Jste silní a neporazitelní !!

 

Vážení naši členové a ostatní sympatizanti a vůbec všichni, co jste v uplynulých dvou měsících pochopili vážnost situace a nestáli se založenýma rukama !!

Vám všem patří můj vřelý dík a neutuchající obdiv k vaší odvaze, mravní síle, morální převaze a neochvějnosti. To především vy všichni jste skládali svou občanskou životní zkoušku, ve které naprostá většina z vás skvěle a nesmazatelným způsobem obstála. Patří vám za to můj dík a obdiv, ale i obdiv celé civilizované Evropy, zejména pak jejího právního světa.

To díky vám jsem dnes na svobodě, to díky vám a vaší statečnosti musela justice - jako již tolikrát předtím - kapitulovat. Již od starověku je známo - a mnohokrát vyzkoušeno - že proti vůli lidu se vládnout nedá, a to ani značnou silou a fyzickou převahou, která se však pod tíhou pravdy a morální vyspělosti rychle bortí jako domeček z karet.

Byli jsme všichni svědky zběsilé zvůle, o které si možná mnozí z vás mysleli, že je již překonanou kapitolou vzdálené historie. Není tomu tak. A nebude tomu jinak, dokud nebude provedena demokratická revoluce ve státním aparátu tohoto mafiemi ovládaného státu, dokud staré struktury nebudou nahrazeny lidmi zcela novými, nemajícími s předcházejícími režimy (tedy komunistickým a následným bolševicko-mafiánským) nic společného.

Ve srovnání s těmito strukturami jste vy, členové a sympatizanti K 213 bezesporu a bez přehánění nástinem a předvojem nové společnosti - té, ve které chce většina občanů žít, přesto se jí to stále nedaří.

Neboť starého psa novým kouskům nikdy nenaučíš.

 Můžeme jistě analyzovat příčiny, proč se to všechno stalo, proč se to muselo stát a kdo a proč za tím stojí - a také to zcela jistě uděláme.

Přesto, už teď je jisté, že jedním z nejsilnějších lidských pout je kolegialita a solidarita grázlů společně páchájících zlo - a také majících společný strach ze spravedlivé odplaty veřejnosti.

Existuje jen jeden silnější lidský cit - a tím je bezesporu láska. A nemusí to nutně být láska muže k ženě nebo ženy k muži, ani láska otce čí matky k dítěti. Může a je to bezesporu i láska ke spravedlnosti, k pravdě, k životní a občanské opravdovosti, spolehlivosti a čestnosti. Právě mezi lidskou spodinou zjistíte nejlépe, jak jsou tyto city cenné, nenahraditelné a nekoupitelné.

Právě proto jste vy, členové K 213 a ostatní přívrženci zvítězili nad mnohonásobnou početní přesilou dobře placených a skvěle vyzbrojených státních mafiánů, nemajících skrupulí, ani většinových lidských citů.

Ano, na mě byly přes dva měsíce kladeny nároky hlavně spojené s psychickou odolností, ale na vás venku bylo to všechno ostatní - veškerá práce, udržování chodu sdružení i našich stránek, které jsou nejen neocenitelným a jedinečným zdrojem informací, ale přímo - jak nám právě v tomto mezičase sdělila i Národní knihovna - kulturním dědictvím tohoto národa hodným zaznamenání pro příští generace.

Čeho tak asi budou hodna soudní usnesení a rozsudky ať už evidentního psychopata Koudelky z Kladna, anebo jeho ochránců a ochránkyň z pražského krajského soudu ?

Takové papíry už nechtějí ani sběrné suroviny,aby se od nich zaměstnanci neušpinili.

Vám všem, kteří jste chodili na soudy, psali mi do vězení, posílali knihy, noviny, sešity, tužky, salámy - a hlavně to nejdůležitější - naději a posilu - patří můj obdiv a dík. Vy všichni jste vyhráli se mnou. Anebo, chcete-li, bez vás bych to nikdy nemohl vyhrát.

Ostatně, i na toho nejpitomějšího bachaře nutně působí každodenní hora pošty s označením "politický vězeň", srovnatelná - co do objemu - s poštou pro celý zbytek věznice, ve které je 600 vězňů.

V nouzi poznáš přítele a překážky zocelují - to jsou základní dvě pravdy, ktteré pro uplynulé období platily především.

