Justice nikdy nezklame ...

Pokud jde o zbabělost, tupost, lenost,pohodlnost a vzájemné krytí zvěrstev, pak justice ještě nikdy nezklamala. V tomto oboru je na ni opravdu spolehnutí.

Přebíráme odpověď pana Fialy státní zástupkyni (shodou okolností taky Fialové), která odmítla stíhat soudce Janka, neboť se prý nedopustil trestného činu,  a když se panu Fialovi nelíbil jeho rozsudek, měl se prý odvolat.

 

OSZ P-1

 

Mgr. Karolina Fialová

 

 

 

K č.j. O Zn 458/2009

 

 

 

 

 

Vážená Karolíno Fialová,

 

ačkoliv se jmenujete stejně, je zcela evidentní, že mezi mnou a Vámi je rozdíl asi takový, jako mezi Univerzitou v Princestonu a Zvláštní školou ve Vršovicích.

 

Pochopila jste z toho trestního oznámení aspoň to, že ve věci byl – a to už před třemi roky (!!) - vydán mezinárodní rozsudek, kterým byl vázán nejen ten hňup Janek, ale samozřejmě i městský soud ?

 

Pochopila nebo ne ?

 

Pokud nepochopila, pak jste evidentně retardovaná husa, která neměla nikdy žádná práva vystudovat, a to dokonce ani ta v Plzni.

 

Pokud jste to pochopila, pak zase já nechápu, proč mi píšete jakési přitroublé cancy o odvolání se proti rozsudku, se kterým jsem nebyl spokojen . Co bych se, vy vypatlaná huso, donekonečna odvolával proti rozsudku, který vůbec neměl být vydán, protože soudce byl vázán dávno vydaným rozsudkem mezinárodním ?

 

Co bych se odvolával, když mému odvolání bylo dávno vyhověno, a to před mezinárodním soudem ?

 

Slyšela jste někdy o soudu ve Štrasburku ?

 

Pokud ano, tak co ?

 

To, že po vítězství u něj se bude účastník řízení odvolávat proti nějakým šmudlům z horní dolní, kteří by sotva našli Štrasburk na mapě ?!!

 

Takže pokud jste to nepochopila, jako že je vidět, že ne, tak speciálně pro Vás, vy tupá krávo , opakuju :

 

Janek byl vázán mezinárodním rozsudkem, který nerespektoval. Proti takovému jednání se neodvolává, ani není předmětem výkonu soudcovské pravomoci (jak si naprosto zcestně myslíte), takové jednání je naplněním skutkové podstaty trestného činu pohrdání soudem, a to soudem mezinárodním, v současnosti nejvyšší odvolací instancí, která v české justici existuje.

 

Už je to jasné ?!!

 

Pokud ne, zaplať te si školení, kde to speciálně Vám dovysvětlím.

 

A teď Vám sdělím, co budete dělat dál :

 

Především si necháte od cesty Vaše zjevně přitroublé právní vývody, hodné tak Horáčka ze třetí bé, a hlavně se už nikdy nebudete pokoušet sama myslet, protože bez mozku to rozhodně nejde. Předáte případ k šetření policii s tím, že Janka předvolá a vyslechne, jaké měl důvody k porušování pro něj závazného mezinárodního rozsudku.

 

Ať měl důvody jakékoliv (lenost, zbabělost, hloupost, pohodlnost, kariérismus, apod.), je to v podstatě jedno, protože neznalost zákona neomlouvá. Takže mu nějaká policajtka (pokud možno vyšlá aspoň ze školky) sdělí obvinění z pohrdání soudem.

 

A pak to zase vrátí Vám, a pokud byste nevěděla, jak se píše obžaloba, tak Vám ji napíšu – pochopitelně s tím, že za ten den mi předáte také poměrnou část svého platu, který dostáváte zjevně za nic.

 

Je to už jasné ??!!

 

Pokud ne, vyjasním Vám to osobně.

 

Krom toho počítejte s tím, že si Vaše vysvětlení nestíhání kriminálníka Janka přijdeme rozhodně natočit na kameru, abyste se svými stupidními vývody mohla blýsknout před širší veřejností.

 

Jinak konstatuji, že ničím nevybočujete z přitroublého průměru pražských státních zástupkyň, takže pokud vydržíte – a pokud do roka nepřevezmeme justici my – můžete to dotáhnout až na Veseckou. Blbá jste na to bezesporu dost.

 

Bez pozdravu

 

 

 

Ing. Jiří Fiala

____________________

Nechápu, Jiří, proč zrovna ty máš suplovat činnost těch obrovských miliardových Justičních paláců v Brně nebo v Kroměříži. Lze to naše právo ještě brát vážně? Myslím, že ten průser v Plzni byl jen třešničkou na tý sračce, která se nazývá Ministerstvo spravedlnosti ČR.

___________________

Holt to na někoho čekalo 20 let. A asi se pro to hodím. Každý máme na světě svůj úkol, svoje poslání. Já - holt - tenhle.  JF

__________________

___________________