judikatura říká, že soudce lze mít za podjatého, jsou-li důvodné pochybnosti o jeho nepodjatosti. 

Ano, tak by to i mělo být. 

V mých četných případech by to mnohdy znamenalo, že by moje kauzy neměl na příslušných soudech kdo soudit. Podjatí jsou prostě všichni, někteří z nich přímo srší vzteky už když zaslechnou moje jméno. 

Jenže - kdyby se vyloučili, nemohli by dále škodit. A to je jediné, oč jim v současnosti zjevně jde. A co také jedině dobře umí. 

A tak se pak dobíráte abstraktních situací - jako právě tady - že tzv. nepodjatý senát, který si sám zamítl námitky podjatosti - a nadřízený soud mu to samozřejmě potvrdil - se chová tak, že když nadejde chvíle vašeho jednání, z čista jasna se zjeví justiční stráž ( u civilního řízení !!!) - v počtu tu dvou, tu tří, tu i více osob - a obsadí chodbu před síní, následně, po vyhlášení jednání, pak i soudní síň. 

Přitom vy dobře víte, že před vámi proběhlo čtyři - pět dřívějších jednání - a nikde žádná justiční stráž nebyla. Alespoň v dohledu ne. 

Důvod k jejímu přivolání nebyl zjevně žádný - vyjma právě podjatosti a často i oprávněného strachu - z vlastního špatného svědomí. 

Neboť, jak již bylo našimi kolegy před mnoha lety jasně deklarováno : JUSTIČNÍ STRÁŽ PŘED ŠPATNÝM SVĚDOMÍM  rozhodně  NEOCHRÁNÍ. Před pravdou, bohudíky, taky ne. 

Takže běžné civilní jednání probíhá pod dozorem ozbrojenců - aby se soudkyně asi cítily lépe a sebevědoměji. 

A to je, prosím, asi ten hlavní důkaz "nestrannosti" a "objektivity". 

V této souvislosti bych rád ještě připomenul naše standardní doporučení : KAŽDÝ VÝKON OCEŇTE  !! Dobrý pochvalou - na našich soudech budete ovšem mnohem častěji potřebovat druhou variantu. 

A ta může vypadat třeba i takto : (viz obrázek). 

A nemyslete si, že je jim to jedno. Že je těch pár ostřejších slov nechává v klidu. 

Nenechává. O čemž jsem se pokaždé hluboce přesvědčil, když jsem měl tu příležitost - a když si oni mysleli, že teď mě mají v hrsti a mohou si dělat, co se jim zlíbí. Obvykle to bylo tehdy, když mě zatkli. 

Teprve pak jsem rychle pochopil, jaký letitý vztek v sobě marně hromadili a dusili - a jakým mocným výbuchem ho pak nechávají promlouvat... 

__________________

__________________

 

 

___________________

___________________

 

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Kedul 2019-09-20 13:07
Aneb vyklad zakonu dle libosti v praxi ... v konecne fazi bude namitka podjatosti jako zcela zbytecna administrativni zalezitost kterou stejne nikdo ve statni zprave nedodrzuje uplne zrusena....
0 # Kedul 2019-09-20 13:17
... takove pohrdani ustavou a delbou moci v ni definovanou .... myslenka ze zakon nemuze obsahnout doslovne vse je sice hluboka, na drouhou stranu nikdo pri teto hluboke myslence nepocital jaka hovada se dostanou do talaru a uniforem misto odpovednych inteligentnich soudnych a zodpovednych a cestnych lidi kteri by formulace vyklad zakona podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi nikdy nezneuzivali k ignoraci nebo uplneho otoceni vyznamu prislusnych paragrafu...
0 # Kedul 2019-09-20 13:12
Mnohem kriklavejsi pripad se stal vloni ve Zdare nad Sazavou. Soudkyne Ilona Mockova spolu se satni zastupkyni Lenkou Hudcovou policistkou Julianou Zigmundovou policistou Stefackem a dalsimi vlozila (omylem protoze nic necte a nezajimaji ji fakta a dukazy a jejich obsah) do verejne casti trestniho spisu uplne vsechny udaje nezeltile Leontyny Novakove, a ty vesele predala tim padem krive obzalovanemu, verejnosti, obhajcum, atd ....
i pravem nastvany obzalovany podal na ne pravem trestni oznameni, nebot takova drzost se jen tak nevidi aby ani po 3 letech bezduvodne buzerace neprecetli jedinou stranu spisu ani novou kterousi objednaji ....

