Diskuse je tu !!


Vážení členové K 213, vážená zájem o diskusi mající veřejnosti,

díky našemu brněnskému kolegovi máme již nyní k dispozici provizorní - leč fungující - diskusi. Najdete ji na adrese
  http://blueboard.cz/kniha/c98k73v22bfxf0srbmr4f3drru3c5f :

nebo snázeji :
                

www.k213.eu/diskuse


(Opět doporučujeme přepsat tuto adresu do vyhledávače ručně).

Ano, to je na šampáňo !!

Tímto končí závislost všech, kteří se chtěli k problémům vyjadřovat, na jiných serverech - napříště už budou nacházet na serveru vlastním duchovní plody hojně rozprostřené a v dostatečné míře.

Našim členům budeme vstup do diskuse, který je pod přiděleným jménem a na heslo, umožňovat samozřejmě automaticky, ostatním na požádání - poté, co se nám představí a o registraci požádají.

Diskusi bude sledovat náš admin, a to zejména bedlivě ty, které osobně neznáme a nejsou členy sdružení, protože nepochybujeme o tom, že se situaci bude snažit zneužít celá řada těch, kteří by rádi jen škodili a jejichž způsoby dobře známe z diskuse, dokud ještě byla zcela volná - což, jak se ukázalo, nebylo opravdu možné. Tyto - patrně placené a zaúkolované - živly dokázaly tuto diskusi skutečně rozvrátit a zneuctít tak, že tam už potom nikdo slušný diskutovat nechtěl a vedení sdružení chodily desítky žádostí od našich členů, abychom takovou diskusi radši ukončili, protože je leda pro ostudu - což byla.

Teď už by to nemělo být možné a i když budete mít všichni právo zvolit si svou přezdívku i přístupové heslo, tato hesla budou adminu, a tedy i vedení sdružení samozřejmě známa a pokud se bude chtít někdo chovat výše popsaným způsobem (nechceme nikoho jmenovat, ale skoro všichni víme, kdo to  skoro výlučně dělal, zejména poté, co byl ze sdružení vyloučen), bude mu v přístupu zabráněno.

Zatím tedy spouštíme tento - řekněme - zkušební - provoz, do budoucna - jakmile bude připravena celková rekonstrukce stránek - se počítá s tím, že diskuse bude normálně součástí hlavních stránek a bude na nich zobrazena jako samostatná rubrika.

Našemu brněnskému kolegovi patří vřelý dík jak vedení, tak i celého sdružení K 213 - a konečně i veškeré veřejnosti, mající o seriozní diskusi opravdový zájem.

Za sdružení

Ing. Jiří Fiala
předseda
_______________________________

Ok. Na iustinu se diskutuje jenom s Mesznerem a ten má teď plnou hlavu jeho Panenky Marie Kovářové. Hlavně tabulku i když je hnusně bezestropní a nepřipouští vůbec střídavou péči. Jen otec platič nebo vězeň. M.
______________________________

Aby ten LM nezačal třeba tohle: Platit,platit ,platit do roztrhání těla za císaře pána a jeho rodinu.
M.
______________________________
 Děkuji a ještě mne napadá, že petice za reformu justice
by měla být povinnou součástí každého písemného podání
k soudu jako příloha, aby si ji také naši soudci přečetli
a věděli, co se na ně chystá.

K
______________________________
Jirko,

je to super, na diskusi Iustin už nechodím, jsou tam jen bezvýznamné tlachy.
Až dodělám stránky aspon na 50 %, tak ti napíšu dopis k zveřejnění. Konečně vylezu z díry a pojedu proti femo -fašistům veřejně, však to posoudíš sám. M
______________________________