Petr Cibulka bojuje s českou antidemokracií celý život

 

POZDRAV, PODĚKOVÁNÍ A VÝZVA KE SPOLUPRÁCI!


Vážený pane Stefku!


Od lidí, kteří za nás odmítli kandidovat a kterým proto nedůvěřuji jsem dostal maily s výzvou, abych podpořil ing.Fialu, který za nás rovněž odmítl ke své škodě kandidovat. Přesto to pro vás všechny rád udělám. Z časových důvodů ale nejsem schopen naformulovat text podle mých i vašich představ, protože s celou kauzou nejsem podrobněji seznámen a do voleb to nezvládnu. Pošlete mně prosím na některou z našich adres text, který by pro vás byl vyhovující. Nevím ovšem co s distribucí, protože soudruzi z BIS nám na příkaz nadřízených soudruhů z Moskvy zablokovali před volbami odesílání našich mailů a příchozí maily nám důkladně filtrují. Viz:
http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2010022304


Za této situace by byla distribuce mého prohlášení na vás.

Píšu vám z našeho rezervního mailu, za který ovšem rovněž neručím...

S pozdravem vše dobré všem dobrým se na naši další spolupráci při nápravě věcí veřejných těší

Petr Cibulka


Míla Jebavá
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Přestože jsme Petra Cibulku o podporu zejména nyní našeho pana předsedy, Ing. Jiřího Fialy, oficiálně neprosili, tím spíše si jí vážíme a děkujeme všem občanům, kteří k ní spontánně Pravý blok vyzvali.

Pana Cibulku známe a jeho aktivity sledujeme již dlouhou dobu a nesmírně si ho i jeho práce vážíme, stejně tak jeho nyní deklarované podpory pana Fialy.

Není třeba dlouze popisovat, jak současná politická reprezentace naší země zklamala a kam náš národ dovedla – víme to všichni. Mravní úpadek, rozkrádání svěřeného majetku, nekonečné plýtvání hodnotami všeho druhu a nezodpovědné zadlužování země , nekompetence státní správy včetně naprostého rozkladu justice a tím i práva, stále větší omezování demokratických práv a svobody se vyjadřovat, obchodování s dětmi, mrzačení budoucích generací a tím další oslabování našeho kdysi tak silného národa, z kterého mohou mít prospěch jen zločinné nadnárodní mafie a cizí mocnosti – nikoliv však naši lidé (a o ty nám jde především) – je jen demonstrativním výčtem nejzávažnějších současných problémů, které vládnoucí politici neřeší, protože jejich majetkový zisk, jejich provize jsou jim milejší. To je špatně, špatně především pro náš národ.

Vážený pan Petr Cibulka se s těmito problémy země statečně potýká již desetiletí. Připomeňme za všechno ránu, kterou zasadil starým strukturám z komunistického režimu a tím i jisté pro nás nebezpečné cizí mocnosti zveřejněním svazků StB.

S Petrem Cibulkou nemusíme vždy souhlasit, co se týká způsobu jeho prezentací, ale přesto jeho obrovský přínos pro tuto zemi mu nejde upřít.

Vedení K 213 se rozhodlo před následujícími volbami v ČR vyzvat občany: Nevolte stávající tzv. velké strany – naprosto selhaly.

Vyberte si z jiných stran, jiných politiků vhodné lidi a těm dejte šanci něco u nás konečně změnit k lepšímu. Učiňte tak, co nejzodpovědněji a podle svého nejlepšího svědomí.

Využívejte při tom možnost preferenčních hlasů – volte lidi, kterým věříte, nikoliv stranické mafie!!!

Vedení K 213 se rozhodlo, že bude volit (vzhledem k tomu, že již jsme nestihli založit svou vlastní stranu do těchto voleb) – pana PETRA CIBULKU A JEHO VOLEBNÍ SESKUPENÍ – volební číslo 18.

A toto je rozhodnutí kompletního vedení K 213, protože se podařilo přece jen s naším panem předsedou, Ing. Jiřím Fialou (ač je vězněn) tuto otázku konzultovat a můžeme nyní prohlásit, že  toto je tedy jednomyslné stanovisko vedení K 213.

V Košíku dne 26. května 2010

 

Ing. Jiří Štefek

mluvčí K 213