Pozvánka na soud

 

Je to na Městském soudě v Praze (Spálená ul.) v tuto středu, tedy 16. září 2009, v 10:45 hod., číslo dveří 105 – II. patro.

 

Jde o jednání v opatrovnické věci našeho kolegy, M. Satrapy. Senát Ivany Hasalové, který věc projednává, již dva roky nedokázal nejen pohnout s meritem věci, ale v podstatě se k němu ani vůbec nedostal, když se celou dobu místo konstruktivního právního počínání věnoval osobní válce s naším předsedou, panem Ing. Jiřím Fialou, který pana Satrapu zastupoval.

Ano, neuvěřitelné dva roky, strávil ten senát Městského soudu v Praze hledáním způsobu, jak Mirka Satrapu zbavit zástupce, kterého si zvolil, a který byl připraven ho opravdu kvalitně hájit bez ohledu na své osobní zájmy a obavy o kariéru (na rozdíl od běžné praxe většiny současných právníků). Nad to, kromě ještě stupidních a primitivních urážek vůči našemu panu předsedovi, Ing. Fialovi, neučinil senát Hasalové ve věci za dva roky prakticky nic. A to prý není vůbec podjatý a je na úrovni soudit!!!

Nakonec, když senát Hasalové po několikáté změnil i svůj vlastní „právní názor“, pana Fialu ze zastupování vyloučil, čímž ale udělal patrně zásadní chybu.

Přirozeně nenecháme pana Satrapu na holičkách, naopak. Takto se u nás soudit nemůže. Ve středu na jednání budeme a zřejmě to bude i velmi zajímavé... Přijďte se tedy podívat a podpořit správnou věc.

________________

Více o případu Satrapa naleznete na adrese :

http://ley.cz/profem/

 

http://ley.cz/profem/

 

_______________