Trest za vydechnutí nepřítele - nové trestní stíhání

Nedáš - dostaneš ! Prastaré hokejové heslo platí v reálném životě samozřejmě rovněž. A tak na následujícím příkladu lze názorně vidět, jak se nevyplatí nechat nepříteli vydechnout a nezaměstnávat ho novými událostmi či blokádami.

Nepřítel samozřjemě vydechnutí využíje ne k tomu, aby byl rád, že má na chvíli klid, ale k tomu, aby se znovu sešikoval a razantněji zaútočil - a zkusil, zda se mu náhodou tentokráte nepovede to, co se mu nepovedlo už asi 70x před tím.

A tak pouhých pět dnů po odvysílání pořadu "Buď hodná, nebo mi Tě vezmou !" bylo zahájeno nové trestní stíhání našeho předsedy za - skok z okna a rvačku s justiční stráží, která ho následně napadla. Tedy za výkon spravedlnosti u soudu, který pohrdal mezinárodniím rozsudkem a za sebeobranu při napadení ozbrojenou přesilou. 

To, co v březnu, ihned po události, bylo jen přestupkem, je naráz už dvěma trestnými činy.

Nové trestní stíhání pana předsedy bereme jako bezmocný vztek státních struktur nad nevydařeným záměrem reportáže "Buď hodná.."., jejímž pravým a nezastíraným smyslem bylo ze sestříhaných obrazů sestavit obraz předsedy K 213 jako naprostého blázna a diksreditovat ho před veřejností.

Obrovský ohlas, který však reportáž způsobila a který předčil i naše očekávání, dokázal, že český divák a čtenář za léta totalitních režimů už navykl číst mezi řádky a že si to podstatné z pořadu přeci jen odnesl. A tím bezesporu je neohrožená odvaha bojovat za svá práva a práva svých dětí i nerovný boj s obrovskou přesilou státního aparátu bez ohledu na to, má-li kdo momentální reálnou naději na vítězství.

Neboť proti špatnosti a zlu se vyplatí bojovat kdykoliv. A přesně to diváci ČT z pořadu pochopili. A ve svých četných ohlasech dávali nepokrytě najevo.  A to rozezlilo už beztak nervozní státní struktury natolik, že zahájily nové trestní stíhání. To je konečně také jediné, co umí.

Jsme přesvědčeni o tom, že jako už tolikrát předtím ve svých důsledcích povede toto vykonstruované obvinění jedině k větší slávě a popularitě sdružení K 213 a jeho současného předsedy. Neboť už staří Římané věděli, že pronásledování nevinných vždy vede jen k jejich větší slávě.

Touha žít v klidu a míru se u nás zatraceně nevyplácí. Odpad pracující ve státních službách - a až na výjimky tam nikdo jiný nepracuje - si to totiž vysvětluje jako slabost nepřítele.

Tentokráte byla tato "slabost" dána sezónními pracemi v alejích, které musely být hotovy vždy ze dne na den, aby je sekání příkopů traktorem neponičilo.

Náš pan předseda dal samozřejmě alejím přednost před zorganizováním nové blokády MsP, kterou ministryni spravedlnosti slíbil. Na slib nezapomněl, jen nové stromečky považoval za důležitější nežli starou strukturu.

Nové trestní stíhání je tedy trestem za několik týdnů usilovné práce od rána do večera často za úmorného vedra při údržbě alejí veřejné zeleně podél cest, o které se sdružení K 213 zavázalo pečovat. Neboť jsme si jisti, že pokud bychom MsP zablokovali podle původního plánu, tohle trestní stíhání by vůbec nezačalo a státní struktury by měly jiné starosti.


http://k213.files.wordpress.com/2009/08/ts_1.jpg


http://k213.files.wordpress.com/2009/08/tj_2.jpg

http://k213.files.wordpress.com/2009/08/tj_3.jpg

U sdělení obvinění nelze přehlédnout shodu jistě čistě náhodnou :

Obvinění bylo panu předsedovi doručeno na narozeniny jeho mladšího syna a předvolán byl na narozeniny svoje, neboť není jistě příjemnějšího prostředí k oslavě nerozenin nežli sklenička s přihlouplou policajtkou.


http://k213.files.wordpress.com/2009/08/ts_4.jpg

http://k213.files.wordpress.com/2009/08/ts_5.jpg

____________________

 Pane inženýre,
                               velice mě "pobavilo", když jsem si přečetla, jak Jste dostal TO k narozeninám vašeho mladšího syna a ke svým narozeninám. K tomu sděluji svou zkušenost s MS Praha a senát Dr. Muzikáře / autor publikace - Dědické právo - / mi v Usnesemí sdělil, že neexistují žádné cenové předpisy ohledně prodeje nemovitostí , popírá cenový předpis na př. 526 / 1990 a další, prakticky vydávané každým rokem a cenové mapy.

Až půjdete demonstrovat před MSp, dejte vědět, ráda se zúčastním. To, že soudci chrání komunistické zloděje , protože jsou to členové stejné rudé mafie, to už vím dávno, ale nějaké řešení, ikdyž o tom píše soudce Správního soudu, je jen plácnutí do vody. Oni bohužel i ti mladí absolventi PF, jsou většinou z komunistických rodin, protože normální člověk se tam nedostane. Podívejte se na naše vládní představitele a poslance: jsou to absolventi PF, VŠE, a lékařských fakult, samé privilegované fakulty, kam se normální smrtelník jen obtížně dostává. Zdraví  Marie

___________________
Prave som docital tu policajnu "husacinu" a preposielam Vam podobnu
"chujovinu" policajneho organu zo Slovenska :-) aa
__________________