Rozhodný protest proti posunutí předvánočního hapenningu v Teplicích

 

ROZHODNÝ PROTEST SDRUŽENÍ K 213 PROTI ZMAŘENÍ PŘEDVÁNOČNÍHO

 

HAPENNINGU V TEPLICÍCH A PROTI ODLOŽENÍ POTRESTÁNÍ OHAVNÉHO

 

ZLOČINCE LUBOŠE PATERY AŽ NA LEDEN.

Vážená paní
JUDr. Jana Kurešová
pověřená vedením Okresního soudu v Teplicích

 

 

Vážená paní pověřená vedením soudu,

            Výkonným výborem našeho občanského sdružení jsem byl pověřen, abych zformuloval a vyjádřil Vám náš nejrozhodnější protest proti skutečnostem, uvedeným v nadpisu tohoto dopisu, které jsou tak ohavné, že se mi je ani nechce opakovat.  

            Naše sdružení se již tradičně účastnilo předvánočního hapenningu organizovaného severočeskou justicí u příležitosti pronásledování odporného zločince Luboše Patery, který zvláště sveřepě trval na dodržování zákonů a osobní výchově vlastního syna, což chápeme, že soudružky soudkyně pořádně nadzvedlo a  který se  pořádal tu v Ústí, tu v Teplicích.

            O Vánocích se spíše rozdává, přesto nás nepřekvapilo, že severočeská justice při stejné příležitosti spíše kradla (tu kapesní nožíky, tu mobilní telefony), neboť chápeme, že je velmi obtížné se během několika dnů přeorientovat ze zaběhnuté celoroční činnosti na cosi zcela nepřístojného.

    Máme tedy za to, že předvánoční hapenningy se vždy výjimečně vydařily, a to ať už byly spojovány s Ústím či Teplicemi, a proto nás velmi rmoutí, že tato již tradiční justiční taškařice byla přeložena až na 8. ledna roku příštího.

            Rmoutí nás to o to více, že se naše sdružení rozhodlo při této výjimečné příležitosti uspořádat vlastní předvánoční besídku v budově Vašeho soudu  a v rámci obdarovávání darovat zaměstnancům Vašeho soudu – zejména justiční stráži -  také svršky, knoflíky, tkaničky do bot a spony do vlasů.

            Rmoutí nás to o to více, že přijdeme-li o osvědčený hapenning spojený již tradičně s výměnou vedení Vašeho soudu, nebudeme mít na Silvestra co vykládat svým přátelům a známým.

            Dále rozhodně protestujeme proti tomu, aby potrestání ohavného zločince Luboše Patery bylo neuváženě odloženo až na leden příštího roku, neboť jen považte, kolik tiskových konferencí tento ničema ještě stihne zorganizovat a co všechno by ještě o Vašem soudě, ale zejména o Vašich kolegyních z Ústí nad Labem, mohlo neuváženě vyjít najevo.

            Věříme, vážená pověřená paní, že naše námitky zvážíte, protesty posoudíte a pokud to bude možné, předvánoční besídku na Vašem soudě stihnete zorganizovat ještě do 20. prosince tak, abychom mohli zajistit jak Dědu mráze, tak i Santa Clause.

            S pozdravem

                                             Ing. Jiří Fiala
                                          předseda sdružení
           

. 

 

A nyní vážně – pro připomenutí zrůdných praktik severočeské justice a neméně zrůdného, nesmyslného a naprosto nedůvodného pronásledování pana Luboše Patery, zmocněnce sdružení Spravedlnost dětem, pro pravdu, kterou o severočeské justici řekl – namátkově vybíráme  již dříve publikované články: 

 

Teplický soud : Jediné stání proti Luboši Paterovi znamenalo zemětřesení, jaké tento soud ještě nezažil:

 

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=794

 

Teplický soud zažil sílu tichého občanského odporu:

 

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=590

  

Strach nad Teplicemi:

 

http://www.justicetv.cz/excesy/teplice2.htm

 

Jak soudkyně Kerlová soudila-nesoudila sama sebe:

 

http://www.justicetv.cz/report/kerlova.htm