Přijďme se přesvědčit do Plzně na vlastní oči

 

Krajský soud v Plzni tlačí otce, aby dal své dítě, cca roční Natálku, do jeslí a platil vyšší výživné zletilému synovi z prvního manželství. Doporučil mu vydělat si alespoň 10.000,- Kč měsíčně za cenu, že odloží miminko, s kterým je na rodičovské dovolené. Kdyby však pan Langmaier soud poslechl, zbylo by mu ještě méně peněz i pro staršího syna , než má nyní.

Rodinný život pana Langmaiera je vskutku strastiplný. Svého syna, Jana, nesměl vidět a vychovávat od jeho 11 let. Matka bránila ve styku dítěte z otcem a chlapce vychovávala proti tátovi. Plzeňská justice naprosto ignorovala snahy pana Langmaiera o nápravu a chlapec nyní žije v představě, že otec je zlý a nestál o něj. Otce nenávidí a posílá mu sprosté SMSky.

Z druhého životního vztahu pana Langmaiera se narodila dcerka Šárka. Nyní je jí 5 let a bohužel pan Langmaier má obdobné problémy. U plzeňské justice se setkal s obrovským odporem, když se snaží o malou Šárku starat. Avšak snaží se dál. I když plzeňská justice usilovně nechává matku malé Šárky při tom, aby nerespektovala soudní rozsudky.

Proto se také zítra, 2.10. 2008,  koná u Okresního soudu Plzeň ve 14:00 hod., v jednací síni č.15/ přízemí B, další soudní jednání, kde se pan Langmaier bude dovolávat nápravy právě ve věci své malé Šárky.

Jednání je veřejné – všichni zájemci o tento alarmující případ jsou srdečně zváni.