TISKOVÁ ZPRÁVA K 213 ke stupňujícímu se pronásledování našeho mluvčího

 

                                             
Tiskové zprávy se dále opírají o zcela nepravdivé, hrubě urážlivé a pomlouvačné údaje, které lze videozáznamem snadno vyvrátit  a které byly podány výhradně pracovníky Obvodního soudu pro Prahu 9, tedy panu Fialovi nepřátelsky nakloněnými osobami, jejichž vyloučení pro podjatost p. Fiala požadoval již v roce 2003 a jejichž letitá provinění proti němu jsou přesně zadokumentována, a tudíž  mimo jakoukoliv pochybnost.

Je s naprostým podivem, jak mohou příslušné orgány, tedy především ministerstvo spravedlnosti a Nejvyšší státní zastupitelství, nečinně přihlížet k další vlně teroru organizované vůči p. Fialovi týmiž osobami, které již mnohokrát v minulosti prokázaly jak naprostou nekompetentnost, tak i snahu o tupé zastrašování našeho mluvčího nejrůznějšími vykonstruovanými obviněními, která před soudy vyšších stupňů nikdy neobstála. Je rovněž s podivem, jak tyto zkompromitované osoby mohou dosud sloužit ve státním aparátu Prahy 9 a mít k dispozici nemalé prostředky státního násilí prokazatelně zneužívaného proti bezbranným nevinným občanům.

Otevřený útok na našeho mluvčího považujeme za útok na celé naše sdružení jakož i za útok na podstatu rodičovských, a tedy i základních občanských práv.

Pan Fiala  využije četných nabídek poskytnutí zázemí a přístřeší, které nám denně přicházejí a jichž si velmi vážíme, jak k dalšímu vedení našeho sdružení, tak i k pokračování svého boje, který považujeme za plně legitimní, lidsky i společensky pochopitelný a ospravedlnitelný.

Domníváme se, že fáze měření sil mezi svobodnou občanskou společností a dosud zcela totalitní, nabubřelou justicí přerostla do další, vyšší etapy. Jsme na ni připraveni.

Přesto vyzýváme všechny demokratické síly svobodné společnosti, aby nám v tomto boji podle svých možností pomohly všemi dostupnými způsoby a prostředky. Nezůstávejte nadále stranou, příště to můžete být zrovna Vy, koho totalitní justice bezdůvodně převálcuje právě z důvodů Vašich svobodomyslných postojů !!

Bojujeme přece i za Vás a Vaše děti.   

Našemu mluvčímu, panu Ing. Jiřímu Fialovi, držíme palce a přejeme mu mnoho sil, jakož i nezbytného štěstí.

 


      
za vedení K 213
Ing. Jiří Krám


V Praze a Hradci Králové, dne 2. května 2006