Co je pro zvěř zakázáno, pro oponenta naší justice se hodí

 

Tak tedy, na pana inženýra Fialu byla uvalena protiprávně vazba a nyní je  držen ve věznici v Ruzyni. Ano, přesně tam, kde již trávil Vánoce roku 2003 pro údajný únos vlastního dítěte, který měl spočívat v tom, že se svým chlapcem  navštívil před svátky  prarodiče. Pak ho však po měsíci museli pustit a dokonce zprostit veškeré této fanatické feministické obžaloby! Noviny tehdy psaly o průlomovém rozsudku a vypadalo to, že už podobné excesy justice nebudou v naší společnosti možné. Bohužel, není tomu tak. 

Nynější vazbu pana Fialy zdůvodnil totiž kladenský soudce Koudelka  § 67 odst. a) trestního řádu:

 

 

  

 

A sami můžete posoudit, jak se v tomto případě důvodnost vazby shoduje se zákonem! Prostě, předseda K 213 vyzval soudce Koudelku, aby mu doložil, proč je jeho soud příslušný věc soudit. A ten  ho místo férové a soudce hodné odpovědi rovnou zavřel. Co si to občan „dovoluje“ našeho soudce žádat, aby něco doložil, byť by to bylo sebevíce logické a v souladu s právem, že?

 

 

 

 

 

Podobné dráty, jako vidíme na zdech věznice v Ruzyni, se nesmí podle zákona používat ani proti zvěři. Pro kritika justice (a navíc formátu  předsedy K 213 - pan Fiala ovládá např. pět světových jazyků a nad to nikdy nic špatného neudělal)

jsou  však v naší údajně demokratické společnosti a neméně údajném právním státě více jak vítaným prostředkem nátlaku na nepohodlné osoby.

 

 

Bez zajímavosti jistě není ani skutečnost, že justice takto zuří právě po sérii stále otevřenějších a stále více k jádru problémů směřujících článků na našem informačním serveru K 213  uveřejněných v posledních týdnech a po obrovském úspěchu vystoupení našeho předsedy v Senátu Parlamentu ČR toto úterý.

 

Pan Fiala je nyní úplně oddělen od světa a patrně mu bylo znemožněno i zvolit si právního zástupce podle své volby. Nevíme tedy, co se s ním nyní za ostnatými dráty s žiletkami vlastně děje. Vzhledem k tomu, že již jeho uvěznění bylo protiprávní a vzhledem ke vzteku kolem sebe nyní kopající justice,  je možné  jistě všechno.

 

Patrně si doufají, že umlčením předsedy ostatní oponenty zastraší. Není tomu tak.

 

Vedení K 213 nyní zvažuje a organizuje adekvátní odpověď na evidentní a do nebe volající další justiční zvůli. Bolševické Kladno si musí uvědomit, že již není protěžovanou ikonou „všemocné strany“ a tamní justice pocítí důsledky svých zločinů, ke kterým se propůjčila!