Rozhodnuto ! Blokáda se přesouvá z Brna do Prahy.

 

Ministr Nečas šokoval svým středečním vystoupením nejen přítomné novináře, ale i celou veřejnost. Novinářům vynadal za to, že dělají svou práci a informují pravdivě a objektivně o naší blokádě v Brně, nás, naše členy a celé sdružení nazval hulváty, sprosťáky a sexisty, což jsou urážky, které nehodláme ponechat bez povšimnutí. Na rozdíl od desítek mailů, které mi neustále chodí a žádají, abychom ministra Nečase zažalovali, víme, že u nás spravedlnost funguje jenom jedním směrem, totiž od mocných směrem ke zdánlivě bezmocným, nikoliv naopak, a proto dobře víme, že si spravedlnost musíme zajistit svépomocí. Což také učiníme.

V pátek, 25. ledna proto končí brněnská blokáda feministky Pavlové (necháme jí čas, ať se před veřejností, která už ji zná jak falešnou pětku, znemožní sama, konečně si pro ni můžeme do Brna kdykoliv zajet a z úřadu, kam nepatří, ji vyzvednout a vyvést) a naše sdružení vyhlašuje od pondělka 28. ledna blokádu Nečasova asociálního ministerstva v Praze. Jestliže pan ministr může na několik dní či týdnů oželet nefunkční brněnský úřad, jsme zvědavi, na jak dlouho oželí česká vláda zablokované Nečasovo ministerstvo a jak se bude Nečasovi a spol. líbit, když se nedostanou do práce, případně zda se před veřejností bude také celé ministerstvo ukrývat na "jiných místech" po celé Praze.

Hlasy, že máme zablokovat Nečase, a ne Pavlovou, se ozývaly už od samého začátku, já jsem však rozhodnul, že Nečasovi bude dána šance, aby se projevil. To se stalo. Projevil se jako hulvát, který neumí komunikovat ani s médii, natož pak s veřejností, jako arogantní nadutec, který nehodlá svoje rozhodnutí s nikým a za žádných okolností konzultovat, ať by byla sebesměšnější, projveil se jako osoba, která na ministerský post ani zdaleka nedozrála a která tam nemá co dělat.

Současně nemůžeme přehlédnout, že právě MPSV je v současnosti líhní radikálního feminismu, o čemž svědčí především odbor feministky Marksové-Tominové a jí šířené názory a postoje. Nemůžeme přehlédnout ani skutečnost, že je to právě MPSV, které zaštiťuje feministický babinec zvaný OSPOD, jehož jedinou starostí a kvalifikací je vydírat z otců poslední korunu pod záminkou prospěchu jejich dětí, ve skutečnosti hájící výhradně zájmy matek, případně svoje vlastní, a to vždy a za všech, i těch nejdramatičtějších okolností.

Ke stále aktuálním a platným požadavkům na anulaci konkursu, odvolání Pavlové a vyhlášení konkursu nového za průhledných podmínek vyhlašujeme jako hlavní požadavek naše sdružení okamžitou rezignaci ministra Nečase na jeho ministerský post.

Pane asociální ministře, v pondělí na viděnou.

Za K 213 Ing. Jiří Fiala