vysledek ... nejen ze v rizeni pokracuji dodneska, o namitce podjatosti nerozhodla soudkyne dodnes ale klidne toto trestni oznameni na ne samotne stahli od prislusneho utvaru a sami si o nem rohodli ze to je pry "soucast obhajoby obzalovaneho"...
0 # Kedul 2019-09-20 13:13
... pocitam ze soudce ktery nekoho zabije sam bude klidne soudit tento svuj pripad a nevylouci se z podjatosti ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-20 14:35
Pravda... Škoda, že nenechali Švaňhu rozhodnout o té houslistce. Třeba by ve Žďáru došlo k obnovení trestu smrti a byla by před soudem sťata - jako Kozina.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-20 14:33
Města a nemocnice o nás sbírají množství dat, úřad na ně ale nemůže, zní z Rowan Legal

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-20 14:36
Prezident a jeho pravni stat:

V pripadu Kramny byly zfalsovany dukazy - obzalovany ma jit na 28 let do vezeni.
V pripadu Capak NEBYLY zfalsovany dukazy - obzalovany nema jit ani k soudu!!!
Kdepak je ta spravedlnost, pane prezidente???
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-20 14:37
Presumpce neviny a podjaty senat:

Tak jako v pripade Necesany, tak i v pripade Kramny BYLY ZFALSOVANY DUKAZY!
Zfalsovani dukazu je trestny cin zalobce!
Soudce, ktery pracuje dale se zfalsovanymi dukazy se tez sam dopousti trestneho cinu.

Neni divu, ze Kramny vyloucil z podjatosti cely senat, ktery ho poslal - s prihlednutim k zfalsovanym dukazum, na 28 let do vezeni!
Misto toho, aby si senat overil u velvyslance par informaci o deni v Egypte, kde mizi "nestydati" Evropane zahadnym zpusobem, tak pracuje se zfalsovanymi udaji.
Kazdy, kdo je obeti takovychto zfalsovanych dukazu, musi byt okamzite propusten na svobodu!!!
Z
0 # Kedul 2019-09-20 15:07
A co tak falsovany policejni protokol na kterem je vystavena cela rada neprimych dlsich policejnich "dukazu"

NMNM uz bylo i v radi ze pry uchylak smiruje ... a co takhle ty smejde Moravce ze by si vysvetlil pro zamlcujes lavicku a proc uvadis rozmery kabinek o pul metru vetsi nez jsou ty prolhanej smejde ... a ze Mouckova na zaklade tohodle falesnyho dukazu soudi az se ji z nevymachane prolhane huby prasi tak dobry ze ..... no nic ... k213 to nezajima a zajimat nebude ... mohlo to byt dalsi krasne fiasko mafie ... spolu s nahravkou prolhane "znalkyne" absolutni vatrlo kam se Necesany hrabe.... takhle bude jen dalsi sprota medialni pomluva s cilem znicit stezovatele a poskozeneho justicni mafii ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-20 17:18
Jedy v Agrofertu = jedy v potravinach:

Patrně nejviditelnějším projevem sporů bylo, když podnik patřící tehdy do Babišova holdingu Agrofert chemicky zničil v červnu 2015 Radovu úrodu na téměř 300 hektarech polí. Odůvodnil to tím, že Rada pole osel neoprávněně, aniž ho měl v podnájmu. Tehdejší majitel holdingu a ministr financí Andrej Babiš se ke sporu vyjádřil s tím, že „Rada je manipulátor, podvodník a lhář”. Policie o dva roky později Radovo trestní oznámení odložila.

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.