Dárek státního zastupitelství k 20. výročí sametové revoluce.

Aneb : Samet s námi zamet !!

Krádež miliardy policie nevyšetřuje, pana Fialu ano. A jak ráda !!

Dnešní ráno strávil pan Fiala na svém domovském policejním okrsku v Křinci. Policie po něm chtěla vědět, kdo napsal článek o Heleně Vondráčkové a dále využila příležitosti, aby sdělila "novinku" - tedy "usnesení o podezření", a to opět z již tradičních trestných činů, ve kterých se pan Fiala stal uznávaným  odborníkem  - pohrdání soudem a útok na státní orgán.


K trestnímu oznámení Heleny Vondráčkové a spol. policii stačilo, že pan Fiala nepopíral, že článek napsal sám a že si za ním stojí.

http://k213.files.wordpress.com/2009/11/vondr_to.jpg

Novinka v trestním stíhání - "sdělení podezření". Nese nepřehlédnutelné datum - ani ne 14 dnů po vznesení námitky podjatosti Městskému soudu v Praze, přitom oba skutky, pro které je pan Fiala viněn, se staly na jaře, tedy v březnu a květnu letošího roku. Tehdy je kupodivu nikdo nevyšetřoval, resp. za trestné činy nepovažoval, nyní - po půl roce - naráz ano. Asi se to příslušné státní zástupkyni rozleželo v hlavě. Co jiného, že ?


http://k213.files.wordpress.com/2009/11/sv_3.jpg


http://k213.files.wordpress.com/2009/11/sv_4.jpg

Vyjádření pana Fialy k jednotlivým skutkům nepostrádá nejen právní erudici, kterou policejní dokumenty jinak postrádají zcela, ale ani vtip.


http://k213.files.wordpress.com/2009/11/sv_1.jpg


http://k213.files.wordpress.com/2009/11/sv_2.jpg

Ještě zajímavější nežli protokoly související s trestním stíháním je doklad, ležící rovněž na policejním stole, který zůstal nepodepsán. Stojí na něm, že státní orgány podmíněně tato trestní stíhání zastaví, pokud se pan Fiala ke sděleným zločinům přizná.  Takový postup OČTR ovšem nelze vysvětlit jinak než jako poměrně průhlednou fintu, kdy ani po letech trestních řízení nejsou schopny panu Fialovi žádnou vinu prokázat, a tak zkusily, jestli se k tomu pan Fiala nepřizná sám s tím, že mu to jakoby prominou. Což otevírá ďábelskou kombinaci - vyhnout se trestním soudům, které jsou justici zjevně stále méně přijemné a které prohrává jak na běžícím pásu a které tedy ze zjevných důvodů dál organizovat nechce - a vyměnit je za "přiznání" pana Fialy (výměnou za relativní klid, neboť koho by neustálé trestní stíhání už neunavilo, že ?), jež by se potom dalo široce a dalekosáhle rozvinout a  všestranně využít.


http://k213.files.wordpress.com/2009/11/sv_5.jpg

Pan Fiala o žádné "milosti" justice při vykonstruovaných trestních stíháních zjevně nestál.
_________________________________

Jirko, nechápu pana podpráporu, co se čílí, v nejmenované obci naši spoluobčané seřezali patrolu Pomáhat a chránit kradenýma latěma, a ti byli rádi že uchovali holý život. Neznám přesnosti, byl jsem zaměstnám pohřbem matky a následnou administrativou. Kladu si otázku, co tak se trochu začoudit a přitvrdit? O.
_________________________________

Dneska se mě ten policajt ptal, jak to skončí, když mě takhle furt pronásledují a nedají mi pokoj. Tak mu povídám, že to bude trvat do té doby, než se něco vážnýho stane. A pak se začne hledat viník.
J.
Jo, a ještě mi říkal, jak je rád, že takoví lidi, kteří se do nich pustili, vůbec jsou. Že aspoň někdo.
_________________________________


   Zdravím, pane Fialo,

    S rozhořčením sleduji, jak Vás soudní zvůle pronásleduje a snaží se mstít. Ne vždy to státní zastupitelství  včas zamítne a jste vystaven policejní šikaně. Bohužel, neschopná a nevzdělaná policie (justiční stráž) nemá ve svých řadách asi žádné osoby, které jsou schopny se  postavit zvůli a odmítnout provádět zjevně nezákonné příkazy. Například jsem netušil, že zákon zakazuje opustit soudní síň oknem.
    Odborný profesní výkon od policie předem neočekávám. Co však nemohu pochopit, hrubé chyby  ve shodě podmětu a přísudku. To jsou u policie maturanti? Nějakou interpunkci a velké písmeno bych přešel, ale předpokládám, že to je stále učivo prvního stupně základní školy.
Našel jsem publikovaný rozsudek týkající se  dětí únoskyně Pavlové. Podobné chyby v rozsudku mě velmi překvapily. Přepsala ho asi zapisovatelka, ale soudkyně ho buď nečetla nebo neumí gramatiku.

    Doufám, že velká odbornice Pavlová se dále  k mezinárodnímu soudu nedostane.  Je možné sdělit posuzovacímu orgánu námitky, aby se nemohli vymlouvat, že o jejích skvělých činnech nic nevěděli? Myslel jsem, že pro tu funkci je nutná morální intergrita. To velký detektiv Nečas se Sezemským nic nevyšetřili za cca 10 měsíců a Pavlová to vzdala sama? Skutečně úžasní odborníci a osoby na svém místě.
 

S pozdravem

A.
________________________________

Jirko, samosebou nejdou ty křivárny jako miliardový schodek a bordel v justici stále obhajovat. Je to jen otázka času. A bude jen na nás zda necháme viníky bez trestu. O.
________________________________

Taky si myslím. Jen blázen udělá stejnou chybu dvakrát. Když Havel vyhlásil silnou tlustou čáru, moc se mi to sice nezdálo, ale říkal jsem si, že asi ví, co dělá. Dneska už vím, že buď věděl houby, anebo to sice věděl, ale dostal za to dobře zaplaceno - třeba svou slavománií. Jedině hlupák si nechá nepřítele v zádech a jedině naprostý zoufalec se bude opírat o státní aparát minulého režimu - zatímco jeho skuteční příznivci budou někde živořit na okraji společnosti, jako živořili předtím. J.
________________________________

Jiří Fialo, velmi se podivuji, že Ti nedají pokoj. Vždyť čím více Tě pronásledují, tím více Tě nechtěně vyškolují v právech a stáváš se tak opravdovým znalcem práv tohoto státu a velmi silným konkurentem
 
policejním vyšetřovatelům, státním zástupcům, soudcům. Svoje znalosti v oblasti práva jsi již přece několikrát prokázal.  Oni  akorát poukazují na svoji tupost, hrubé právní mezery a to vše zcela otevřeně
 
a bez nátlaku. Sami se vystavili veřejnosti na odiv jak moc jsou hloupí.
 
- A -
_________________________