Za co vyletěl sociální pracovník

 Pro naše čtenáře jsme připravili sestřih z posledního soudního jednání ve věci americko-českého páru a zpětně, když jsme ho nyní poslouchali, jsme zjišťovali, jak je opravdu zajímavý. Víc než jsme si mysleli.

Jistě nepřehlédnete zejména nevěřícný úžas právní zástupkyně matky a její dodatečnou snahu, stejně jako snahu soudkyně,  z pracovníka OSPOD doslova vyrazit opačné stanovisko nebo aspoň tohle potvrzení pokud možno nějak zmírnit či zneutralizovat.

Více hledejte na :

http://ley.cz/k213/za_co_letel_soc_pracovnik.mp3



http://ley.cz/k213/za_co_letel_soc_pracovnik.mp3

nebo též na :

http://www.edisk.cz/stahni/75078/za_co_letel_soc_pracovnik.mp3_11.31MB.html



Jen na okraj dodejme, že záznam také dokumentuje úroveň (zejména morální, ale i intelektuální) současných pracovníků ministerstva vnitra, kde matka (lhářka) díky protekci sahající až hluboko do koministických dob,  dnes pracuje. A dokonce byla  vyslána reprezentovat naší republiku do Bruselu, kam má být vyslána na dlouhodobý pobyt (i proto se potřebuje rychle rozvést, jinak by totiž musel jet manžel s ní).

A to ještě zjevně jablko nepadlo daleko od stolu, protože matka matky, Svatava Vronská, též dlouhodobá pracovnice ministerstva vnitra ještě z dob komunistického režimu, jejíž doslova sprostotu a ubohost jsme již zdokumentovali  dříve (viz Šťastně unesené dítě, apod. ) např. videozáznamem a fotoreportáží na 

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1841

 

je v současnosti (představte si !!) starostkou v Kostelní Lhotě, což je docela velká vesnice na silnici z Prahy do Poděbrad, nedaleko Nymburka.

Chudák Američan, když se ženil, vycházeje z amerických poměrů, vůbec netušil, že na našich ústředních orgánech a v samosprávě obcí nepracují ti nejlepší z nejlepších - jako je tomu v Americe - ale většinou společenský odpad, přežilý a přežívající z doby komunismu. Jeho úžas v současnosti proto nezná mezí.
_____________________________

Zdravím, pane Fiala,

až budete znovu s tím Američanem, tak mu prosím vzkažte, že se zájmem sleduji jeho případ. A pokud mu to bude malou útěchou, že i já mám za tchýni takovou ropuchu a moje "empatická" žena taky lže, až se práší.

Zdraví Š.
_____________________________

Ahoj Jirko, posílám Ti malý příspěvek:
 
OSPOD(e), ospode, kam tě kdo dovede? Průsery na celostátní úrovni jsou již nezahladitelné a nápravy nikde. Ovšem návrh by zde byl. Co třeba zveřejňovat podrobnou minulost úředníků nejen z Ospodu?
Disponuji "zážitkem" s jednou bývalou svazačkou - nyní vedoucí OSPODu.  Rodičové se měli dohodnout, jak si rozdělí starost o dítě o prázdninách. Přede mnou tato vedoucí a bývalá svazačka, přestože rodičové
měli nahlásit termíny péče o dítě o prázdninách - tato přede mnou, jako svědkem tatínka - předem sdělila, že se přikloní na stranu matky a podpoří návrh, který matka navrhne !!
Dostalo se z mé strany upozornění této vedoucí OSPODu, čeho se svým vyjádřením dopouští, chtěla na tatínka a mne volat Městskou Policii !! Tož tak !!  Vážení soudruzi a Svazáci nejen z OSPODu. Pořád po socialisticku přemýšlíme a jednáme a nikdy jinak. Neboť starého psa, novým kouskům nenaučíš... V česku to platí dvojnásob.
- A -
_____________________________