Radnice v Nymburce - úroveň úředníků a rovnost občanů před zákonem

Po dvou měsících pokračuje druhým dílem reportáž natočená ve spolupráci s Justičním kanálem na nymburské radnici. Šlo o to, že nymburská radnice odmítla převzít oznámení přestupku soudce Krejčíka a tento přestupek řešit. Na vyřízení první stížnosti si vzala dva měsíce. Na jejich konci rozeslala formální, alibistické a v podstatě nic neřešící odpovědi stěžovatelům, ze kterých vyplynulo, že pan starosta instruoval úředníky, aby podobné záležitosti vůbec nevyřizovali a na maily neodpovídali.

Pan Fiala ho na základě těchto skutečností vyzval k rezignaci a když s ním chtěl promluvit na kameru, pan starosta se náhle roznemohl a neví, kdy se uzdraví.

Rozhovor s úřednicí kontrolního odboru Městského úřadu v Nymburce, který ve skutečnosti nic nekontroluje a jeho práce spočívá v přebírání přihlouplých stanovisek kontrolovaných úředníků, jež ještě před kamerou rychle utíkají, zaznamenal pro naše čtenáře a diváky redaktor Justičního kanálu.

http://www.justicetv.eu/report/obr/2nymb05.jpg


Společnou reportáž Justičního kanálu a K 213 naleznete na adrese :

http://www.justicetv.eu/report/nymburk2.htm

_________________


JUSTIČNÍ KANÁL
... sledujte výkon práva v českých zemích ...

Nymburská rovnost občanů před zákonem

Reportáž : Nymburská rovnost občanů před zákonem - díl první

v Košíku, Praze a Bělči, 09.08.09

Reportáž z návštěvy pana Fialy na Městském úřadu v Nymburce tuto středu spolu se „zázračnými“ metamorfózami tamních úřednic, které před kamerami podaly výkon, po kterém jistě musely být nejméně dvě hodiny omývány, právě uvedl JUSTIČNÍ KANÁL:


http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1634

________________