Soudy na červenec

 

Čtvrtek, 2. července 2009 - OS Praha 5 - Smíchov, budova B, přízemí, od 10 hodin -  Cicholští - pokračování kauzy únosu a údajného týrání dítěte. Zatykač na matku.  Úřady těmto rodičům dítě napřed ukradly, poté - aby toho nebylo málo - je ještě obvinily z jeho týrání. Vynikajícím způsobem obžalované zastupuje mgr. Kutěj.

Čtvrtek, 9. července 2009 - KS v Praze - Smíchov, budova A, č. 11, II. patro, od 13 hodin - již jen vynesení rozsudku ve věci pana Dočkala, pacienta, který utrpěl pracovní úraz (spíše atentát na svou osobu). Vše nasvědčuje tomu, že se ho lokální komunistická mafie ve Svitavách skutečně chtěla zbavit (nebo se mu alespoň pomstít za aktivity v OF) - o to překvapivější bylo poslední důkazní řízení, kdy se soudkyně netajila svým názorem, že příčinnou souvilost mezi úrazem a poškozením pacienta - na rozdíl od soudu 1. stupně - zřetelně vidí, takže lze očekávat rozhodnutí přesně opačné než jaké padlo v prvním stupni. Viditelně vzteklý advokát protistrany Ježek nemohl udržet na uzdě své vášně, když se mu zhroutil domeček, který pracně celá léta ve spolupráci s místními mafiány konstruoval, aby panu Dočkalovi nemuseli platit dorovnání do platu, které mu ze zákona náleží. Přijďte si proto poslechnout, jak si senát  soudkyně Burianové s tímto oříškem poradí.

V úterý, 14. červenceod 9 hodin na Míčánkách soud náš kolega a člen Béďa Pech, místnost č. 2.313. Soudkyně Nykodýmová z OS P-10 proslula tím, že namísto aby řešila podané návrhy, soustředila se výlučně na boj se zmocněncem otce, p. Fialou, kterého se rozhodla vyloučit za každou cenu, a to i jako zmocněnce sdružení Spravedlnost, což jí zákon neumožňuje. Rozhodně stojí za zjištění, zda tato sveřepá paní má nějaký vztah ke smutně proslulému ústavnímu soudci Nykodýmovi. Přijďte se proto podívat !!

V pátek, 17. července 2009
vyrazíme zase všichni do Plzně ( toto město s mafiánskou justicí nás přitahuje jako med vosy) , kde se u Okresního soudu Plzeň - město budou projednávat návrhy otce, p. Berana,  na výkon rozhodnutí ohledně předávání syna, kterého matka svévolně, a dosud zcela beztrestně, nepředává tátovi, i když jí to ukládá pravomocný rozsudek. Soud začíná od 9 hodin v místnosti č. 10, budova soudu je hned kousek od nádraží a nelze ji přehlédnout.

A ještě se ve středu, 29. července 2009 chystáme do Domažlic, kde má soud naše kolegyně Týna. Podrobnosti budou ještě doplněny.