PECH podvádět nepřestane - upozornění na podvodníka !!

 

 
Vážení oslovení, vážená veřejnosti,
 
    protože jsem se dozvěděl, že pan Dalibor Pech rozesílá na Vaše adresy (jakož i všechny ostatní adresy sdělovacích prostředků, které zná) údajná provolání Štrasburského výboru, která označuje za Chartu 2007 a vydává za oficiální prohlášení Štrasburského výboru, je mou povinností Vás všechny upozornit, že se jedná o podvodníka.
 
    Pan Dalibor Pech byl ze Štasburského výboru vyloučen již téměř před rokem velkou většinou valné hromady jakožto osoba jednak morálně zvrácená, jednak Štrasburskému výboru vysloveně škodící a pravděpodobně nasazená zvenčí právě za tímto účelem. Jeho stanoviska a prohlášení nejsou proto ničím jiným než právě a jen stanovisky a prohlášeními pana Pecha, se kterými Štrasburský výbor nemá a ani nechce mít nic společného.
 
    Jako příklad lze uvést tzv. "samosprávu" justice, která je v přímém rozporu se snažením a myšlenkami Štrasburského výboru a znamenala by v podstatě soudcovský stát ve státě, který už dnes do značné míry existuje a vážně ohrožuje mladou českou demokracii.
 
Pokud pan Pech tyto myšlenky podporuje a veřejně šíří, jen tím prozrazuje, kdo ho platí a za koho kope. Nechť tak klidně činí i nadále, ovšem jménem svým, a nikoho jiného. Zesměšnění před veřejností tak dojde výlučně on, a ne organizace a sdružení, za něž se snaží vystupovat právě proto, aby je veřejně diskreditoval.
 
    Proto ještě jednou upozorňuji na skutečnost, že prohlášení a stanoviska podepsaná panem Pechem jsou právě a jedině stanovisky a prohlášeními tohoto pána, který nikoho nezastupuje a svoje vyloučení ze Štrasburského výboru programově odmítá - coby prozrazený agent - vzít na vědomí. 
 
 
                                             Ing. Jiří Fiala
           legálně a řádně zvolený mluvčí Štrasburského výboru