VESELÉ VELIKONOCE !!

 

    VESELÉ VELIKONOCE  !!

Sdružení K 213 přeje všem svým členům, jejich přátelům, rodinným příslušníkům, známým, sympatizantům a všem lidem vroucího srdce a pevného charakteru veselé prožití nadcházejících svátků jara a nového života.

Přejeme zejména všem dětem, aby mohly ztrávit tyto svátky vzkříšení a zmrtvýchvstání se svými skutečnými rodiči, neboť nemají – a nikdy mít nebudou -  na světě nikoho bližšího a dražšího.

Těm dětem, pro které přes veškerou snahu jejich milujících rodičů, zvláště pak otců, není možné svátky společně se svými rodiči ztrávit, vzkazujeme, že na ně myslíme, že jsme s nimi všude a za všech okolností  a vždycky budeme a že je z našich srdcí nikdo nevymaže.

Všem lidem spravedlivým a dobré vůle přejeme klid, domácí pohodu, radostné chvíle s jejich nejbližšími a šťastné vykročení do letošího jara.

Tak jako s železnou pravidelností každým rokem zlomí jaro zimě vaz, tak i náš boj za spravedlivý podíl rodičů na výchově jejich dětí musí zákonitě skončit vítězstvím. Hydra zla, zvůle a štvaní dětí proti jejich rodičům bude poražena stejně bezpečně jako sv. Jiří proklíná své kopí krkem hydry zimy a zmaru.

Ještě jednou přejeme všem dobrým lidem – a zvláště všem dětem – spokojené a radostné Velikonoce.


       Za vedení K 213   3 Jirkové

 

Ing. Jiří Štefek  

Ing. Jiří Krám    

Ing. Jiří Fiala

 

 

 

 

 

V Praze, Košíku a Hradci Králové, dne 4. dubna 2007