Dvě výpovědi o šílenství české justice

 

Nahrávka první:

Otec nakonec děti do péče získal a vychoval je, protože matka o jejich výchovu nestála, děti jí byly na obtíž. Přesto nemohl bolševicko-feministický systém tuto skutečnost strávit. Soudy a sociální pracovnice se dál snažily všemožně svěřit malého chlapce a holčičku matce. Děti byly za to, že přilnuly k otci, šikanovány učitelkou ve škole, stavěny před celou třídou na hanbu, posílány do blázince, apod. Nakonec všechno dopadlo ještě dobře, ale na lživost, nepřirozenost, nelogičnost a dokonce naprosté šílenství tzv. opatrovnického systému nezapomenou ani děti,  ani jejich otec patrně do smrti:

http://ley.cz/k213/sestrih1.avi

 

http://ley.cz/k213/sestrih1.avi

http://www.edisk.cz/stahni/15432/sestrih1.avi_7.01MB.html

http://www.edisk.cz/stahni/15432/sestrih1.avi_7.01MB.html

 

Nahrávka druhá:

Manželka odešla od rodiny za milencem a malé dítě nechala otci doma. Ten ani netušil, kde se matka toulá , a tak se poctivě a pečlivě o prcka staral sám. Asi po měsíci si pro dítě přijela policie i s manželkou a služebním policejním psem !!!

Tatík dítě vydal (ani mu nic jiného nezbývalo), ale protože dobře věděl, co je matka zač, snažil se dítě znovu získat do péče prostřednictvím soudu. Avšak soudní znalci tlachali cosi o „biologické hodnotě matky“ a soud matce také dítě bez reptání brzy na to svěřil. Měsíc po rozsudku dítě zemřelo. Matka ho opustila a nechala samotné v domě, kde uhořelo. Zjistilo se mj., že dítě před tím požilo alkohol. Soudci a znalci, kteří za tu tragédii mohou, dál soudí a dál píší obdobně bláznivé a hlavně ničím nepodložené posudky, podle kterých osobnost matky prý je a byla perfektní:

http://ley.cz/k213/sestrih3.avi

http://ley.cz/k213/sestrih3.avi

http://www.edisk.cz/stahni/37265/sestrih3.avi_2.91MB.html

http://www.edisk.cz/stahni/37265/sestrih3.avi_2.91MB.html

__________________________________