Chci na tomto místě upřímně poděkovat svému zástupci ve sružrení, pan inženýru Štefkovi, který odváděl nadlidský výkon při udržování chodu sdružení, ale i v redakční radě, díky níž naše stránky ani na chvilku nevypadly ze hry, ba naopak, byly po celou dobu v jejím středu. Myslím, že ti, kdo sledovali práci mého zástupce, nemohli přehlédnout ani to, jak ho tato práce skvěle vytvářela a dotvářela a jak na ní za ty dva měsíce vyrostl.

Z nečlenů našeho sdružení pak zvláštní poděkování patří panu Aleši Mičulkovi, který - navíc jako nečlen sdružení - předváděl vrcholy občanské statečnosti a obětavosti, za kterou by se jistě nemuseli stydět ani největší mužové tohoto národa jako Karel Havlíček nebo Jan Hus.  

Nechci ale ubírat zásluhy ani nikomu jinému, kdo přiložil ruku ke společnému dílu a jehož pomoc byla stejně významná a důležitá.

Poděkování patří samozřejmě i našim členkám a sympatizantkám, které mi do vězení posílaly svou ženskou něhu a cit, které jsou v takových situacích velmi důležité a dokazovaly, že jednak i ženy dokáží být velmi statečné a jednak že ony s feminismem skutečně nechtějí mít nic společného, že je pro ně mrtvou a dávno uzavřenou kapitolou. Což je názor i vedení sdružení.

Je radostí být předsedou takového sdružení a moci je representovat navenek. Je mi proto ctí, že tuto funkci zastávám a jsem na ni neobyčejně hrdý. Vaše podpora mě současně zavazuje k tomu, abychom v nastoupeném kurzu pokračovali i nadále, bez ohledu na ztráty a oběti, neboť bez nich žádná opravdová změny, žádný skutečný společenský pokrok možné nejsou.

Pokud jde o naši justici, znovu předvedla to, co o ní dávno víme - a sice že žádná špatnost jí není dost špatná a žádné dno dosti hluboké na to, aby v tomto směru posunovala hranice stále hlouběji a hlouběji.

Přesto, my si myslíme, ba dokonce jsme o tom skálopevně přesvědčeni, že respekt spoluobačnů se získává úplně jinak než tupou silou zbraní a fyzické převahy, zneužívané ne proti těm, kdo společnost ohrožují (tedy proti kriminálním živlům), ale přímo proti společnosti samotné.

Jsme skálopevně přesvědčeni o tom, že k respektu spoluobčanů vede cesta jedině přes mravní pevnost a morální bezúhonnost, přes sílu charakteru - a nikoliv charakter síly - a pokud jde o pracovníky justice, pak také jistě přes odbornou vyspělost, vysoce vyvinuté právní cítění, postavené na vizi přirozeného a neměnného práva, objektivitu, nestrannost a neúplatnost.

A znáte takové soudce ?  

Dva a půl měsíce mě justice cdržela v umělé nečinnosti. Za toto období se nahromadila hora papírů, které se musí bezodkladně - většinou osobně - vyřídit, hora práce, která se neudělal - a mohla a měla - takže i já teď potřebuji trochu času na srovnání osobních věcí, i osobního života. A pak začínají prázdniny.

Pro naše sdružení to ale nebude období nečinnosti či volna, pokusíme se dohnat, co jsme nuceně zameškali.

A uvidíme, jak se nám to podaří.

Jsem ovšem pevně přesvědčen, že při mravní neochvějnosti, které jsem byl v uplynulých dvou měsících svědkem, se to snadno podaří.

Všem, kteří nestáli stranou, nebáli se a podle svých možností přispěli ke společnému boji o lepší společnost s právními jistotami (zatím máme jedinou právní jistotu - totiž tu, že před organizovanou mafiánskou bandou vykonávající u nás státní moc, se nemůže už nikdo z nás být jist ani majetkem, ani životem a osobní svobodou)  ještě jednou z celého srdce děkuji.

Skončila vítězně jedna bitva, válka, kterou vede toto sdružení, aniž by si ji samo vybralo, ale pokračuje dál.

Vaší mravní síly ještě bude velmi zapotřebí.

Jsem na vás hrdý a mám vás všechny moc rád. Dokázali jste v praxi, že vy všichni jste mou skutečnou rodinou, když ta pokrevní, díky zvrácené justici, byla státem dotovanou hloupostí a bezohledností rozvrácena a zničena.

Váš

předseda sdružení

_____________________________