Naše policie se zase chová jak banda uličníků

 

O případu bylo rozsáhle referováno:

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2314

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2315

 

Připomeňme jen, že po podobném postupu našich mafiánských zločinných orgánů státu zemřel např. šestiletý Honzík Rokos – toho zase policie odmítala de facto hledat a nechala ho zcela zbytečně zavraždit jeho vlastní matkou.

Po skandálním excesu policie v případě dětí pana Šeba, se občané začali oprávněně ptát jakým právem se ta firma Pomáhat a chránit (zkratka PACH – jak je policii dnes hanlivě, ale mnohdy právem přezdíváno) takto chová.

„Jakým právem?“ - to je starobylá otázka, kterou respektovali i mocní králové při vědomí, že nelze jednat proti nikomu protiprávně a každý má právo na jasné odůvodnění, proč je v jeho věci postupováno tak, či onak.

Ale doba slavných králů již dávno minula. Dnes máme jen policii, která jedná, jak mafie píská a ta má zase zájem na rozvrácených rodinách, které mj. poskytují i více „materiálu“ pro obchody s dětmi.

Tak i policie na otázku, na kterou samozřejmě seriózně odpovědět nedokáže, protože to prostě nejde, reaguje správně po gaunersky – vykrucuje se a zatlouká – resp. hledá výmluvy, aby nemusela obhajovat neobhajitelné.

Zatím to zkouší tak, že na otázku neodpoví, protože prý byla špatně podepsaná:

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/pach1.jpg

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/pach2.jpg

 

To je ta Kamila Šebová, kterou nyní policie odměňuje falešným pocitem moci za to, že se nechala zlákat k rozbití vlastní rodiny – tedy oslabila životní pozici svých vlastních dětí:

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/sebova.jpg

Vidíme, že páchané zlo se již v tváři odráží a na kráse zrovna nepřidává.

 

Občanské sdružení Spravedlnost dětem na tuto zjevnou zhovadilost v podání příslušných orgánů policie reagovalo dnes výzvou, ke které nelze jinak, než se připojit:

 

Milí přátelé,

pokud jste na svou žádost o poskytnutí informací ve věci pana Šeba dostali také takový blábol jako já (v příloze), tak Vás prosím, abyste žádost o informace poslali znovu na nové adresy - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , - aby si drzí policajti nemysleli, že nás jen tak odpálkují. V textu připojte i své datum narození - to je také jako podmínka v zákoně a jeho neuvedení by jim mohlo opět sloužit za záminku, proč nesloužit veřejnosti a nepomáhat a nechránit. Přiložte také připojený pdf soubor "pcrcelodm.pdf" se sdělením čelákovického vachmajstra o tom, že místo pobytu dětí panu Šebovi nesdělí.

Díky

Luboš Patera

Zmiňované PDF soubory:

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/pcrcelodm.pdf